View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 12:46 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Avarox, Shaman Ele 
Author Message

Reply with quote
Post Avarox, Shaman Ele
O postavě:
Nick: Avarox
Class a spec: Shaman resto a enha pvp/ele pve
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Avarox&gn=The+Final+Revenge
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/688/uiadpsdummy.png/ bez Hera
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak talenty co mám pve, tak snad jiný ani nejdou :D, jinak mi je poradil Sakratus ;), rotaci mám: Flame Shock -> Lava Burst -> Chain Lighting -> Lighting Bolt a Thunderstrom když dochází mana ;)
DBM, Omen? DBM mám, Omen nemám, ale klidně pořídím ;)
WoW historie a zkušenosti: Hrál sem na Moltenu a offi serveru, obojí tak 1 rok ;) na Moltenu pvp/pve retri paladina a na offi pvp frost a pve arcane maga, na Wotlku mám prošlé všechny raidy i ICC ;) takže zkušenosti dost dobré a znalost taktik taky dobrá :)
Historie postavy a guildy: Postavu mám vyexpenou, a hraju za ní na 80. lvlu něco přes půl roku, guild sem moc neprošel, vždy jsem se usadil a rozuměl si s lidmy, a když už jsem odněkud odešel tak to bylo kvůli lidem co leavnuly předemnou a byly to kámoši nebo rozpad guildy..
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Pokud by jste byly PRO přijetí mě, tak bych leavnul, ale když mě nabírali tak mi naslibovaly hory doly i s horákama :D a zatím nic :/ něco přes měsíc už to určitě je...
Proč chci právě k Vám: Kvůli zařazení do vašeho progressu a chci najít znovu nějakou partu, kde bych vydržel dlouho a stálo to zato ;)
Jak často a kdy jsem online: O prázdninách: Po od 11-24, út 11-24, str 11-24, čtv 11-24, pá 11-24 a víkend skoro nonstop :D
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Alti: Nemám žádnýho

O osobě:
Věk: 16
Pohlaví: Mám, muž.
Vyznání: Nevim co tu napsat, ale nejsem věřící, ale asi ten typ člověka kam spadá nejvíce lidí :D
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Český Lípy a studuji Střední Průmyslovou školu v oboru technického lycea a v Září tam naskočim do 2. ročníku ;D, hraju fotbal, ale to mě nijak neomezuje :)

Sun Aug 12, 2012 9:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Avarox, Shaman Ele
Přihláška mě moc neoslovila. Důvod odchodu z guildy mě víc než zaskočil. BTW nelíbí se mi intel trinket a haste gem v necku (bohužel díky TS armory toho ani víc nevidím), chain lighning v rotaci. Další věc co mě odrazuje je že z togc tam není jediný achiev.

Mon Aug 13, 2012 7:09 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Asi tak, prihlaska nic moc. Shamana asi nepotrebujem, a i kdyby....asi by jsme hledali nekde jinde.
Navic fakt, ze si davas prihlasku do vice guild najednou a kazdy mazes med kolem huby je na facku...
Kdyztak bych ti doporucil tohle : http://www.dragonslayers.petrak.in/foru ... m.php?f=31 Zkus stesti u nich, berou kazdyho ;)

Image
Image
Image

Mon Aug 13, 2012 8:32 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE

Tue Aug 14, 2012 1:07 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Myslim ze tuhle prihlasku dale resit nemusime. Neprijat, Lock !

Image
Image
Image

Tue Aug 14, 2012 1:10 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]