View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Mar 13, 2025 10:26 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Darkner-Unholy DK(DPS) 
Author Message

Reply with quote
Post Darkner-Unholy DK(DPS)
Nick:Darkner
Class a spec:Deathknight, Unholy
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Darkner
Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/707/wowscrnshot111811185610.jpg/, http://imageshack.us/photo/my-images/97 ... 95949.jpg/, http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 93855.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):Takze klasicka Unholy PVE 17/0/49, Gemy all str az na meta bonus 2 modre,CAP hit a exp, Glyphy:Ghoul,Icytouch,Darkdeath. Rotace bez pestilky(vacsi single target dps).Popripade muzu chodit talenty na Blood tanka alebo frost dps(ale frosta nebude treba ak sa kvam dostane muj kamarad xoo :-)),Taktiky znam all(vcetne HM)+TOC+ICC.
DBM, Omen?Mam obidve.
WoW historie a zkušenosti:Wow hram dokopy asi 5 rokov, hral sem na drakthulu 3 roky kde sem dal 4*80+1*85(CATA), pak sem taky prosel prehnilim Narniasem(no comento), a nasledne hram uz druhy rok tady na Twinu. Presel sem raidy:TBC(FULL)-WOTLK(FULL)-CATA(HC), pak sem nepokracoval protoze uz mne to neba na cata...Tak sem se usidlil tady na TS.
Historie postavy a guildy:Postavu som vlastnorucne vyexpil este u hordy, tam som bol v guilde heroes of midgard a nasledne som migroval k ALI, u ali som bol v SOCH,BoW,Exice,Celestial Avengers+dalsie pve guildy na ktore si asi tedka nevzpomenu.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Zly pristup vedeni,slabej progres,neaktivita(hlavne vedeni),no skill lidi(tzn. beru lidi bez enchu a socketu atd...),cleny nemaj respekt voci vedeni a vela inych veci.
Proč chci právě k Vám:Mam uz daky prehlad na Twinu a viem ze ste TOP PVE guilda u ALI taktiez z HHH a kedze rad spolupracujem s ludmi co to umi a sou proste skill ve wow ci se to tyka pve ci pvp, proste byt jeden z nejlepsich a dosahnout dake uspechy+dostat sa do top5 dmgeru u vas v guilde.Som maximalne disciplinovany, dam si poradit ak udelam chybu, dordrzuju pravidla a raid time.U vas by som chcel docielit ku kvalitnemu Full clearu ud, coz sem jeste na Twinu nemal sanci projit all HM(ale na ofi samozrejme), a nasledne paradnej progres TOGc.
Jak často a kdy jsem online:Cez pracovne dni po skole cize cca od takej 15 az do 18,vtedy mam treningy(ale nemam je kazdy den v tydni), nasledne po treningu ked dojdem okolo tej 20tej a vikendy skoro stale :-)
Můžeš být online do 24:00?Neni problém.
Alti:Mam 2 Altov 80lvl(Mage,Hunt), a pak vela twinkov...

O osobě:
Věk:18
Pohlaví:Muz
Vyznání:Krestan(Katolik)
Povolání:Student
Něco zajímavého o mně:Som z Bratislavy, studujem IT, a hram vodne polo.

Mon Nov 28, 2011 3:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Darkner-Unholy DK(DPS)
Tenhle nick mám nějak negativně zafixovanej v hlavě, už si nevzpomenu co nebo proč, ale za mě NE

Tue Nov 29, 2011 7:55 am
Report this post
Profile ICQ
Reply with quote
Killufast, tiez si ta pamatam zo SOCH kde priznavam nebol som na tom najlepsie so skillom ani z eq a jak sa pamatam tak sme sa povadili, ale hlavne ze som sa zmenil a niesom to co som kedysi byval.

Tue Nov 29, 2011 8:50 am
Report this post

Reply with quote
Já o tobě taky neslyšel nic extra,za mě taky ne

Tue Nov 29, 2011 9:00 am
Report this post
Profile

Reply with quote
neprijaty :lol:

Tue Nov 29, 2011 3:55 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
K Celestial Avenger si zapoměl přidat ,že si okradl člena gildy o 1500g.

Fri Dec 02, 2011 9:57 am
Report this post

Reply with quote
Uzaviram prihlasku, zkus to nekde jinde.

Image
Image
Image

Fri Dec 02, 2011 10:34 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]