View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 12:16 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Wyx, DK, dmg=frost/unholy/experiment blood 
Author Message
Reply with quote
Post Wyx, DK, dmg=frost/unholy/experiment blood
Nick: Wyx
Class a spec:DK, takže: frost hrám pve, unholy pve/pvp a experimentujem s blood= 10%atp sa hodi do raidu
Link na armory a talenty:
WoW historie a zkušenosti: Na offiku som nikdy nehral... Wow hrám asi 4 roky... môj prvý server bol Narnias(online gamers) kde som hral s Nimrodom a pod... tGoD, a na TWine od začiatku... Hral som hordu... wara(FC: KZ, ZA, HS, BT som už celé nedal...)guildy:Revolution, Lords of death, Lords Von dante, Exodus, a potom som začal za ali za dk... moja prvá guilda na 80tke bola Ardent Flame... (FC:Naxx10/25,OS+3,10/25) potom Mystique (C: pridal som EOE) a teraz by som chcel aj UD :D
Historie postavy a guildy: Tak, tento ACC vlastním ja a e-mail k nemu tiež, ako som už písal... Za DK(Wyx) som začal v Ardent Flame... tá sa rozpadla(vedenie šlo k SoCH a na offik...), Mystique(rozpadla sa... vedenie poskladalo novú g, Rentally Metarded, mala to byť dobrá g,... ale vedenie odišlo k Murlockom...) tak som bez g:)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Tak to som už vlasne písal... ale tak chcem pve g a nie pvp...
Proč chci právě k Vám: Tak, myslím si že ste jedna z top G na serveri... vaše kvality dokazujete nielen v pve ale aj v pvp čo značí, že ste skúsení hráči... a pred pár týždňami som písal s hráčom WX:D a vtedy ste mali nábor uzavretý...
Jak často a kdy jsem online:
Alti: 1-Wyxie (war)

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: muž
Vyznání: Kresťan-katolík
Povolání: študen na gympli :D (kocka!:D)
Něco zajímavého o mně: Tak, volám sa Dušan, mám 18 rokov, nemám dievča tak hrám wow a pijem tvrdý alkohol :D:D:D som dobrovoľný hasič a mám super kamarátov:D
vodický som ešte nezačal robiť :D

Tue Mar 29, 2011 3:37 pm
Report this post
Reply with quote
Post Re: Wyx, DK, dmg=frost/unholy/experiment blood
Jak často a kdy jsem online: zabudol som na to :D tak každý deň zhruba 3-5 hod... ako kedy, podľa nálady a počasia :D cez víkend je to skoro stále... nájdete ma tu od 15:00-22:00 cez týžden a cez víkend(pokial nechlastám tak stále:D)
a EQ mám na urovni NAXXu... 4/5 vala...+ doplnky z naxxu...a som full FURI DK...

Tue Mar 29, 2011 3:45 pm
Report this post

Reply with quote
Zdravim...
takže hrací čas cez wekkend je vyhovujúci ale cez ten týždeň nvm nvm.... ale hodilo by sa to upravit aspon do 00:00.

Kazdopadne aktivne DK v UD mame len Exika. Jamakasi nasu guildu asi opusti kedze jeho absolutny nezaujem o progress v PVE je nehorazny = mame len jedno schopne DK takze ja bych to videl tak ze by som ta aj vyskusal...+ ak si fakt presiel za DK vestky dungy a mas k tomu aj odpovedajuci skill, eq a dps nevidim problem v tvojom zotrvani u nas...( samozrejmostou su znalosti taktik na UD bossov z www.bosskillers.com teoreticky a prakticky skusis az v UD)

Som Za

S pozdravom Ethanol :twisted: :twisted: :twisted:

Tue Mar 29, 2011 8:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
v podstatě bych napsal to samé co Shaggy.jsem pro přijetí s tím že se budeš muset přispůsobit jak to jen půjde

Wed Mar 30, 2011 9:47 am
Report this post
Profile
Reply with quote
tak, ako ja sa prispôsobiť viem... samozrejme keď sme neaku instanciu, že to neleavnem až kým to nedáme ale ak sa náhodou stane, že proste musím tak... ako taktiky už študujem... a zhruna viem už cca 50% bossov asi na 90% ale tak hráme na freečku a može to byť inak(menšia uprava podla twinu... napr s enrage)

Wed Mar 30, 2011 5:33 pm
Report this post

Reply with quote
beztak to je WXův alt:DD ne sranda ...já jsem pro přijetí aktivní dk je jen Exík slavný Calia hnije někde na ofiku ...smrt ofikarum a slava gnomum :D

Wed Mar 30, 2011 8:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty na zkousku, ozvi se nekomu ingame. lock

Thu Mar 31, 2011 9:18 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]