|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Yveinne
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Yveinne - Shadow Priest
O postavě: Nick:Yveinne Class a spec:Priest Shadow ( pokud by byl třeba spíš holy, mužu se přehodit, nějaky EQ na to mam) Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Yveinne WoW historie a zkušenosti: WoW hraju už tak dlouho, že už si nepamatuju ani jak dlouho, ale začínal jsem na classiku. Nejhezčí léta jsem zažil zatím na narniasu v gilde Blood Shadows, kde jsem pusobil 3 roky jako ele shaman. Na wotlku znám vše krom ulduaru. Historie postavy a guildy: Moji priestku jsem vedl od bojů s vlky v elwyn forestu až po epické bitvy s KelThuzadem. Moc guildama jsem tu neprošel. Od 80 jsem byl v TWOSu, ale tam se mi moc nelibilo. Proto jsem dal prihlasku k SA a z twosu jsem byl vyhozen (jsem za to docela rad) v SA maj plno a u vas hraje cappy ktereho znam z narnu... Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Duvod... neustale nadavani, nepochopitelny system lootu, naprosty chaos (zadny rad...co plati pro jednoho neplati pro druheho...) Proč chci právě k Vám: jak už bylo zmíněno výše, znam cappyho, který pusobil na narnu take v gilde Blood Shadows. Jak často a kdy jsem online: tak jak chci Alti: mám 1
O osobě: Věk:22 Pohlaví: male Povolání: student Něco zajímavého o mně: vyska 180, vaha 79, oci modro-zelene
|
Tue Mar 22, 2011 6:30 pm |
|
![](./styles/wow_alliance/theme/images/spacer.gif) |
Yveinne
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Yveinne - Shadow Priest
jinak gear score na shadow i holy kolem 4200
|
Tue Mar 22, 2011 6:31 pm |
|
Tequilla
Joined: Sat Mar 05, 2011 9:33 pm Posts: 55 Location: Šúrovce, Trnava
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Yveinne - Shadow Priest
No takze v prvom rade by sa hodilo dat na seba aspon na obdobie hodnotenia PVE gear namiesto tych deadly a hatefull vecí, alebo napisat podrobnejsie aky eq vlaste v tom baglu hnije ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Okrem toho s Spriestami sme na tom poctovo si myslim celkom dobre ale s aktovitou je to uz asi horsie......jediny v poslednej dobe aktivny co sa prejavilo aj na odhodlani ist Ulduar su Anshu a Nexus ďalej nam v guilde hniju Clarissa,a Digital ktory je skôr pvpeckar ako PVEckar....takze o jedneho zaujemcu o PVE so slusnym eq (dufam ze slusnym) naviac nezaskodi cize s tvojim prichodom k nam suhlasim- som ZA. Vecsia konkurencia nezaskodi!! Este by som bol rad ak by si upresnil okolnosti Kicku z TWOS a neskor si vypocujem aj nazor na kick z druhej strany ak to nebol nejaky zavazny dovod ako je ninjing alebo zbytocne tvorenie konfliktov nevidim prekazky tvojho minimalne 2-tyzdnoveho(Skúšobná doba) ucinkovania v Guilde DeathBringers.Este treba pockat na vyjadrenie mojich kolegov a uvidi sa... S pozdravom Ethanol... ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
_________________![Image](http://thetural.com/wow/img/a_dttD7RG0.png)
|
Tue Mar 22, 2011 6:54 pm |
|
Yveinne
|
No takze ty okolnosti... vcera se otviral ulduar ze, tlusto hledal lidi tak jsem sel... na prvnim bosovi padli healersky ramena ktere nikdo nechtel, napsal jsem ze bych je do offu bral. Dal je jinymu pristovi co si o ne ani nenapsal, to by me az tak nenastvalo. Po druhym bosovi mi napsal at se portnu pryc ze se lognul nejaky jiny hrac a ze pujde on. Tak mam ID uplne na hovno... nelibi se mi, ze clovek kterej prijde vcas na raid je vymenenej jen tak clovekem co prijde o hodinu pozdeji, jen asi proto, ze ja jsem tam byl kratce. Dalsi vec co mi zacinala vadit jsou ty nadavky, tam se neoslovujou jinak nez curaku apod. Na loot bych tam mel asi narok po roce, pac nejdriv bude pro kamarady, i kdyz chodej raid jen obcas. Jsem zvykli na ferovy DKP, rozdelovani podle nazoru jedince se mi nelibi. No tohle vsechno se mi vcera nascitalo a rekl jsem si ze chci jinam... dal jsem si prihlasku k SA, tam mi bylo recenou ze maj full stav a z twos me kickly kvuli te prihlasce. A tedka jsem si nahodil pve dmg EQ, ale nevim jak casto se aktualizuje armory.
|
Tue Mar 22, 2011 7:28 pm |
|
Moomi
|
aktualne je to u nas trochu vyostřený kvůli ulduaru. progress partu sem složil aby tam bylo pokud možno vše co je třeba a je to pořád jen 25man, kdežto lidí máme dost, jedinou šanci vidim chodit ulduar s těma co se nevešli+altama (ktery jsou na tom gearem stejně jak maini) a holy talenty by možná byly fajn (aspon jako druhy na urcity eventy)
_________________![Image](http://cccxiii.wz.cz/mt06/sign-balthor.jpg)
|
Wed Mar 23, 2011 6:34 am |
|
Yveinne
|
no pokud bych sel do holy, tak bych je chtel na porad... druhy talenty chci mit PvP.
|
Wed Mar 23, 2011 8:02 am |
|
Tequilla
Joined: Sat Mar 05, 2011 9:33 pm Posts: 55 Location: Šúrovce, Trnava
|
no tak samozrejme ze tallenty ktore by si si zvolil by si mal uz na stalo.... a ten holy priest sa na urcite eventy hodi fakt z healerov asi najelepsie a ani na ostatnych nieje nepotrebny.... Co sa toho kicku tyka u nas sa ti podobna vec nestane po prve z dovodu DKP systemu a po druhe na raid sa prihlasuje cez Raid planer a kto tam nieje jednoducho sa na raid nedostane....je pravda ze na raidplanery je vymedzene miesto pre urcity pocet hracov daneho specu (Meele tank heal ranged) ale z velkou pravdepodobnostou ak ta uz niekto potvrdi ze mozes ist raid a budes v spravny cas na spravnom mieste(logly vo Wofku) tak sa na raid dostanes.... nemozem ti zarucit ze to bude hned...jelikoz newbieci u nas 2 tyzdne nedostavaju Dkp ( Tzv. skusobna doba-su aj vynimky=menej ako 2 tyzdne) a na raid sa dostanes leda tak na alt UD(ako uz bolo spomenute Alti niektorych hracov su na urovni mainov celej G) v case ked sa UD bude davat za max 2 vecery....pretoze teraz ta situacia ohladne UD je fakt kriticka ludia sa hnevaju preco nejdu a preco iny ano.... atp. takze zatial ako cakatela na prilezitost a ukazku skillu by som ta zobral...ale nech savyjadria kompetentny k Priest Classe.... ak vobec vedia co to je forum... S pozdravom Ethanol ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
_________________![Image](http://thetural.com/wow/img/a_dttD7RG0.png)
|
Wed Mar 23, 2011 2:58 pm |
|
Yveinne
|
To je presne to co hledam... proste je nejaky system a clovek vi, na cem je. Muze se vypracovat a nezalezi to na rozmaru jednotlivce
|
Wed Mar 23, 2011 9:03 pm |
|
amun
|
holy asi urcite SP len okrajovo, ale som za, si ta pamatam z HC za alta slusne chovanie sami zda ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
|
Thu Mar 24, 2011 8:49 am |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|