View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 12:46 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
 Chikko-Holy pala 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Chikko-Holy pala
Co je pravdy na tom ze jsi ze Sody dostal kick?
Rad bych tu prihlasku uz nejak uzavrel, nejpozdeji do patecniho poledne. :) Tedka v utery jsem zas musel healovat ja + retrak musel do Holy...na nedeli je zas malo healu, vubec bych se o misto v raidu nebal. Ted jde o to jestli nam to v tom raidu nebudes kazit :D

Image
Image
Image

Thu Aug 23, 2012 7:36 am
Report this post
Profile

Reply with quote
vsak jsem ti to psal, kdyz jsme se spolu prvne bavili + to mas v duvodu odchodu :) chodili raidy v sobotu a to muzu jen kazdou druhou, navic v dobe prazdnin bylo i tak malo hracu, tak uz je to prestalo bavit, ze nemaj main hpalu na raidu... :) kazdopadne co jsem byl v predchozich gildach, tak jsem vzdy patril do stabilni sestavy healeru, takze snad se mi to podari i zde. a uprimne, ja fakt nebudu ten co to bude kazit, na to tam urcite mate jine experty :)

Thu Aug 23, 2012 8:08 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moc se mi to nezda...ze by kickli jak rikas "main holy palu" jen proto ze nebyl na raidu, a k tem predchozim guildam...ja jsem taky byl v guilde Ruzova Vagina a meli me tam za boha...holt vsude maj jiny meritka. A fakt nevim kde beres tu jistotu, ze to fakt nebudes kazit, co ja jsem slysel tak prej obcas slapnes vedle :D a experty na failovani tu nemame, ty rovnou kickujem na hordu.

Image
Image
Image

Thu Aug 23, 2012 9:07 am
Report this post
Profile

Reply with quote
tak jako mysli si co chces, to je mi celkem jedno, jedna baba povidala, to je moc fajn :) skoda zes nebyl v ruzove vagine, je to fakt moc dobra gilda :)) ja nerikam, ze nefailuju, to se obcas stane kazdymu, ale zadny zasadni, ktery by wipli raid, tem se snazim vyvarovat samozrejme

Thu Aug 23, 2012 12:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Thu Aug 23, 2012 4:19 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
taky pro ..... letet muze vzdy :lol:

Thu Aug 23, 2012 7:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Takze Prijat. Palacha potrebujem a jestli ses dobrej, tak se nemusis o misto v raidu bat.
Az si prehodis char na alianci tak si napis o inv...v patek nam zacina sraz, takze pravdepodobne budeme k zastizeni az v nedeli odpoledne.

Image
Image
Image

Fri Aug 24, 2012 12:00 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 27 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3