View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:12 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
 Tereskaa - Assa rogue 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Tereskaa - Assa rogue
Osobně proti tobě nic nemam teresko ale sama víš že tvuj dmg co já si pamatuju nebyl nějak slavnej možná ses zlepšila a naučila ses i za rogunu trochu hrát ovšem nic to nemění na tom že rogun je dost na raidy a pokud nepřetočíš mygraina(což sem ještě neviděl že by to někdo dokázal) tak by ses dostala maximálně na alt raid což je pro tebe škoda tot muj názor...

Jinak co se týká gonze to tak neber gonza by rád konečně našel pro sebe nějaký pytlozvejka znáš to :D

Sun Nov 11, 2012 8:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Voe...ja uz to snad ani komentovat nebudu. Wulfrig je zamilovanej, Grubis je zaujatej a ja opravdu nehledam nikoho kdo mi bude kourit fanfana tulipana - na to mam lidi dost...
Asi jste uplne nepochopili zamer meho sdeleni.

Jestli chces byt v guilde, jsem pro, jestli chces byt v main raidu, vyjadrim svoje stanovisko, az te uvidim hrat... ode me vse k tehle prihlasce

Image
Image
Image

Sun Nov 11, 2012 9:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Naposledy jste se tu vyjadřovali lidi se zelenejma nickama... Tuta roguna přijata na zkoušku. napiš si o inv,uvidíme co je v tobě.

A s tebou Wulfrigu si zejtra hodim pár vět

Sun Nov 11, 2012 9:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No dobre som sa pobavil, uz davno sa nestalo ze za 24 hodin tu pribudlo tolko prispevkov k prihlaske.

Co sa tyka prihlasiek, poprosil by som do buducna aby kazdy kto nie je oficier pridal maximalne 1 post ci ano alebo nie pripadne pridal svoje stanovisko preco . . ., napisane tak aby to nikoho neurazalo. Vobec ale vobec sa mi nepaci co tu riesi grubis s wulfrigom. svoje zabomysie vojny si nechajte do PM ci whispu absolutne ma nezaujimaju a nemaju vplyv na rozhodnutie vedenia. Vplyv by mali keby mali svoju uroven. . . takto ste si akurat spravili hambu. . .

Wulfrigu mas cerny puntik. . . bojovat se da za kazdeho i za cokoli ale ne touto formou. . .touto formou akurat delas spatne jmeno sobe a nepridavas zadne + tomu dotycnemu za ktereho bojujes. . . Aj napriek tomu som na skusku ZA (aj ked s krizikom po funuse jelikoz Gorben se uz o to nastesti postaral) Uvidime co s tebou bude Tereskoo a Vitej mezi nama. ;)

Sun Nov 11, 2012 10:04 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4