Wyx, DK, dmg=frost/unholy/experiment blood
Nick: Wyx
Class a spec:DK, takže: frost hrám pve, unholy pve/pvp a experimentujem s blood= 10%atp sa hodi do raidu
Link na armory a talenty:
WoW historie a zkušenosti: Na offiku som nikdy nehral... Wow hrám asi 4 roky... môj prvý server bol Narnias(online gamers) kde som hral s Nimrodom a pod... tGoD, a na TWine od začiatku... Hral som hordu... wara(FC: KZ, ZA, HS, BT som už celé nedal...)guildy:Revolution, Lords of death, Lords Von dante, Exodus, a potom som začal za ali za dk... moja prvá guilda na 80tke bola Ardent Flame... (FC:Naxx10/25,OS+3,10/25) potom Mystique (C: pridal som EOE) a teraz by som chcel aj UD
Historie postavy a guildy: Tak, tento ACC vlastním ja a e-mail k nemu tiež, ako som už písal... Za DK(Wyx) som začal v Ardent Flame... tá sa rozpadla(vedenie šlo k SoCH a na offik...), Mystique(rozpadla sa... vedenie poskladalo novú g, Rentally Metarded, mala to byť dobrá g,... ale vedenie odišlo k Murlockom...) tak som bez g:)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Tak to som už vlasne písal... ale tak chcem pve g a nie pvp...
Proč chci právě k Vám: Tak, myslím si že ste jedna z top G na serveri... vaše kvality dokazujete nielen v pve ale aj v pvp čo značí, že ste skúsení hráči... a pred pár týždňami som písal s hráčom WX:D a vtedy ste mali nábor uzavretý...
Jak často a kdy jsem online:
Alti: 1-Wyxie (war)
O osobě:
Věk:18
Pohlaví: muž
Vyznání: Kresťan-katolík
Povolání: študen na gympli
(kocka!:D)
Něco zajímavého o mně: Tak, volám sa Dušan, mám 18 rokov, nemám dievča tak hrám wow a pijem tvrdý alkohol
:D:D som dobrovoľný hasič a mám super kamarátov:D
vodický som ešte nezačal robiť