Wulfrig Protection Warrior
Author |
Message |
Gorben
|
Re: Wulfrig Protection Warrior
Můžeš dnes kolem 8 jít s námi Toc25 + Onyxku25 + UD25 ? Končí se cca v 11 + pak možná Togc10 ještě jedna rychlá pro back. Ne že bych ti nějak nevěřil že tankovat neumíš, ale dnes by byla fajn šance ukázat co v tobě je, pokud bys měl čas Jinak přihlášku ještě nechám otevřenou, pokud by se chtěl vyjádřit Angel k statům, talentům apd. kravinám, kterejm stejnak nerozumim.
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Sat Nov 03, 2012 9:48 am |
|
|
Wulfrig
|
Zdravim, dneska bohuzel ne, dneska mam nocni v praci a ja delam 12cky, to je od sesti do sesti. Kdyby se mohlo jit neco v nedeli a pondeli tak bych se vam rad venoval Staty: 43.300 HP, 29% Dodge, 24% Parry, 17% Block a block Value 2150. Talenty: Mim testovanim sem dosel k zaveru ze lepsi build nelze sestavit. Takze vyzva no jejej Ne sranduju,rad se predvedu na me nejlepsi urovni.
|
Sat Nov 03, 2012 11:00 am |
|
|
Valeer
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:30 pm Posts: 98 Location: Bratislava
|
Wulfrig wrote: Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Hordu myslim netreba vypisovat jinak to byla guilda Wellmasters of Warcraft odchod byl proto protoze me stopli na raidy. Tu mam svoje info ze si bol vzdy na kazdom Togc.Bol si main tank war.Niekolko x si od nich leavol ze ides do lepsej guildy ale vratil si sa.Dalej ze si mal svoje nazory okolo chodu guildy a ze ked ti niekto nieco vytkol tak si ho poslal doprdele no a este ze vies byt hodne vybusny Wulfrig wrote: Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Jinak sme pusobil po prechodu k ali cca 3 tydny v guilde Cilmelya kde me vyhodily za to ze jsem na valkyrach vytocil 17k TPS a napsal jsme do guild chatu ze jsem borec (samozrejme ze srandy). Proto davam prihlasku k vam Tomuto popravde moc neverim dovod je asi niekde inde ale ajtak Pro
Sat Nov 03, 2012 11:26 am |
|
|
Wulfrig
|
No dovol mi to trosku upresnit XD Main tank sem nebyl,protoze u hordy mimo top guildy,panuje nazor ze warrior byt MT nemuze,to znamena ze tam byl main tank Pala (Lejm) a je porad. Jo nadaval jsem protoze kdyz se nekomu reklo u progressu anuba ze ma se spikama behat krizem a ne jak chce,a pokazde se wiplo na tom samem a pokazde to zavinil jeden a ten samej clovek tak nevim jestli je to bud dement nebo nechape co se po nem chce,takovi clovek co nepochopi za X mesicu jednu stejnou vec ktera se opakuje tak si myslim ze je zbytecne o tom dale diskutovat. No a posledni vec byla ta,ze i pres BLOCK EQUIPE me stopli na anuba,radsi tam dali tanky v offu co meli main v DPS,tudiz z toho vypadlo ve finale to,ze tanci byli beze me, umi tnakovat ale i dmgovat meli BE atd,ale dps pak ztracely,tudiz anub byl v nedohlednu. Kdyz sem tank co ma veskere potreby pro kazdou instanci a encounter,nevidim duvod me na toho anuba nevzit----> bylo to vypsane na guild webu a foru Wellmasteru. Dalsi vec ohledne kicku z Cilmelya to je prave tento duvod,jen byl polovicni, k tomu pomohlo ze i pres nespocet tnaku u nich po me vyjel CL tanku s tim ze nemam pravo zasahovat do prihlasek (na foru bylo jasne psane ze se kazdy na foru k prihlaskam muze vyjadrovat) takze si proti reci a nevim o tom ze kdyz vytocim na valkyrach 17k TPS a napisu do guild chatu ze jsem borec,tak to ma vlic na prihlasku k Moori (palachovi) ktery se tam hlasil. ja sem jasne napsal ze tnaku je dostatek,a ze se tanci budou stridat o misto a budou se hadat o EQ. Protoze ne kazdy ho dokaze 100% vyuzit k tomu aby mel lepsi capy nebo Threat. Poznamka: Jeste sme nezazil tanka co by mel vetsi threat per second i celkovy threat na targetu jako ja, mimo aoe co nemam vytalentovane,protoze zdimu z buildu crit coz je finalni cara pred nejvetsim threatem vubec. Tod vse co k tomu muzu rict. A nejsme egobooster, jsem clovek co nadaval na ty co kazili i po X mesicu progresi guilde na banalnich vecich,nreknu ve treti fazi nebo tak,ale v nejjednodussi veci anuba coz jsou spike (teda podle me) tak uz sme opravdu penil,to nebudu zakryvat.
|
Sat Nov 03, 2012 12:12 pm |
|
|
Angelic
|
Proc na screenu ui nejsou videt bindy? Na armory mas 2x prot talenty, muzes rict, k cemu jsou urceny? Kolik mas hit a exp? Proc nosis Blood Draining? Jak moc te to za event healne, .... ? Muzes mi popsat, jakym zpusobem/ability chytas 2 addy u anuba (bez huntera)?
|
Sat Nov 03, 2012 2:14 pm |
|
|
Wulfrig
|
Bindy jsou videt pouze v prvnim baru,sam nevim proc,zbytek neni videt.
Jinak taunt mam na R na E a Q mam chuzi bokem kvuli tahani bossu kdyz je treba atd.
Addy bez huntera taham: Prvni vlna addu taham tak ze do jednoho dam HC throw, prehodim tabem target a dam charge+shied slam. Nez zacnou castit SS tak mam dost casu je dotahnout na PF. kde to 1s pred SS zastunuju shockwavem. Druhou varku addru co casti vlastne skoro jak vylezou tak davam charge + shield bash na druhy davam intercept kde se mi to vyrovna misto silnecem ve stunu adda. Pokud mi intercept missne (jako stun) davam CB na 5s stun a dale chvilku cekam nez ke me dojdou pak davam thuder clup+cleave na udrzeni aggra. Pak jdu hned na PF a adi jsou za mnou,na PF se otacim smerem od kud addi prichazeji,abych na PF nebyl ovlivnem slowedem speedu. Tudis sme vzdy plne pohyblivy.
BloodDraining mam proto protoze me pod 35% dokaze healnout az za 4,5k HP coz mi uz nekolikrat pomohlo kdyz sem neakou chvilku nedostal heal. neni problem to vymenit za moongose.
Ano,sem only prot zadny dmg,jelikoz mi nic jineho nejde tak se venuji pouze vetvy protection. Zadny jiny spec a class pro me neni. Druha prot vetev je ve vivynu kterou uprednostnuji na anuba. Pokousim se vzdy sestavit nej build ktery na danem encounteru bude vyhovovat.
EXP cap mam az prebytecny 35 expertise,a hit cap je temer zahozeny,to mi ale nedela problem, protoze si vzdy dokazu udrzet encounter nebo prislusne addy na patricnem miste. (3,5%) ale problem s tim nemam.
|
Sat Nov 03, 2012 2:24 pm |
|
|
killu
|
Líbí se mi přihláška i přístup. PRO
Sat Nov 03, 2012 2:42 pm |
|
|
Angelic
|
Takze ability co mas nabindovany na 6, 7, 8, ... klikas? Mas 3,5% hitu a nemas glyph na taunt, takze mas miss na taunt 13,5%? Druhy talenty mas na anuba, tak proc tam mas SW a Damage Shield (z blocku dmg nedava, pokud to uz neopravili)? Body do charge a Bloodrage taky nejsou idealni. Neni nebezpecny davat addum stuny? Az 5s stun je dlouho, co kdyz se zahrabou?
|
Sat Nov 03, 2012 2:45 pm |
|
|
Wulfrig
|
Ano,bindy kterou jsou tam videt klikam ale jako bindy,ne jako spelly vyhozene na baru. Co mam nabindovane to binduju. Znam to na zpamet nemam s tim problem.
Glyph na taunt je pro me nepotrebny,protoze vim co v tu dobu delat,dokazu si uhlidat to co mam za ukol.
Dalsi vec, talent DMG shield neni talent co dava dmg kdzy mas block (block chance dle procent) dava to 20% dmg z tveho block Value (pokud sme te nepochopil omlouvam se) a ano je plne funkcni. SaB mam proto protoze dava 15% do criticalu na devastate a refreshuje CD na SS ,a jak sme psal vyse,crit je je to co dela nejvetsi threat.
Addi se nezahrabou,neni to nebezpecny,mam to takhle odchozene uz nespocet togc 10 na insanity + progres anuba na 25tce HC.
body do BR a Charge jsou idelani,protoze nejvic rage ma prot warr za dodge,block,parry, tudiz v block EQ ti dodge docela klesne,jelikoz nemam este 102% unhitu ale zatim jen 99% tak mi to vyhovuje protoze poupravily avoiddance celkove,tudiz mam rage kterou krasne vyuziju na threat ability i control addu pri SS.
Az budu mit ty boty a ramena z togc 10 coz mi staci build jde do zmeny a do konecneho stadia, glyphy atd zustanou.
SW Schockwave hadam,mam protoze tim controluju addy + threat dle dmg ne threat jako threatova abilita.
|
Sat Nov 03, 2012 2:57 pm |
|
|
Angelic
|
Uplne jsme si nerozumeli...
Prijat. LOCK
|
Sat Nov 03, 2012 5:41 pm |
|