View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Mar 13, 2025 10:29 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Naya, Holy Priest 
Author Message

Reply with quote
Post Naya, Holy Priest
O postavě:
Nick: Naya
Class a spec: Holy priest 4390Gs, a mám v plánu začít dělat i Shadow
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Naya
Screen: Screen bohužel nemám, tyhle věci moc nedělám
Theorycraft: Talenty sem si většinou dělal sám, nebo se radil s nějakým zkušenějším Priestem, Rotace: Většinou nahotkuju tanky, potom davam 3x Flash heal 1x Greater heal. A když je plošný dmg tak Circle of healing, nebo Prayer of healing. Sockety se snažím jet do Intelectu, ale tak bych měl Socket bonusy
DBM, Omen?: Nemám, ale není problém stáhnout
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju asik 3 roky, z toho rok a pul na WotlKu včetně expení. Hrál jsem primárně za priesta. Na offiku jsem nehrál, protože mi přišlo zbytečné dávat za hru peníze. Jinak taktiky znám. UD 10/25 nemám full clear, nejdál jsem došel po Yogg-Sarona, ale teoreticky taktiky znám. Samozřejmě bych je potřebovat oťuknout v praxi. Mám mumble, ale není problém stáhnout něco jiného. Už jsem od Angelic slyšel že berete jen hráče s velkým Gs protože chodíte převážně HMka a můj Gs je malý. Ale slyšel jsem že máte skvělý koletiv, o raidování ani nemluvě. Ani se mi to vaše raidování nelíbí protože mám velmi malou šanci se k Vám dostat :D
Historie postavy a guildy: Za tuto postavu hraju jen já a nikdo jiný a hraju za ni rád. jinak byl jsem v guildě Out of Control. Skvělá guilda, ani se mi nechtělo odcházet, ale nenabízeli raidování podle mých představ. Kdyby mi šlo jen o raidování můžu jít prakticky kdekoliv. Ale já hledám guildu jako vy. Co jsem slyšel, tak vy máte dobrý kolektiv a beret to jako hru . a pritom jste jedni z nejlepších.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: jak už jsem napsal, OoC je skvělá guilda, ale bohužel nenabízejí raidování po kterém já toužím.
Proč chci právě k Vám: Opět už jsem to napsal. Podle všeho skvělý koletiv, a jesdna z neklepších guild na serveru. nevím co víc si přát.
Jak často a kdy jsem online: jsem online každý den. Samozřejmě nejsem No-Lifer, mám zájmy sporty, ale jelikož máte raidy naplánované dopředu, tak nemám nejmenší problém si své aktivity přesunout.
Můžeš být online do 24:00?: o víkendu to není problém. Ale ve všední den jen vyjímečně, protože přece jen na střední školu je třeba se připravovat.
Alti: Mám 1. Essien Frost DK. Equip nemá nic moc. Ale hrát za něj rozhodně umím.

O osobě:
Věk: je mi 16 let.
Pohlaví: Muž. Za ženskou hraju, protože se na obrazovce dívám radši na ni než na chalapa :)
Povolání: Studuju střední školu, jsem v 1. ročníku
Něco zajímavého o mně: Tak, mé skutečné jméno je Dominik. Bydlím na Moravě ve Zlínském kraji, poblíž městečka Vsetín. Rád hraju volejbal a fotbal. A samozřejmě wow :) . A mám rád veselý kolektiv ... :)

Díky za odpověď...

Naya

Tue Dec 27, 2011 12:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Naya, Holy Priest
Muzu se zeptat proc si davas prihlasku k nam do guildy, kdyz jses nedavno hlasil do HHH kam te i vzali ???

Kulda123 wrote:
Ani se mi to vaše raidování nelíbí protože mám velmi malou šanci se k Vám dostat

???

Image
Image
Image

Tue Dec 27, 2011 3:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Protože do HHH me berou jako frienda ... to se mi moc nechce ... HHH si nechavam jak uplne posledni moznost kdyby me nevzali uz vubec nikam :)

Tue Dec 27, 2011 6:59 am
Report this post
Profile

Reply with quote
A tím raidováním sem naznačil že ho máte dobré ;)

Tue Dec 27, 2011 7:00 am
Report this post
Profile

Reply with quote
NE
Low, priestu dost.

Tue Dec 27, 2011 8:46 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ok .. tak dik za odpoved :)

Tue Dec 27, 2011 9:18 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pokud bychom měli zájem o priesta tak by měl dorazit jeden z hordy,za mě ne

Tue Dec 27, 2011 10:07 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Kulda123 wrote:
Protože do HHH me berou jako frienda ... to se mi moc nechce ... HHH si nechavam jak uplne posledni moznost kdyby me nevzali uz vubec nikam :)

Btw. myslím že po tomhle tě tam nevezmou ani jako "frienda" ;) někdy se upřímnost nevyplácí tak jak bychom si představovali...

Tue Dec 27, 2011 10:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pokud zapomenu, jaky mas eq, tak mas spatne talenty, kde ti hlavne chybi 10% healing plus mas divny glyphy. Chybi ench na ramenou a ne moc vhodna volba gemu.

NE

Tue Dec 27, 2011 2:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijat, prejeme GL jinde ;)
Locked!

Image
Image
Image

Tue Dec 27, 2011 2:34 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]