Nick:Elnino
Class a spec:Warlock pve- demo/destro (personal dps) pvp - deep destro or affli
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Elnino (Dávejte si na noc PvE gear, PvP nas nezajima - posnazim sa)
Screen UI:http://i48.tinypic.com/28k12kg.jpg/ (Váš sexy avatar nás moc nezajímá, ale screen z raidu ano. Nebo alespoň otevřené char info)
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Som dostatocne skuseny , aktualne idem build 0/40/31 na personal dps. V buducnosti mam v plane vyskusat aj affliction v pve. Ak by ste potrebovali cisto support warlocka, musel by som p presocketovavat , mam rozne itemy takze vzdy sa to da nejako vhodne zlozit. Mam nafarmene surky na Merlin's robe, pomaly aj na tie bracery pekne.
staty : > hit cap > spell power > haste ..
rotacia na bossovi ? CoE/CoD , corruption , immolate,conflagrate,incinerate .. pod 30% soulfire , tapujem na buff z LT
na zbran pouzivam logicky spellstone
DBM, Omen? DBM, recount, ForteXorcist
WoW historie a zkušenosti: Hram ho s prestavkami asi 5ty rok , zacinal som na online gamers. Potom som presiel na twinstar.Najnovsie som cca rok nehral, preto aj gear co mam je z tej doby - hraval som na konci v TWOSe.
Historie postavy a guildy: Tato postava bola original mojho kamarata, kde na TBC hraval prevazne pvp ako afflock. OD otvorenia Wotlku som hral ja. Guildy rozne, pamatam si len TWoS
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) nemam ziadnu guildu
Proč chci právě k Vám: Ste jedna z tych velkych guild co zostala a mala dobre meno, mate otvoreny nabor, preco to nevyskusat
Jak často a kdy jsem online: Teraz cez prazdniny pocas dna, ked nebudem odcestovany. Inak robim aktivne sport (karate) , casto cestujem trenujem, ale vacsinou po 20:20 som k dispozicii denne. Cez skolu, podla toho ako momentalne budem stihat.
Můžeš být online do 24:00? takyto casovy problem nemam , skor ine.
Alti: 1 - gnome rogue 80 skor na pvp
O osobě:Věk:19
Pohlaví: muz
Vyznání:!
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Wow nestaviam ako prioritu, hram to s cielom odreagovat sa a zabavit sa. Vela casu travim ci uz v skole, alebo na treningoch , takze urcite nebudem najaktivnejsim hracom.