View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 10:02 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
 DarkLight-Demo lock 
Author Message

Reply with quote
Post DarkLight-Demo lock
O postavě:
Nick:DarkLight
Class a spec:Warlock Demonology pve
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Darklight
Screen UI:http://imageshack.us/f/585/wowscrnshot072111232155.jpg/
WoW historie a zkušenosti:Hraju 4 rokem, 2,5 roku na twinu a zbylé na menších serverech pro začátek, na TBC jsme prošel vše krom T6 instanci a na offiku jsem nehrál.
Historie postavy a guildy:Tuhle postavu jsem koupil v aukci, předtím jsem měl stejně naeqipovaného warlocka v guilde Unholy, po té co odešel kamarád na offik, přešel jsem k ali kde mam více kamarádu. Mam prošlý celý naxx 10/25 a chtěl bych progresovat UD a co nejvíc pomoc, proto mám i dema se kterým není nuda a dá i dmg a pomáhá raidu bufem. Jinak u ali jsem byl v guildě Lamb of God ale nedohodnou se na raidech a choděj sami s worldem.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:viz o řádek nahoře
Proč chci právě k Vám: pročetl jsem si vaší guildu a zaujala mě i tím co jste už dokázaly, tak to chci zkusit u vás.
Jak často a kdy jsem online:podle potřeby klidně celej den, ale s rozumem.
Alti:nevedu

O osobě:
Věk:24
Pohlaví: mám
Vyznání:svobodné :)
Povolání: student pracující
Něco zajímavého o mně: Studuju, pracuju a sportovně založený si užívám života, k wowka si sedám pro zábavu :)

Thu Aug 04, 2011 8:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: DarkLight-Demo lock
hm.tak nějak pominu že tu postavu máš na Phobosu a rovnou k věci.nejsme guilda která progresuje normal mody Ulduaru.takže pokud jsi tam nebyl což podle achivu neposoudím páč jsi říkal že jsi char koupil nejsi pro nás to pravé ořechové i vzhledem k počtu loků v guildě.nehovoříc že naxx gír už je dneska trochu onošené zboží.časy online taky nejsou uplně nonliferské a to je to co potřebujeme.lidi co jdou afk jen na nutných 40minut spánku.takže za mě sry ,ale ne

Fri Aug 05, 2011 7:10 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: DarkLight-Demo lock
Miguel to prakticky vystihl naprosto dostačujícím způsobem.nepřijat.locked

Fri Aug 05, 2011 8:40 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 3 posts ]