Domcacz ( RESTO & ELE SHAMAN )
O postavě:Main Spec: Restoration ( 4100GS )
Off Spec:[/u][/i][/b] Elemental ( Neni eq, sice jsem dlouho 80, ale ted jsem byl cca mesic neaktivni )
Nick: Domcacz
Class a spec: Shaman & Ele resto
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Domcaczpozn. : Nemam ani main spect moc dobrej, z duvodu mesicni neaktivity, jak uz jsem zminil
Screen UI: Screen dodam do zitra, vezmu ho dnes vecer z UD
Theorycraft: Restotarion: Gemuju na haste + mp5. Haste je potrebne pro shamana pro co nejrychlejší cast healu, mp5 je dulezite zase na to, aby mi nedochazela v raidu moc mana. Do červených davam oranžový 9sp + 8haste, ale jinak na sp moc nejedu, do modrých teda 8haste + mp5 a do žlutých 16 haste.
Elemental: Mohu gemovat bud na spell power nebo haste. Já jsem v Elementálovi radeji pro ten spell power. Nevím co dál psát k elementálovi.
Rotace: Na bosse první hodim flame shock a pote dávám Lava burst, chain a lightning bolt. Ten lightning bolt dávám asi 2x poté o5 dávám chain a znova lightning bolt. Poté znova od lava burstu. Celé by se mi to mělo vejít do 1 flame shocku.
DBM, Omen? Ano, Mám OBOJE.
WoW historie a zkušenosti: Za Shamana hraju 5 let dohromady. Za restorationa a elementála hraju dohromady 3,5 roku. Předtim jsem měl jeste chvíli enhacementa, ale ten mne moc nebavil. Na twinstaru, přímo na deimosu hraju druhým rokem. Měl jsem tu dohromady 5 postav na 80 levelu, ale nějaké postavy jsem už měnil a nebo prodal.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Chci odejít z důvodu, že složený raid neposlouchá RM a dělá si co chce, poté jsou wipy na každém bossovi, protože dělají kraviny.
Proč chci právě k Vám: Jste super guilda a já hledám dobrou PvE guildu, kde to půjde tak jak má a ne, že budou dělat kraviny jako v guildě, kde jsem byl do teď.
Jak často a kdy jsem online: Jsem online hned po škole takže většinou od 14:00 a potom jsem tu pokaždé večer od 18:00.
Můžeš být online do 24:00? No, to nevím, o všedních dnech během školy mne asi rodiče jen tak nenechají, ale o víkendech na 100% problém nebude.
Alti: Nemám žádného.
O osobě:Věk: Je mi 16 let.
Pohlaví: Mám no, ale nevíte jake
Vyznání: Žádně
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Tábora, je mi 16 let a hraju fotbal. Rád hraju flórbal a hrozně mne baví poker. Bydlím s oboumi rodiči. Občas s těmi raidy nevim, když jsem viděl váš raidplanner, tak nevim, jde o treninky. Nějak to stihat budu, ale nevim kdy a jak, ale to bych se kdyžtak s nějakou osobou domluvil.