|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
Author |
Message |
Ludovinka
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Ludovinka Mage
No. Takze nebudu tu psat bod po bodu podle vzoru prihlasku, jelikoz uz o me postave vite vse. Cetl jsem si prihlasku od Gonziho a jako vzdy me pobavil. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ja takovy byt neumim a to je asi muj problem. Napisu tu co jsem uz par lidem napsal a to ze bych se velice rad vratil zpet do Guildy, ale nevim, jestli tam je pro mne jeste misto. Umim byt sprosty, umim nadavat a cas od casu se i urazit (verte ze se me to nepriznava lehce), ale svine nejsem. Ano leavnul jsem nejspise neuvazene, ale proste ja v afektu jednam zkratkovite (to by vam mohla moje zena vyprvet) ![Sad :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif) sam se za to nemam rad a uvedomim si me chovani az mnohdy pozde. A ted si polozte ruku na srdce a popravde si reknete, kdo z vas by nebyl nasrany. Cekame na UD uz kolik mesicu a ja pocital s tim ze se tam podivam s vama, budu soucasti raidu co da prvniho bosse.. co da cely UD. Vim, ze raid je 25 lidi a neni nafukovaci, ale mohl jsem vedet spis, ze nejdu a ne 5 min. pred otevrenim. Na leave to nebylo to ne, ale stalo se. A abych pravdu napsal.. o par lidech jsem si myslel, ze uz se kamaradime a jak jsem leavnul, cekal jsem aspon od nekoho treba blbe ''ty si chuj'' nebo ''co blbnes?'' ale nikdo nic. Kazdy si hledi jen progresu a itemu, ale verte nebo ne i ten kkt co je furt mrzkej a nadava ma srdce a city. A vazne me (je) a bylo v tu chvili hrozne. A proto jsem leavnul i s ostatnimi chary. Je me 27 a citim se trapne popisovat tu me pocity o 5-6 let mladsim lidem. Ale nejak to hold prekousnu. Ma prihlaska neni barevna a legracni jak od Gonziho, ale od srdce je to mi verte. Nevim co jsem komu udelal, ze me nekteri hned odsoudili, leave guild bylo zkratkovite chovani a nebylo mireno proti zadnemu jednotlivci a nejsem si vedom toho, ze bych nekomu nejakym zpusobem ublizil. A jelikoz si neverim, tak ani nedoufam v to, ze me tu nekdo napise, ze je pro vzit me z5. Chtel jsem vam (alespon to si zaslouzite), napsat jak to vlasne vsechno vidim ja. A zaverem neco specialne pro Gonziho http://www.youtube.com/watch?v=-IZ8jBmJ ... r_embedded ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Mozna z toho poznas me jmeno ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
_________________ Ludovinka
|
Thu Mar 24, 2011 1:25 am |
|
![](./styles/wow_alliance/theme/images/spacer.gif) |
Gorben
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Ludovinka Mage
Teď budu upřímnej já,když už teda chceš aby se mluvilo na plnou hubu... včera jsem se dozveděl že jsi o mě prohlásil nepěkné věci, kvůli tomu že jsem ti nenapsal,to co ty jsi uvedl v "přihlášce" . Ale teď si polož zásadní otázku,proč bych(om) ti měli něco psát když nám to bylo všem hned jasné kvůli čemu jsi leavnul? To že jsi odešel kvůli posranýmu raidu ( a tím pádem pro mě je tvé chování naprosto nepochopitelný a dětinský) je jedna z nějvětších píčovin co kdy kdo může udělat. Pokud bych fakt měl být upřímnej,někdy se chováš jak dítě. Neříkám že já ne,každej někdy přestřelí,ale to co ty jsi předváděl poslední dobou už bylo fakt dost a ten leave to jen završil. A proč jsem ti nenapsal? (Ano cítím se jako tvůj kamarád). Asi proto,protože jsem byl totálně nadrženej na Ulduar,těšil jsem se do něj a nic kolem mě v tu chvilku nezajímalo (aneb pro příklad,mojí slečně jsem se neozval dva večery progressu,na což fakt zvyklá nebyla a dala mi to včera sežrat). A tak to bylo u všech ostatních. Na raid se nevešlo pár lidí,kteří tu jsou dlouho a kvalitu na to mají,ale ty jediný jsi se urazil a dětinsky jsi odešel. Víš Ludo jsem tu už dva roky,za tu dobu se tu dost lidí vystřídalo(ofík,hádky,dětinský leavnutí) a tak jsem poznal že každému by se měla dát druhá šance. To jak jí chytíš nebo nechytíš už je jen na tobě. Takže se asi nad sebou trochu zamysli a byl bych rád kdyby ti v tý makovici došlo že je to jen posraná hra a přestal jsi jednat zkratovitě. Neber to jako nějaký poučování,ale chtěl jsi mluvit otevřeně a tak to tu máš. Jinak jako nový CL mágů říkám že jsem PRO (eq a skill "ucházející" =P =D ![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif) )
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Thu Mar 24, 2011 7:27 am |
|
amun
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Ludovinka Mage
ja som za prijatie, ja mam ludu rad uz len preto ze je taky svojsky to zee repco ti nikto nenapisal je jasne, gorben to napisal, kazdy vedel preco si leavol ale kazdy sa takisto tesil na ulduar a potom? ja osobne som ti daval cas aby si spravil co si spravil teraz a napisal spat, lebo to ze vybrat tych ludi a brat za to zodpovednost a mat dobry pocit z toho je nemozne, ja to poznam z TBC co som leadoval, a viem ze moomi mal teraz hroznu ulohu vyberat ludi, kedze je tam vela veci v dotaz a nekedy je to fakt tazke, ale vratis sa a bude to OK
|
Thu Mar 24, 2011 8:47 am |
|
Moomi
|
ja sem ti nic nepsal, protoze mi to neprislo spravny premlouvat nekoho kdo leavnul z vlastni vule a jeste z takoveho duvodu aby se milostive vratil, da se rict ze mame nejakou tu hrdost. neveslo se plno lidi ktery hrajou dlouho, ale na ten progress se proste vzdycky slozi co nejvic idealni parta a v ni sem pocita jen s jednim magem. to ze tam byli lidi jako Bandirovo priest, kterej nechodil farmit naxx, byl tenkrat jen na progress, bylo proto, ze je to jedinej schopnej priest (holy), o cemz sme se presvedcili vcera (ze je jedinej)...a holy sme tam potrebovali at hraje casto nebo ne.
to ze se bude chodit alt ulduar snad porad plati, jen by to chtelo aspon jednoho holadina + upravu talentu priestu, takze porad je misto i pro lidi co se nevejdou do prvni party.
zkuste se vžít do toho co musim rozhodovat, a pochopte ze to pro me neni lehky ukazat prstem kdo muze a kdo musi pockat, ale moje priorita je hlavne dobro guildy.
jestli to prekousnes ze se nedostanes vzdy na main, tak prijaty
_________________![Image](http://cccxiii.wz.cz/mt06/sign-balthor.jpg)
|
Thu Mar 24, 2011 12:05 pm |
|
Miguel
|
mno já jsem pro přijetí. jednu poznámku bych přece měl.v afektu jsi leavnu s mainem.oki pochopitelné a omluvitelné.ale já jsem se ti snažil vysvětlit proč jsme ti to neřekli předem.prostě s toho samýho důvodu proč se to nedozvěděla předem třeba Monishka a další.do poslední chvíle nebylo jasné jak budeme raid profilovat a kdo se vlastně logne.díky za to našemu nefunkčnímu planeru.později jsem neměl chut tě přemlouvat at se vrátíš s toho samýho důvodu co uvedl Moomy+když jsem viděl že jsi leavnul druhý den i s altama bylo mi jasné že už to v afektu není.tak jsem tvůj odchod považoval za definitivní i v souvislosti s tím co jsi mi wispl hned když jsem ti našel odvahu napsat že se v to pondělí na progress nedostaneš.nebudu to tu rozmazávat byl to wisp a jen my dva víme co v něm bylo.myslím že by se s toho dalo vytěžit poučení pro obě strany a tak by jsme asi byli příliš krutí kdyby jsme řekli že pro tebe v guildě místo není vzhledem k tomu že tvoje výkony byly vždycky velmi dobré.jen prostě není možné komunikovat na urovni profesionální psychologické poradny.jsme lidi a chyby se stávají.zdarrr!Miguel
|
Thu Mar 24, 2011 2:06 pm |
|
Guest
|
Moomi wrote: ja sem ti nic nepsal, protoze mi to neprislo spravny premlouvat nekoho kdo leavnul z vlastni vule a jeste z takoveho duvodu aby se milostive vratil, da se rict ze mame nejakou tu hrdost. neveslo se plno lidi ktery hrajou dlouho, ale na ten progress se proste vzdycky slozi co nejvic idealni parta a v ni sem pocita jen s jednim magem. to ze tam byli lidi jako Bandirovo priest, kterej nechodil farmit naxx, byl tenkrat jen na progress, bylo proto, ze je to jedinej schopnej priest (holy), o cemz sme se presvedcili vcera (ze je jedinej)...a holy sme tam potrebovali at hraje casto nebo ne.
to ze se bude chodit alt ulduar snad porad plati, jen by to chtelo aspon jednoho holadina + upravu talentu priestu, takze porad je misto i pro lidi co se nevejdou do prvni party.
zkuste se vžít do toho co musim rozhodovat, a pochopte ze to pro me neni lehky ukazat prstem kdo muze a kdo musi pockat, ale moje priorita je hlavne dobro guildy.
jestli to prekousnes ze se nedostanes vzdy na main, tak prijaty Delas si srandu? Ty pocitas vzdy jen s jednim mage v raidu? promin, ale vy budete chodit main a alt a ja se s mainem dostanu jen na Alt UD? Po tom co jsem videl vcera na alt UD a ze v raidu uz neplati jeden mage. Trosku me prekvapuje co tu pises. Jestli ti jde predevsim o dobro guildy, musi ti jit i o jednotlivce, jinak to proste nejde. A co takhle na main raidu magy kazdej tyden prostridat? To by asi nebylo fer co?
|
Thu Mar 24, 2011 3:01 pm |
|
Gonzales
|
Hai ! Ludvo myslím, že už jsme si to vyříkali přes whisp. Víceméně souhlasím s tím co už je tu napsáno, nebudu to dlouho okecávat. Budu rád když se k nám vrátíš, takže jsem Pro příjetí. Btw: já jsem si to hned myslel, že se jmenuješ Elton ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
Thu Mar 24, 2011 3:40 pm |
|
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|