View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 12:18 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Mangler - holy paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Mangler - holy paladin
O postavě:
Nick:Mangler
Class a spec: Paladin Holy
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Mangler
WoW historie a zkušenosti: Začal som hrať na serveri Czechwow ešte pred 3 rokmi kde som na TBC vytiahol warriora do Top equipu a odporgressoval všetky instancie. Potom však server dlho nevedel prejsť na wotlk tak som prešiel na twin kde som mal fury warriora a po doexpeni na 80 ešte v marci 2010 som odprogresoval naxx v guilde Cake or Death. Po nude čo tu dlho bola som začal hrať paladina v guilde TitanS kde som bol cca 8 mesiacov potom sa guilda rozpadla. Potom som bol v guilde AD Infinitum ale s prichodom Ulduaru sa mi tam veľa vecí nepáčilo vôbec žiadna snaha na raidoch a podobne tak som nakoniec prešiel na alianciu. Na paladinovi som mal na horde najprv nick Mangler , potom nick Faceroll ale po prechode na ali sa zase volá paladin Mangler
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Žiadna snaha , zlý systém lootu.
Proč chci právě k Vám: Prídete mi ako v pohode guilda , ktorá ma na twine nejaké meno a mate zatial pekný progres instancií.
Jak často a kdy jsem online: Som tu skoro každý deň po tej 16tej hodine, vždy ako treba na raidy som tu vždy jak nemam niečo IRL.
Alti: Mal som warriora s ktorým som natiahol fury ramena a top pvp gear ale žial bohu som oňho prišiel. Momentálne mám warlocka. Nick Mixtape.
Ui Screen : http://img.czechwow.net/?download=WoWSc ... 214376.jpg
Talenty : Holy - http://talent.mmo-champion.com/?paladin ... k3R-,12213 Momentálne tam mám miesto critu Hand of Sacrifice co podla môjho názoru aspon zatial pri progrese pomáha
Profese: JWC + INS možná zmena na BS na najväcší burst.(miesto INS)

O osobě:
Věk:15
Pohlaví: Muž
Vyznání: Katolík
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Som zo stredného Slovenska konkrétne zo Žiliny :) Už 9ty rok hrávam aktívne hokej.

Fri Apr 08, 2011 2:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Mangler - holy paladin
Holy palu asi bychom uživili,na druhou stranu asi ti předem řeknu že jsme kolektiv lidí 20+ (věkově) takže dost věcí se podřizuje škole popř. práci,nejsme žádný no lifeři a na nějaké výlevy puberťácké už taky nemáme náladu;) přijdeš mi ale na pohodu a ne u všech je věk hlavní překážkou,takže pokud se nebudeš chovat jako s odpuštěním "rozmazlený puberťácký děcko" tak nevidím problém... takže klidně na zkoušku jsem PRO

sry dneska mám ukecanou 8-)

Fri Apr 08, 2011 10:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
holyho need dost, jinak nam ten šulín superdusan vyžere tokenym protože furt padaj jen platy na heal , takže ma milion dkp :D.. dobrá teď vážně.. každopadne zkouška by nebyla marna a možna bysme mohli i rozject naky ty alty, když by ses prokázal jako dobrej heal, takže za mne zatim taky Ano, nicmene jestli planujes jen nakouknout jak ten šulin priima tak na to hod bobek hned :D

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Fri Apr 08, 2011 11:35 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Správať sa viem , s tým nie je problem a žiadny no life čo tu sedí celý deň tiež niesom. Vek nie je všetko :)

Sat Apr 09, 2011 5:56 am
Report this post
Profile

Reply with quote
jsem pro.Sjuprdušan taky nemusí mít čas furt tak at je jeden direkt do zásoby

Sat Apr 09, 2011 7:15 am
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty. lock

Sat Apr 09, 2011 10:49 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]