O postavě:
Nick: Septimek
Class a spec: Priest - shadow/shadow
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=SeptimekScreen UI: http://imageshack.us/f/401/wowscrnshot072012211646.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talent strom je pro shadow priesta snad jedinej na pve, jinej jsem ani nenašel + pár sh priestu z TAoNu mi s nim do začátků pomohlo, rotace - VT, DP, ShW:pain, mind blast mind fly -> udržování VT a DP priorita (nechat vždy plně vytikat), MB na cd, ve zbylem case točit mind fly, staty - spell power primarne zaroven ji i gemovat (pokud je za socket bonus sp dá se dát i sp+spirit nebo sp+haste), z eq sbirat haste a jako tercialni stat spirit/crit (zkusit najít vyváženej poměr, sám mám radši spirit -> je z něj SP, crit neni pro sh priesta tolik duležitej -> dává constant dmg ne crit)
DBM, Omen? Samozřejmost
WoW historie a zkušenosti: WoW hraju necele 3 roky, začínal jsem na drahym, na twin jsem přišel cca měsíc po spuštění wotlku, zde jsem měl i svou první 80... Nic jineho než WotLK jsem nikdy nehral (a ani neplanuju
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
) jinak projdute mam všechno co je otevřené, na shamanoj a paladinoj i insanity 10 man achi (za shamana to byl world raid
), na tehle postavě se nedařilo... Za paladina ToGC25 4/5 + oba draci z UD.
Historie postavy a guildy: Postava je před pár měsíci koupená, vždy jsem s ní byl pouze v TAoNu, vypiplal jsem si ji od nějakých 3100GS a disco specu do současného stavu
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Absolutní absence raidů, jediný co se skládá je togc se cilmelyou a to po zkušenostech ne diky.. Navíc vedení si hraje na cata...
Proč chci právě k Vám: Tak jednak doufam že se budu moct účastnit nějakého toho kvalitního PvE a jednak taky doufam že se za mne Gonza trochu přimluví.
/wave
Jak často a kdy jsem online: Tak momentálně do 12 spim
, pak tu můžu být nonstop
, samozřejmě občas se vyrazí ven, v podvečer občas chodim s kamarády hrát streetball, ale když tu mam bejt tak si čas udělam..
Můžeš být online do 24:00? klidně do rána
Alti: Retri(5183)/Prot(4980) paladin, Ele(5201)/resto(4911) shaman, Frost(4500)/Blood dk (low) (pro ty pomalejsi v zavorkach GS
)
O osobě:
Věk: 19
Pohlaví: Muž (Bohužel pro Gonzu heterosexual
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
)
Vyznání: Bez
Povolání: Student (VŠCHT Praha (jdu do prváku))
Něco zajímavého o mně: Jsem z východních čech, sportovně založenej, závodně se věnuji basketbalu a mam rád dobrou společnost
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)