View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Mar 13, 2025 10:29 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Domcacz ( RESTO & ELE SHAMAN ) 
Author Message

Reply with quote
Post Domcacz ( RESTO & ELE SHAMAN )
O postavě:
Main Spec: Restoration ( 4100GS )
Off Spec:[/u][/i][/b] Elemental ( Neni eq, sice jsem dlouho 80, ale ted jsem byl cca mesic neaktivni )

Nick: Domcacz

Class a spec:
Shaman & Ele resto

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Domcacz
pozn. : Nemam ani main spect moc dobrej, z duvodu mesicni neaktivity, jak uz jsem zminil

Screen UI: Screen dodam do zitra, vezmu ho dnes vecer z UD

Theorycraft:
Restotarion: Gemuju na haste + mp5. Haste je potrebne pro shamana pro co nejrychlejší cast healu, mp5 je dulezite zase na to, aby mi nedochazela v raidu moc mana. Do červených davam oranžový 9sp + 8haste, ale jinak na sp moc nejedu, do modrých teda 8haste + mp5 a do žlutých 16 haste.

Elemental: Mohu gemovat bud na spell power nebo haste. Já jsem v Elementálovi radeji pro ten spell power. Nevím co dál psát k elementálovi.
Rotace: Na bosse první hodim flame shock a pote dávám Lava burst, chain a lightning bolt. Ten lightning bolt dávám asi 2x poté o5 dávám chain a znova lightning bolt. Poté znova od lava burstu. Celé by se mi to mělo vejít do 1 flame shocku.

DBM, Omen? Ano, Mám OBOJE.

WoW historie a zkušenosti: Za Shamana hraju 5 let dohromady. Za restorationa a elementála hraju dohromady 3,5 roku. Předtim jsem měl jeste chvíli enhacementa, ale ten mne moc nebavil. Na twinstaru, přímo na deimosu hraju druhým rokem. Měl jsem tu dohromady 5 postav na 80 levelu, ale nějaké postavy jsem už měnil a nebo prodal.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Chci odejít z důvodu, že složený raid neposlouchá RM a dělá si co chce, poté jsou wipy na každém bossovi, protože dělají kraviny.

Proč chci právě k Vám: Jste super guilda a já hledám dobrou PvE guildu, kde to půjde tak jak má a ne, že budou dělat kraviny jako v guildě, kde jsem byl do teď.

Jak často a kdy jsem online: Jsem online hned po škole takže většinou od 14:00 a potom jsem tu pokaždé večer od 18:00.
Můžeš být online do 24:00? No, to nevím, o všedních dnech během školy mne asi rodiče jen tak nenechají, ale o víkendech na 100% problém nebude.
Alti: Nemám žádného.

O osobě:
Věk: Je mi 16 let.
Pohlaví: Mám no, ale nevíte jake :D
Vyznání: Žádně
Povolání: Student

Něco zajímavého o mně: Jsem z Tábora, je mi 16 let a hraju fotbal. Rád hraju flórbal a hrozně mne baví poker. Bydlím s oboumi rodiči. Občas s těmi raidy nevim, když jsem viděl váš raidplanner, tak nevim, jde o treninky. Nějak to stihat budu, ale nevim kdy a jak, ale to bych se kdyžtak s nějakou osobou domluvil.

Mon Nov 21, 2011 1:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Domcacz ( RESTO & ELE SHAMAN )
Nemám slov =D ten k nám opravdu chce :lol: 8-)

viewtopic.php?f=8&t=363

viewtopic.php?f=8&t=348

každopádně ten eq co máš je naprosto nevyhovující a byl bys jen koulí na noze + se nabrali nový dva shamani

Mon Nov 21, 2011 1:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jako ja to dneska vytahnu v UD 10 se tam chodi veci na diss, ale ja bych to jeste nabral a potom by se to mohlo nejak domluvit.

Mon Nov 21, 2011 2:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me ne.

Mon Nov 21, 2011 3:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ocenuji snahu, prihlaska snad i pekne napsana..presto rikam Ne. Equip velmi nedostacujici a byl by nedostacujici, i kdyby jsi nabral vsechny itemy v UD 10 co ti muzou padnout. Hledame lidi, co maji Full UD 25 / Hm equip....bohuzel.

Image
Image
Image

Mon Nov 21, 2011 3:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
neprijaty

Mon Nov 21, 2011 3:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
skoro je mi ho az lito :(

Nesmutni, DB neni jedina guilda... jsem si jisty ze jinde oceni tvou vytrvalost (jen se priste vyhybej slovum jako oboumi :) spravne je snad obema - narazim na vetu: "Bydlím s oboumi rodiči.")

Mon Nov 21, 2011 5:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jn, oboumi rodiči si to zabil XD

Mon Nov 21, 2011 9:24 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]