O postavě:
Nick: Gejsa
Class a spec: PVP-ele, PVE-ele (no venujem sa viacej PVE)
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Gejsa (čo sa týka gearu, určite sú tam nedostatky, ako napríklad ten resto trinket ktorý mám v pláne čo najskôr zameniť. Som ochotný prerobiť gemy, enchanty)
Screen UI:
http://img703.imageshack.us/img703/9523 ... 145625.jpgDBM, Omen? áno všetko mám, aj mikrofón mumble ts hocičo čo bude treba

WoW historie a zkušenosti: Hrám tak približne rok a pol wowko z toho som hral len na Twinstari. Prechodené mám všetky raidy čo na twinstari fungujú, v ulduari som sa dostal najviac po Yogga ktorého sme s guildou v ktorej som dával nedali, takže tam to vždy končilo
Historie postavy a guildy: Tak túto postavu som vymenil pred cca mesiacom za mojho mága ktorého som mal už fakt dlho. Bol som v hordáckej guilde Heroes of Midgard. Chcel som niečo iné ako bol mág, už ma prestal baviť. Shaman mi vo všetkom vyhovuje

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: No momentálne som skúšal všeliaké tie nové guildy ktoré povznikali, ale v žiadnej sa pomaly ani nechodili raidy. Tak hľadám niečo poriadne

Proč chci právě k Vám: Prídete mi ako jedna z tych top 3 guild´s na serveri. Dávate si PVE na velmi vysokej úrovni a ste na twinstari už dlho čo znamená že ste dobrý kolektív a to je to, čo ja presne hľadám.
Jak často a kdy jsem online: Pondelok - Štvrtok tu budem bývať cca od 17:00 do takej 22:00 ale tak prisposobim sa keď bude treba. Piatky chodím večer von tak to vačšinou tak do takej 20:00. Soboty nedele sú vačšinou voľné

takže sa možem uraidovať k smrti
Můžeš být online do 24:00? Tak keďže som študent tak cez týždeň ani nie ale cez víkend v pohode áno.
Alti: Neuznávam altov

radšej jedna postava ktorej sa plne venujem.
O osobě:
Věk: 18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Verím v "boha" alebo v nejakú "vyššiu moc" každý nech si to nazýva ako chce, ale v cirkev neverím a neuznávam ju.
Povolání: študent (sem tam chodim ocovým kolegom davať doporiadku počítače)
Něco zajímavého o mně: Pochádzam zo Slovenska, konkrétne mesto Topoľčany, chodím do posilky (ale sere ma že niekedy tam nejdem a sedím pri wowku

) ... bavi ma praca z počítačom a fotenie. A samozrejme wowko.
Z mojej strany všetko. Pevne verím že ma zoberiete a budem môcť obohatiť vašu guildu komunikatívnosťou a dobrým DPSkom