O postavě:Narodilo se kněžce Eluně.
Nick:Selesta
Class a spec:Druid resto PVE / resto PVP
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=SelestaTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): 13/0/58 deep resto, nějak si už nepamatuji, kde jsem je našel, hraju druida už X let a nějakto přišlo samo. Rotace - druid je podle mě nejlepší raid healer a jeho síla spočívá v hotkách. Tudíž nahozený rejuv + WG na cd. Bloomy na tankovi + občasná výpomoc s Nourishem. Staty - SP, haste, spirit. Gemy - SP/haste; SP/spirit.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi 5 let, poslední rok na Twinstaru(deimos) ali, kam jsem došel z ofi. Kariéru jsem odstartoval u Mossáků ještě v TBC na onlinegamers. Tam jsem prošel vše co se dalo za mága. Pak jsem se přestěhoval na ofi (realm Frostmane, později Defias Brotherhood). Pobýval jsem v guildách Supreme a HUGE in Japan. Wotlk content jsme prošli celý, včetně některých HC (ne všech). Jakmile na ofi servery přišlo cata, skončil jsem a přišel na Twinstar.
Historie postavy a guildy: Postava vyexpena. Guildy: Murlocs go (a ten zvuk), SA - tam jsem byl cca 3 týdny, ale laxní či dokonce pozitivní přístup vedení k hráčům jako Mordor, Payne (Nobodydies), kteří ninjovali na world pugách a dělali guildě ostudu a "dobré jméno", mě donutilo odejít. Nyní jsem u Strážců
!
Proč chci právě k Vám: Já ani nevím, jednoho dne jsem se tak probudil a jediné slovo, které mě napadlo bylo... musím jít srát! .. a pak hned Deathbringers!!!
Jak často a kdy jsem online: nejsem nijak omezen
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Alti: level 4 druid, feral specc, ale ještě neumím medvěda
Věk:23
Pohlaví: penis
Vyznání:Svědek Jehovův
Povolání: Havíř a Klenotník
Něco zajímavého o mně: Mám rád puzzle, hlavně ty velké, pro děti.