![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif)
Gonzales - Shaman (Ele / Resto)
O postavě:Nick:Gonzales
Class a spec:Shaman - Elemental (offspec:Restoration - v soucasne dobe pvp, 21.3.2011 respec na pve)
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=GonzalesWoW historie a zkušenosti: Wow hraju necelé tři roky, moje první postava byl shaman ještě na OG (Sargeras), na twinstar.cz jsem přešel s otevřením serveru, takže již skoro 2 a půl roku. Od začátku serveru jsem hrál tohoto shamana. Na TBC vyprogresované všechny raidy až na BT (od Supremuse dál taktiky neznám). S příchodem Wotlk jsem byl bohužel v guildě, která vyprogresovala Naxxramas dřív, než jsem stihnul doexpit 80, takže jsem jen pobral equip co už nikdo nechtěl (tuším někdy začátkem dubna loňského roku tj. 2010)...nicméně taktiky na Naxxramas ovládám (více než 30x kill Kel'Thuzada na 25man raidu), obdobné je to i s raidem Obsidian Sanctum (10/25, oba+3) a Eye of Eternity (10/25), taktiky rovněž ovládám.
Historie postavy a guildy: Jak je již popsáno výše, postavu jsem sám vyexpil od levelu 1. Více než rok jsem působil v guildě Equilibrium, ve které jsem progresoval TBC raidy. Poslední rok a půl jsem pyšně nosil pod jménem guild tag <DeathBringers>. S touto guildou jsem prošel všechny na twinstaru současně otevřené dungeony, raidy, battlegroundy i areny.
Důvod odchodu z guildy:Enrage po nedorozumění v Naxxramasu, vzájemném mazání dkp a nevyžádaném olizování koulí.
Proč chci právě k Vám: Znám u vás většinu guildy, některé osobně, některé i intimně (viděl jsem Vithara a Rowiru čůrat a šahal jsem Gorbenovi na nohu) Můj vztah k vaší guildě bych vyjídřil slovy písně jedné davno zapomenuté a všemi milované kapely :
http://www.youtube.com/watch?v=1viSfRzI8to&feature=relatedJak často a kdy jsem online: Nonstop, když nepočítám chvilku když čůrám a nebo spinkám (snažim se čůrat a spinkat co nejméně abych toho moc ve svém oblíbením světě nepropásl, rozuměj svět warcraftu. (Played time na main postavě - cca 160 dní)
Alti: Alty mám dva, feral
druida (nick:Gonzalles) a
Deathknighta (nick:Axinka)...oba poctivě vyexpené
O osobě:Věk:22
Pohlaví: Muž
Vyznání:Alkovíra
Povolání: Student VŠ (Už 4tým rokem)
Něco zajímavého o mně: Jsem z Prahy, ve škole nás učej kydat hnůj a řídit traktor. Poslouchám hudbu všemožných vůní a barev, ale nejradši mám oldschool rock'N'roll (např.: AC "blesk" DC , Guns'N'Roses, Deep Purple, Led Zeppelin, Iron Maiden,...etc.) Dále mám rád soulož a dobré pití (upřednostňuji pivo avšak nepohrdnu ani dobrou pálenkou)
....děkuji všem, kteří si mou přihlášku přečetli a děkuji těm, kteří mě mají rádi. Věřím, že ti, kteří mě rádi nemají, si mě oblíbí, až mě lépe poznají.
Pa MucQ :-*