View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 25, 2024 12:00 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Holyhell -> Holy Paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Holyhell -> Holy Paladin
O postavě:
Nick: Holyhell
Class a spec: paladin - holy pve/holy pvp (retri pve eq mam taky)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Holyhell
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/528/holyhell.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Nyní mám 51/5/15, měním podle potřeby. Rotaci u healu je podle situace. BoL a sacred tank. Holy shock když není vhodný kastit. A ne vždy holy light:D. Jelikož sp holy paladin se asi ještě nevyplatí, jedu intel, udržuju haste přibližně mezi 700-800, zbytek crit>mp5.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Začal jsem na 1.12.1 kde jsem spíš jen expil. TBC jsem si prošel celý krom swp.(3-4 roky). Na twinstaru jsem začal od tbc s wotlk talenty. Projitý mám vše krom Onyxie, tam jsem byl na ofi na cata kdy se to daválo ve dvou. ToGC25 4/5 Anubem si nejsem teď jistý, ale pod 10% byl. (4 měsíce jsem nehral)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Vím, že to není dobrý důvod, ale "horda". Dřívec jsem hral ali a vždy mě to tam táhlo z5, ale zůstaval jsem kvůli guildě. (Za tu dobu co hraju byl jsme jen ve dvouch guildách. V obouch postupem času v pozici vedení, což už mě přestalo bavit a proto dostal GuM někdo jiný v ADI)
Proč chci právě k Vám: Vaši guildu znám už tbc a vždy jsem zhližel na vás tak jako na guildu v pravým slova smyslu. A další důvod alíci:D.
Jak často a kdy jsem online: Většinou každý den si odehraju daily bg a df a pak podle nálady či domluvenýho raidu, když mi to umůžní RL.
Můžeš být online do 24:00? Ano, to mi nedělá problém.
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? To už si bohužel nepamatuju, ale nesekalo se mi u toho obraz.
Alti: PVE alt priest holy/shadow

O osobě:
Věk:21
Pohlaví: Muž
Vyznání: -
Povolání: Student VOŠ
Něco zajímavého o mně: Nic mě nenapadá co by vás mohlo zajimat. Moje hl. zajmy IT, kynologie a holky :)

Holyhell má problém s registráciou, než to vyrieši, prihlášku ním vypísanú tu hádžem ja ;)

Wed Oct 24, 2012 9:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Holyhell -> Holy Paladin
Ano, ale budete se zřejmě točit... Páč Chikko je tu prakticky vždy a Stanley chodí někdy do práce, takže tak :)

Wed Oct 24, 2012 9:19 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Taky PRO ;)
2x Holy pala v raidu je jistota a 2x Holy pala v guilde je málo... Jak psal Gorben, Standa nemůže vždy, Chikko u nás není dlouho..takže se pro tebe místo najde.

Image
Image
Image

Wed Oct 24, 2012 9:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro

Wed Oct 24, 2012 9:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro

Wed Oct 24, 2012 10:25 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Pokud to myslíš vážně, promyslel jsi si to a nebudeš chtít jít za týden zpátky na hordu ke "svojí" guildě, tak jsi přijat a až budeš u ali tak si napiš o inv.

Image
Image
Image

Thu Oct 25, 2012 10:18 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]