View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Mar 13, 2025 10:26 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
 Dolorez Fire mage alebo Brrutal retry/holy/prot 
Author Message

Reply with quote
Post Dolorez Fire mage alebo Brrutal retry/holy/prot
O postavě:
Nick:Dolorez alebo Brrutal
Class a spec:Dolorez Fire PvE / Frost PvE - Brrutal Prot PvE / Retri PvE
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Dolorez - Mage
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Brrutal
Screen UI: Mage - http://imageshack.us/photo/my-images/62/hodirdps.jpg/
Palach - zanho UI nemam nescreenujem
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak na mage preferujem Fire a Frost talenty na fire mam rotaciu scorch LB a 4x fb a medzitym pyro staty zbieram na crit a gemujem len SP.
Paladin - PROTECTION socketujem iba stam a tam kde je socket bonus stam tak idem na socket bonus rotaciu tam mam zakladnu na prota a u statov preferujem block
Paladin - RETRIBUTION u ktoreho preferujem staty z itemov na crit a socketujem STR a rotacia je tiez zaklad na retrinu
Paladin - HOLY tak tu zbieram staty hlavne na crit / haste a socketujem intel rotacia normal cez holy light na tankov a flash ak pomaham dohealit raid a samozrejme stale beacon na tanka
DBM, Omen? Omen pouzivam iba na prota DBM u kazdej svojej clasi
WoW historie a zkušenosti: Hrajem v podstate od zaciatku twinu ked tu bolo este TBC a este s kamosmi sme zistovali co je wow ale postupom casu sme sa vypracovali a pri progrese t5 sme uz bojovali o RF
potom ako tu nasadili wotlk som zacal znova hrat maga ktoreho mam dodnes a brrutala paldina mam ako "alta"
Inak na wotlku mam skusenosti s celym UD a toc poznam iba z videii a taktik co som nasiel na googli
Historie postavy a guildy: Tak tento mage bola moj prva 70tka celkovo vtedy este undead a nick Oracio a mojov asi prvov guild bola planeswalkers :P a palach bol zas moja prva 80tka a snim som bol v guilde renegade s ktorov som progresoval naxx :)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Tak po tom ako som presiel k ali som mal plan o zalozeni guildy v ktorej bude cca 15clenov s ktorymi by som dal vsetky HMs na 10mane v UD a nasledne v ToCku ale tym padom ze u aliancii nepoznam takmer nikoho tak moj plan je daleko v nedohladne
Proč chci právě k Vám: Ja uz dlhu dobu hladam guild v ktorej ostanem az do moj dôchodku xD ale bohuzial sa mi to nedari a tak to chcem skusit u vas lebo ste proste guilda ktora ma potencial a sancu to dotiahnut naozaj daleko
Jak často a kdy jsem online: Tak stale chodim do skoly cize tu mozem sediet od rana do vecera a od vecera do rana proste...na raid tu budem na 100%
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Alti: Mám cca 6-8 altov stale nieco kupim/predam :)

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Man
Vyznání:Ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Tak mam 18rokov ucim sa za kuchara a rad chodim za kurvami do bordelu

Sun Jan 22, 2012 11:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Dolorez Fire mage alebo Brrutal retry/holy/prot
http://forum.hornyheadhunters.cz/viewto ... e7cdbc51e2
od Raisedeath » 15 led 2012, 13:39
Ja to vidim takhle - rank friends se ti nezamlouval, šel jsi k DS, tam se ti nelíbílo, tak chceš jít sem.

Plus sis zalozil vlastni guildu, kde to asi taky neni ono, tak to zkousis u nas.

Mon Jan 23, 2012 12:39 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Eq mága je na úrovni všech ostatních ud mágů bez hd itemů,tzn. žádná sláva a naprostá normálka po roce v UD -> zbytečnost za mága
Eq palacha to samé.... nemáš nic čím bys byl vyjímečný a tudíž pro nás prospěšný, což znamená NO Way Palachů je dost, na ToC stejnak nemáme nafukovací raid, tudíž brát nové lidi těsně předtím než to "vypukne" je zbytečnost... Máme jich dost a uvidíme jak nám to půjde, což znamená udělat vyjímku při nabírání pouze nějakého určitého člověka kterého např. potřebujem pro doplnění raidu, což ty nejsi. Sorry

Mon Jan 23, 2012 5:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
žádnej přínos, nepřijatý. lock

Mon Jan 23, 2012 9:12 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 4 posts ]