View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:29 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Samy - holy paladin 
Author Message
Reply with quote
Post Samy - holy paladin
Nick :Samy
Class a spec: Holy v PvE i PvP
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Samy
-když tam nebudu mít zrovna PvE EQ, tak mám normálně co všichni na serveru, full naxx25
WoW historie a zkušenosti: WoW hraji už opravdu hodně dlouho :lol:, na Twinstaru cca 2 roky, mám projíte všechny instance wotlku.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem dostal na 70 lvl od kamaráda a od té doby si ji vychovávám a piplám ;), předešlá guilda byli Dragonslayers.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: No jako hlavní důvod bych uvedl zásadní nesouhlas s vedením a neschopnost účinně řešit problémy
Proč chci právě k Vám: Osobně neznám asi nikoho (jestli ano,tak se omlouvám :lol:). Chci k vám, protože si myslím, že jste kvalitní guilda a že jste schopní úspěšně progressovat Ulduar.
Jak často a kdy jsem online: online jsem skoro každý den v týdnu asi tak do 22 a přes víkend kdykoliv, záleží na domluvě
Alti: nemám

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: Muž
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: Tak jsem ze Zlína, studuji gympl a rád poslouchám hudbu. :lol:

Sun Mar 20, 2011 8:40 am
Report this post

Reply with quote
Post Re: Samy - holy paladin
Podle mě se nám holy palach hodí (máme jenom Dušana co vim), ale ten čas v tejdnu do 22:00 je dost nevyhovující. Nwm, jak to bude s Ulduarem, ale pomatuju progress do 2-3 do rana.

Dalsi problem je, ze i kdyz holypalachu je malo, celkově máme lidí vážně moc a prvni partu progressu se nový lidi dost často nedostanou.

Sun Mar 20, 2011 12:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
holachy mame dva (dusan+verel), sance ze by si se dostal jako prvni do raidu na progress je mala, neco jinyho by to bylo az to clearnem a bude vic casu tak se bude chodit ulduar i s altama, kde by misto nejspis bylo, zalezi na tobe jestli jsi ochotny riskovat pozici nahradnika na main ulduar, ale ten cas fakt nic moc

Sun Mar 20, 2011 12:45 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
No s tím časem by se dalo něco udělat, záleží jaký den a taky na Raidbossovi (mamce :) ). Jinak s tím, že se nedostanu hned na první raid počítám a taky by mi to přišlo nefér kdybych se dostal do raidu dřív než čestní členové.

Sun Mar 20, 2011 3:37 pm
Report this post

Reply with quote
No ono s prichodomUD ani tak moc nezalezi na dni kedy sa pojde lebo sa bude chodit kedy to len ude mozne.... takze ak mamka ma casto enrage moc dobre tvoju buudcnost u nas nevidim alebo ako uz bolo spomenute pozicia nahradika na alt UD ale na to si asipockas chvilu....
V guilde mame Holachov si myslim akkurat 2 palasi co to vedia coz potvrdili v Naxxe a inych stupidnych, momentalne otvorenych 25manoch.Aj ked je pravda ze nie vzdy sa obom podari prist takze som tam na vazkach + ten cas ktory mozes hrat nvm nvm....ako nahrada za dakoho ked nebude moct ak ti to staci Si prijaty... :P

Sun Mar 20, 2011 6:52 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Možná jsem to špatně napsal ... ono to s mamkou není tak zlé jak se zda :lol: . Jinak Ulduar jsem už hodněkrát šel, takže když nebudu v prvním progressu atd., tak mi to zase až tak nevadí. Spíš hledám lidi, s kterými je sranda a potěšení hrat ;)

Sun Mar 20, 2011 8:44 pm
Report this post

Reply with quote
V tom pripade si ma najdi ve hre (od stvrtka do pondelka) alebo skus napisat niekomu z hore sa vyjadrujucich hracov o inv... & Good luck

S pozdravom Ethanol.... :twisted: :twisted: :twisted:

Tue Mar 22, 2011 6:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty na zkousku. lock

Wed Mar 23, 2011 7:02 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]