O postavě:Nick: Naya
Class a spec: Holy priest 4390Gs, a mám v plánu začít dělat i Shadow
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=NayaScreen: Screen bohužel nemám, tyhle věci moc nedělám
Theorycraft: Talenty sem si většinou dělal sám, nebo se radil s nějakým zkušenějším Priestem, Rotace: Většinou nahotkuju tanky, potom davam 3x Flash heal 1x Greater heal. A když je plošný dmg tak Circle of healing, nebo Prayer of healing. Sockety se snažím jet do Intelectu, ale tak bych měl Socket bonusy
DBM, Omen?: Nemám, ale není problém stáhnout
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju asik 3 roky, z toho rok a pul na WotlKu včetně expení. Hrál jsem primárně za priesta. Na offiku jsem nehrál, protože mi přišlo zbytečné dávat za hru peníze. Jinak taktiky znám. UD 10/25 nemám full clear, nejdál jsem došel po Yogg-Sarona, ale teoreticky taktiky znám. Samozřejmě bych je potřebovat oťuknout v praxi. Mám mumble, ale není problém stáhnout něco jiného. Už jsem od Angelic slyšel že berete jen hráče s velkým Gs protože chodíte převážně HMka a můj Gs je malý. Ale slyšel jsem že máte skvělý koletiv, o raidování ani nemluvě. Ani se mi to vaše raidování nelíbí protože mám velmi malou šanci se k Vám dostat
Historie postavy a guildy: Za tuto postavu hraju jen já a nikdo jiný a hraju za ni rád. jinak byl jsem v guildě Out of Control. Skvělá guilda, ani se mi nechtělo odcházet, ale nenabízeli raidování podle mých představ. Kdyby mi šlo jen o raidování můžu jít prakticky kdekoliv. Ale já hledám guildu jako vy. Co jsem slyšel, tak vy máte dobrý kolektiv a beret to jako hru . a pritom jste jedni z nejlepších.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: jak už jsem napsal, OoC je skvělá guilda, ale bohužel nenabízejí raidování po kterém já toužím.
Proč chci právě k Vám: Opět už jsem to napsal. Podle všeho skvělý koletiv, a jesdna z neklepších guild na serveru. nevím co víc si přát.
Jak často a kdy jsem online: jsem online každý den. Samozřejmě nejsem No-Lifer, mám zájmy sporty, ale jelikož máte raidy naplánované dopředu, tak nemám nejmenší problém si své aktivity přesunout.
Můžeš být online do 24:00?: o víkendu to není problém. Ale ve všední den jen vyjímečně, protože přece jen na střední školu je třeba se připravovat.
Alti: Mám 1. Essien Frost DK. Equip nemá nic moc. Ale hrát za něj rozhodně umím.
O osobě:Věk: je mi 16 let.
Pohlaví: Muž. Za ženskou hraju, protože se na obrazovce dívám radši na ni než na chalapa
Povolání: Studuju střední školu, jsem v 1. ročníku
Něco zajímavého o mně: Tak, mé skutečné jméno je Dominik. Bydlím na Moravě ve Zlínském kraji, poblíž městečka Vsetín. Rád hraju volejbal a fotbal. A samozřejmě wow

. A mám rád veselý kolektiv ...

Díky za odpověď...
Naya