O postavě:Nick:Karnas
Class a spec:Paladin only retri
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=KarnasScreen UI: zatim neni k dispozici. Pisu to o 1 rano takze bohuzel nemam kde screenout rozlozeni addonu v raidu. ale neni problem dodatecne pribalit
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Talenty: viz. armory
Staty: Strengh. Expertise a hit cap. pak crit a haste

Gemy: jenom strengh. popripade kdyz je dobrej socket bonus (napr. + 6 strengh)
DBM, Omen? Samozrejmost
WoW historie a zkušenosti: Wow hram uz asi 4 roky. Zacinal som na serveri Blacksun. Pred rokom som presiel na twinstar kvoli rozsiahlejsej komunite a hlavne viac moznosti v oblasti pve. Presiel som si raidy na TBC (Hyjal, BT) ako aj na Wotlk (Naxx, OS, EoE, Voa, UD i HM)
Historie postavy a guildy: Postavu som si vyexpil ( zadnej nakup ). Zacinal som v guilde CA kde som bol az doteraz.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Bohuzel Anorien guildu CA rozpustila a sla k horde takze pre nas neostalo nic ine len si hladat nove miesto s adekvatnou nahradou pve.
Proč chci právě k Vám: Nepoznam u vas nikoho ale poznam vasu guildu ako celok. Garantujete kvalitne pve a to prave hladam

Jak často a kdy jsem online: Kedze studujem na VS tak cas nie je problem. Kedykolvek ked bude treba. Nie som casovo obmedzeny
Můžeš být online do 24:00? Nie je problem
Alti: Ziadny. Nechce sa mi zas expit
O osobě:
Věk:22
Pohlaví: Chlapec
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Studujem, sportujem (hravam fotbal) chodim sa bavit s partiou asi ako kazdy nic vynimocne

Som celkom kludny tak trosku flegmatik. Wow hram aby som zabil cas. Tot asi vse tak strucne.