|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
ARMtheWRAITh - Frost DK tank
Author |
Message |
ARMtheWRAITh
|
ARMtheWRAITh - Frost DK tank
Nick: ARMtheWRAIThClass a spec: Death Knight frost tank Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=ArmthewraithScreen UI: http://filesmelt.com/dl/WoWScrnShot_031412_171533.jpgTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): talenty 8/52/8 Rotacia zalezi ci sa tankuje aoe, alebo singel target. Pri aoe D&D+HB(s glypom)+BB>HB,UA,BB,BB,PS Pri singel target BT+UA,IT,IT,BS,PS,PS>IT,IT,IT,IT,PS,PS strasne komplikovane ze Rune Strike namakrovany, plus zopar tajnych fint DBM, Omen? Adony beriem ako samozrejmost WoW historie a zkušenosti: Hrajem na twinstare od zalozenia, prejdene vsetky dungy na TBC az po TOC Historie postavy a guildy: Postavu som si vyexpil sam. Asi 3 roky som bol v TAPe, potom sa guilda rozpadla a zlozila a znovu rozpada.... Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Momentalne som v HHH, kde som na ranku Friend, cize neraidujem, cakam na prilezitost v ktorej guilde bude treba Frost tanka za ktoreho ma to bavi najviac. Jak často a kdy jsem online: po praci kazdy den od 16+/- vikend podla naplanovanej cinosti. Můžeš být online do 24:00? Nechodim spat pred 23, takze do 24 neni problem ani v pracovne dni. Alti: mam 5 altov roznych lvlov a klas O osobě: Věk:32 Pohlaví: Muzske Povolání: Pracujem v technologickej blasti trieskoveho obrabania Něco zajímavého o mně: Mam vela roznych konickov a ludia sa casto cuduju, ze vsetko stiham
|
Sat Apr 14, 2012 12:49 pm |
|
|
Angelic
|
Re: ARMtheWRAITh - Frost DK tank
Nevidim bindy. Pochybuju ze zvladas cisla od 1 do 7, Nu... nevim co je za klavesu/tlacitko. Na armory pvp eq.
Mas i pve dmg spec a eq?
|
Sat Apr 14, 2012 5:29 pm |
|
|
ARMtheWRAITh
|
nabindovanych mam celkovo asi 23 veci. zial CT adon to nezobrazuje korektne. myskov neklikam ani mounta na offspec mam dmg, nie je problem ukazat IG, ale zhruba uld10 a nieco z uld25
|
Sat Apr 14, 2012 7:06 pm |
|
|
Gonzales
|
No, u nas to s mistem nebude o nic lepsi. Na ToCko 25 mame kazde ID nahlaseno cca 35 lidi a uz ted je tezke z toho vybirat. Na ToC 10 nebo UD 25 by misto urcite bylo, ale s tim ToCkem, leda do druhyho raidu, co chodi v utery...fakt nevim. Samozrejme by bylo lepsi, kdyby jsi mel kvalitne vybaveny frost dps offspec - vzhledem k tomu, ze v guilde nemame ani jednoho frosta, pouze 2x unholy. A chtel bych se zeptat co te vede k tomu hrat frost DK tanka, proc ne blood jako vsichni? V cem je podle tebe lepsi?
|
Sun Apr 15, 2012 8:07 am |
|
|
ARMtheWRAITh
|
Proc frost a ne blood? Frost ma viac abilit, ktore redukuju dmg taken. Lahsie si nabera skupinky mobov a dovolim si tvrdit, ze ma aj daleko lepsie singeltarget agro. V tankovani nie som novacik o com dokazuju urcite achievy, ale podat ako chvalenie. Skusal som tankovat vo vsetkych specoch a proste mi Frost sedi najviac. Co sa tyka offspecu je na urovni Itemlevelu 226-/+ teraz uz to z daleka nie je top, ale neni to ani najhorsie. To ze vas je 35 na Toc je o chlpok lepsie ako u HHH, tam je to cislo niekde okolo 45. Ak vazne nehladate Frost tanka pre main raid, asi potom tato prihlaska a recruitment frost troska straca vyznam, co je zial moja skoda
|
Sun Apr 15, 2012 8:47 am |
|
|
Disgrace
|
ARMtheWRAITh wrote: Proc frost a ne blood? Frost ma viac abilit, ktore redukuju dmg taken. Lahsie si nabera skupinky mobov a dovolim si tvrdit, ze ma aj daleko lepsie singeltarget agro. V tankovani nie som novacik o com dokazuju urcite achievy, ale podat ako chvalenie. Skusal som tankovat vo vsetkych specoch a proste mi Frost sedi najviac. Co sa tyka offspecu je na urovni Itemlevelu 226-/+ teraz uz to z daleka nie je top, ale neni to ani najhorsie. To ze vas je 35 na Toc je o chlpok lepsie ako u HHH, tam je to cislo niekde okolo 45. Ak vazne nehladate Frost tanka pre main raid, asi potom tato prihlaska a recruitment frost troska straca vyznam, co je zial moja skoda Ja jsem sice jako main dps, ale tanka mam offspec a myslim, ze jsem toho odtankoval dost. Pouzivam blood a to co rikas je sice pravda, ale aoe aggro je ve vetsine pripadu vec, co neni az tak potreba (pokud se bavime o raidech), protoze v toc ho az tak potreba nebude, navic ted by to mel mit jednodussi i blood, protoze pokud vim, nedavno se opravovalo DnD a melo by ted delat znatelne vic aggra. Single target snad ani neni potreba resit, tam udelas aggro za vsechny specy instantne a budes ho mit dost... mit nejakej obrovskej naskok je v mnoha situacich uplne zbytecny. Co se tyka te survivalibity, tak si myslim, ze i presto, ze ma frost vic avoidance a redukci, tak se to nevyrovna tomu selfhealingu, kteryho s vetsim HP poolem u bloodu dosahnes. Jak jsem rekl, aggro dokazes udelat dost rychle a pozdejc si muzes runy setrit na DS a blood tap na moment, kdy dostanes nejakou ranu. Hysterii snad nemusim ani zminovat, je to nadhernej support navic. Tot muj nazor a vysledky testovani na tankovani. Frost neni k zahozeni, ale blood je co se tyce main tanka podle me (a nejen podle me) lepsi. Frost tanci, ktery jsem videl v akci meli vetsinou stejny argumenty co ty, ale healovat je vetsinou byla mnohem vetsi pain in ass nez healovat bloody (mam healera alta), ovsem s timhle jsem se setkal jen na world raidech, protoze u nas v guilde snad nikdo ve frostu netankoval -> neda se to brat uplne vazne. (+muj skill v healovani taky neni nejlepsi ) Jinak pokud nemas uplne nejhorsi equip a umis to mackat, tak bys mel podle me vetsi sanci na prijeti za frost dps. Je to lepsi a hlavne trvanlivejsi support jak cement a navic se s tim da dostat na vysoky pricky v dmg metru i s horsim equipem. Skoda, ze se neda prohlidnout ten eq na armory, to by asi taky celkem pomohlo. Na me to neni, ale kdyby bylo, tak bych ti rekl, ze by bylo nejidealnejsi zmenit main spec na frost dmg a zkusit to takhle. Za tanka bys asi dopadl podobne jako v HHH.
_________________ D.V.N.O
|
Sun Apr 15, 2012 11:45 am |
|
|
Angelic
|
Disgrace wrote: Jinak pokud nemas uplne nejhorsi equip a umis to mackat, tak bys mel podle me vetsi sanci na prijeti za frost dps. Je to lepsi a hlavne trvanlivejsi support jak cement a navic se s tim da dostat na vysoky pricky v dmg metru i s horsim equipem. Skoda, ze se neda prohlidnout ten eq na armory, to by asi taky celkem pomohlo. Na me to neni, ale kdyby bylo, tak bych ti rekl, ze by bylo nejidealnejsi zmenit main spec na frost dmg a zkusit to takhle. Za tanka bys asi dopadl podobne jako v HHH.
|
Sun Apr 15, 2012 2:23 pm |
|
|
Angelic
|
Neprijaty. LOCK
|
Tue Apr 17, 2012 12:21 pm |
|
|