View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 5:13 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Jaffa - shadow priest 
Author Message

Reply with quote
Post Jaffa - shadow priest
O postavě : celičká vyexpená mnou played time něco okolo 150 day

Nick: Jaffa
Class a spec: Shadow priest
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Jaffa
Screen UI: http://svetobrazku.cz/upload/images/opt1328373323p.jpg
Theorycraft(Talenty,rotace,staty,gemy a proč): Talenty povětšinou podobné nebo stejné jako u všech spček.Ratace VT->dp->mf na 5 stacků shadow weawingu ->swp a dál MB swd MF MF a obnova dotek mb,swd na cd a mf mf.Sockety povětšinou na sp a haste což jsou nejdůležitější stats u shadow.Rád bych vyměnil ringy a pvp zbraň.
DBM,omen? Yop mám

WoW historie a zkušenosti : Hraju 6 let. Sem závislák shadowa hraju asi 3 roky.Pořád je co se učit je to velmi rozmanitá class a baví mě. Dřív na Tbc jsem hrával enha shamana o hordy. Potom mi ho ukradli tak jsem začal expit priesta.Btw zkušenosti z raidů naxx 10/25 os 10/25 UD 10 - FC a 25tka vše krom Alga.

Historie postavy a guildy : Historie je si myslím dosti bohatá.Začal jsem na TBC u horďácké guilde MosstrooperS tam jsme společně s ostatníma mossákama sbírali 1st killy :) Potom jsem se ale rozhodl na Wotlku po spuštění UD , že bych rád byl alík i když od kamarádů z g se mi vůbec nechtělo ale nakonec jsem si postavu převedl k ali. Tu jsem začal progressovat s guildou Forbidden Division Ulduar.Po nějaké době progressu se guilda rozpadla a mě tedy nezbylo nic jinýho než začít hledat dál.Byl jsem chviličku u HHH.Potom jsem si dal s wow přestávku měl jsem státnice z němčiny atd nějaké povinnosti cca 3 měsíce.To už jsem byl dávno kicknut za neaktivitu v HHH.Poté co jsem začal hrát dál mi bylo nabídnuto jít do kamarádovo guildy Gotta own em all . Je to spíše pvp guilda a proto bych rád k Vám zajít si na raid poklábosit a udělat si nové přátele.

Důvod ( plánovaného ) odchodu z guildy : Jak jsem napsal v předešlým spotu chtěl bych se zaměřit hlavně na to pvečko.Nic mi tu nevadí kolektiv přátelský ale vyhledávám jiné aktivity :)

Proč chci právě k vám : důvod je nejspíše jasný.Super raidování jedna z Top guild na twinu a dál mnoho zkušených hráčů a další +exp ve wow :)

Jak často a kdy jsem online: No řekněme že večery okolo 5-6 jsem tu skoro každej den no a spánek neznám takže rekněme v 1 odcházim na Simpsny :) ale můžu progressovat klidně do rána božího :)
Můžes být online do 24:00? Jasně že jo
Alti: mám dk a enha shamu

O sobě:
Vyznání: katolík
Věk: 21
Pohlaví: Muž
Povolání: SoŠ elektrotechnická obor PC systémy,Jazyková škola,správce pc sítě
Něco zajímavého o mně: Jsem flegmatik přátelskej nekoušu nezlobím.Jsem dost ukecanej a rád poznávám nový lidi nejlépe v réalu.Hraju tenis,basket fotbal.Rád jezdím na lyžích.Miluju diskotéky drinky a pěkný ženský no prostě pařby:)

S pozdravem šolva Jaffa kree :twisted:

Sat Feb 04, 2012 4:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Jaffa - shadow priest
Pride mi, ze mas divny talenty a glyphy (Glyph of MF).
Chybi Improved MB 4/5, zbytecne Shadow Affinity 2/3, lepsi je Improved VE nebo Veiled Shadows.

Nevidim bindy, napr. na dispely...

Na armory neni videt pve eq.

Sat Feb 04, 2012 8:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Talenty predelany preklep hral jsem predtim disko a suplo me to do dungeon finderu tak jsem to nejak naklikal a nepremejslel :)

Sat Feb 04, 2012 8:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
btw glyph of MF mam na pvp shadow dual jinak na pve mam glyphy rdy tak jak maj bejt

Sat Feb 04, 2012 8:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Eq nic světobornýho, kvůli čemu bychom měli rozšiřovat naše řady shadow priestů. Kdybys měl aspoň nějaký 239tky či něco pořádnýho, co nemůže sehnat každej z worldu po roce farmení Ud, tak bych ještě možnááá uvažoval, ale takhle no way + to co jsem řekl už v předchozí přihlášce tomu dk tankovi... do raidu na tocko byses nedostal,jelikož žádnej newbiek nepůjde + je nás aktivních 4-5 shadow priestů, kteří jsou schopni být na každém raidu + další 2-3 v záloze, takže tady je plnej stav a tudíž byses sem nevešel

Sun Feb 05, 2012 9:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
eq lepsi nemuze bejt kdyz jsem tu 3-4 mesice nebyl byl jsem UD asi 7-8x na zacatku :) je mi jasny ze o me zajem neni i kdyz kvalita a chut raidovat by tam byla velika ....

Sun Feb 05, 2012 10:03 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pokud mas chut raidovat, najdi si guildu, kde si poradne zaraidujes a zazijes progres. (u nas by ses spis do raidu nedostal a koho bavi sedet v dala a delat nahradnika...) Byl jsi 7x v UD ted jsi tu ctvrt roku nebyl a chces k nam, aby jsme te protahli poctive odprogresovanym raidem... U shadow priestu nas bohudik bota netlaci, takze hodne stesti v jine guilde preju ;)

Image
Image
Image

Sun Feb 05, 2012 10:23 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Souhlas s ostatnima...

Sun Feb 05, 2012 11:43 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]