O postavě : celičká vyexpená mnou played time něco okolo 150 day
Nick: Jaffa
Class a spec: Shadow priest
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=JaffaScreen UI: http://svetobrazku.cz/upload/images/opt1328373323p.jpgTheorycraft(Talenty,rotace,staty,gemy a proč): Talenty povětšinou podobné nebo stejné jako u všech spček.Ratace VT->dp->mf na 5 stacků shadow weawingu ->swp a dál MB swd MF MF a obnova dotek mb,swd na cd a mf mf.Sockety povětšinou na sp a haste což jsou nejdůležitější stats u shadow.Rád bych vyměnil ringy a pvp zbraň.
DBM,omen? Yop mám
WoW historie a zkušenosti : Hraju 6 let. Sem závislák shadowa hraju asi 3 roky.Pořád je co se učit je to velmi rozmanitá class a baví mě. Dřív na Tbc jsem hrával enha shamana o hordy. Potom mi ho ukradli tak jsem začal expit priesta.Btw zkušenosti z raidů naxx 10/25 os 10/25 UD 10 - FC a 25tka vše krom Alga.
Historie postavy a guildy : Historie je si myslím dosti bohatá.Začal jsem na TBC u horďácké guilde MosstrooperS tam jsme společně s ostatníma mossákama sbírali 1st killy
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Potom jsem se ale rozhodl na Wotlku po spuštění UD , že bych rád byl alík i když od kamarádů z g se mi vůbec nechtělo ale nakonec jsem si postavu převedl k ali. Tu jsem začal progressovat s guildou Forbidden Division Ulduar.Po nějaké době progressu se guilda rozpadla a mě tedy nezbylo nic jinýho než začít hledat dál.Byl jsem chviličku u HHH.Potom jsem si dal s wow přestávku měl jsem státnice z němčiny atd nějaké povinnosti cca 3 měsíce.To už jsem byl dávno kicknut za neaktivitu v HHH.Poté co jsem začal hrát dál mi bylo nabídnuto jít do kamarádovo guildy Gotta own em all . Je to spíše pvp guilda a proto bych rád k Vám zajít si na raid poklábosit a udělat si nové přátele.
Důvod ( plánovaného ) odchodu z guildy : Jak jsem napsal v předešlým spotu chtěl bych se zaměřit hlavně na to pvečko.Nic mi tu nevadí kolektiv přátelský ale vyhledávám jiné aktivity
Proč chci právě k vám : důvod je nejspíše jasný.Super raidování jedna z Top guild na twinu a dál mnoho zkušených hráčů a další +exp ve wow
Jak často a kdy jsem online: No řekněme že večery okolo 5-6 jsem tu skoro každej den no a spánek neznám takže rekněme v 1 odcházim na Simpsny
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
ale můžu progressovat klidně do rána božího
Můžes být online do 24:00? Jasně že jo
Alti: mám dk a enha shamu
O sobě:Vyznání: katolík
Věk: 21
Pohlaví: Muž
Povolání: SoŠ elektrotechnická obor PC systémy,Jazyková škola,správce pc sítě
Něco zajímavého o mně: Jsem flegmatik přátelskej nekoušu nezlobím.Jsem dost ukecanej a rád poznávám nový lidi nejlépe v réalu.Hraju tenis,basket fotbal.Rád jezdím na lyžích.Miluju diskotéky drinky a pěkný ženský no prostě pařby:)
S pozdravem šolva Jaffa kree
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)