Nick: Balyn
Class a spec: Prot/Fury
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=BalynDBM, Omen?: Omen pouzivam od TBC.
WoW historie a zkušenosti: Hram wow asi treti rok. 2 roky TBC a rok WoTLK. Hral som aj na offiku TBC. Mam powipovane skoro vsetky raidi vo WoTLK ci 10 alebo 25 men.
Historie postavy a guildy: Postavu som sam leveloval, nie som clovek co si kupuje postavu. Hral som v guilde Rebels. Momentalne posobim v guilde ktora nechodi ziadne raidi, su to skor kamarati a ludia z rebelou.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Hlavny dovod bola inactivita hracov. Nechodili sa ziadne raidy a tak som equip musel zhanat s worldom. Kedze som skoro stale online tak mi to celkom vadilo a ked som vyskilloval repku a profesie, veci ktore sa daju aj individualne zlepsit, tak ma to prestalo bavit.7
Proč chci právě k Vám: Pocul som ze dost raidujete, viem ze moj equip 4150 GS nesplna moc vase poziadavky ale casom by som mohol byt vzhladom na vela volneho casu guilde prinosom.
Jak často a kdy jsem online: Skoro stale, ale kedze nemam guildu ktora chodi raidy tak som viac na icq,skype,FB.
Můžeš být online do 24:00? online byt mozem ale vecer okolo 01:00 rano chodim spavat
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
ale online byt mozem
Alti: Len tuto postavu, som zastancom jednej postavy, hram sa snou, skillujem si ju a to ma bavi.
O osobě:
Věk: 25
Pohlaví: Muz
Vyznání: JEDI
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Star wars milujem
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Hram basketbal
Dakujem za posudenie mojej ziadosti, nech uz je verdikt akykolvek.