View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:42 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Mortan Unholy DK 
Author Message

Reply with quote
Post Mortan Unholy DK
O postavě:
Nick: Mortan

Class a spec: DK Unholy

Link na armory a talenty:0/17/54

Screen UI:Jaraxus HC recount mám samozřejmě menší. Ještě nejde vidět poweraura, kterou používám na zobrazení proců.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Takže jsou 2 různé theorycrafty na tento content, a to epidemic a blood caked blade, nebo místo epidemic 3/3 morbidity a 2/3 blood caked blade. Já zastávám první zmíněný. Několikrát jsem to s různým equipem testoval, a vždycky mi vyšel líp tento build. Tím pádem rotace začíná PS, protože nahodí plaguebringera, ze kterého profituje následný IT, potom BS (nahození desolace), SS, BS, 2x DC, SS, BS, SS, BS. potom dochází duration disease, znova PS, IT, BS...

Gargoylu odpaluju po 1. cooldownu run, protože ještě není dostatek RP na 2 DC a zároveň mám nejvíc proců. Před vyvoláním odpaluju Blood Fury a piju Speed potku. Zároveň používám i ERW, z kterého je největší profit právě v této chvíli. Army of death vyvolávám před encounterem a hned troubím horn.

Ghoula vyvolávám až jsem full nabufovaný, aby měl co nejvíc AP, a nechám ho nabuffovat samotného (což mají buffeři hodně rádi, ale každá trocha DPS za to stojí). Samozřejmostí je žrádlo pro peta na 30 str a stam.

EQ na strength je samozřejmostí, primární staty haste a crit, což se s ToC contentem nedá dost dobře zkombinovat, takže mám i několik itemů do arpenu. Samozřejmostí jsou taky capy, a to hit (256) a exp (26). Gemuju STR, na aktivaci meta socketu 1x 10 stats a 2x mám půlený socket, kdy setbonus přidává 8 str, takže místo 2 str za celý gem mám 10 hitu nebo 10 haste. Pokud jsem něco zapoměl ptejte se.

DBM, Omen? Vskutku zapeklitá otázka... Samozřejmě že mám.

WoW historie a zkušenosti: Začal jsem hrát až s příchodem WotLKu, ale vystřídal jsem řadu serverů, včetně TBC i vanilly. na WotLku mám odprogresované vše, kromě některých HM v UD na 25 (10 mám celou) a anuba na HC. Tam jsme ve wellmasterech skončili na 17 %.

Historie postavy a guildy: Na TS jsem začal 3 roky zpátky za priesta(horda). Doexpil jsem někdy v půlce naxx sezony, působil jsem v guildě Vendetta. Ta se asi po měsíci UD rozpadla, a mě wow na chvili přestalo bavit. Co jsem se vrátil, tak jsem guildy střídal dost rychle, takže si žádnou z nich nepamatuju. Jednu dobu TS hrozně padal, tak jsem odešel s kámošem na Deffender, kde jsem zakusil DK. Po návratu na Twinstar jsem si okamžitě DK založil a vyexpil. Po doexpení jsem s Woodencarlem zkoušel rozjet vlastní guildu, ale nevyšlo to, a tak jsme guildu připojili po Lords von Dante. Tam jsme pomáhali guildu renovovat po rozpadu a za to se nám GuM "výtečně" odvděčil. Když jeho chování překročilo únosnou mez, tak jsme přešli do Wellmasters of Warcraft. Guilda si vedla dobře, z horďáckých guild jsme byli nejlepší z těch béčkových. Ovšem lidi přestal bavit progress, začali na guildu srát, tak GuMovi došla trpělivost a guildu rozpustil. Protože je u hordy v AD, Nisiaru a Sodě plno, tak jsme se rozhodli zkusit štěstí u ally, a tak tu stojíme před váma a čekáme na verdikt.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: LvD - Neshody s GuMem (kdo zná Blackstorma, tak pochopí), WoW - rozpad.

Proč chci právě k Vám: Bavil jsem se z několika lidma s Top guild u ally a jedinný člověk od vás byl schopný mi odpovědět moje otázky. Líbí se mi chození UD každý týden, protože mě baví mnohem víc než ToC, ve kterém se chodí 5 bossů 4x týdně.

Jak často a kdy jsem online:
Ve hře trávím minimálně hodinu skoro denně, kalit se u nás chodí většinou v pátek, takže celý výkend obvykle strávím ve WoW. Není problém, udělat si čas na vypsaný raid přes týden.

Můžeš být online do 24:00? Bez problémů

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 15-20

Alti:
Alty k ally asi převádět nebudu, jedinně kdyby byl fakt zájem... Mám priesta v UD eq a nedoexpeného mága.

O osobě:
Věk 18

Pohlaví: O takovém se ženským zdá.

Vyznání: Rytíř Jedi

Povolání: Student

Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Martin, studuji 4. ročník průmyslovky ve Zlíně, zaměření na programování, ve volném čase hraju WoW nebo jdu s kamarády na pivo, vodárku atp... Jsem týmový hráč, WoWko nehraju kvůli honbě za EQ, ale především zábavě v raidu a pocitu s pokoření nějakého encounteru.

Wed Nov 21, 2012 10:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Mortan Unholy DK
Jsem PROTI máme 3 aktivní DPS DK a všichni točí dobře.

Thu Nov 22, 2012 7:54 am
Report this post
Profile
Reply with quote
Vím o tom, bavil jsem se s někým ingame, a bylo mi řečeno že nabíráte lidi na druhé ID togc 25. Což mi maximálně vyhovuje, páč si chci anuba odprogressovat a ne jenom přijít k hotovému.

Thu Nov 22, 2012 8:08 am
Report this post

Reply with quote
Jj, já vim, ale to PROTI je můj osobní názor jako řadového člena a stojim si za nim protože si myslim že DK máme dost a kvalitních ale nejsem nikdo z vedení takže ještě nevěš hlavu :D

Thu Nov 22, 2012 8:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak pokud chcete skládat 2 ID na 25, tak si myslím, že 4 DK nejsou moc. 2 DK na jeden 25 men je akorát.

Thu Nov 22, 2012 8:23 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak pokud je to tak že se těšíte do alt raidu a chcete pomoc s jeho progresem (ikdyž alt raid je schopen se bez wipu dostat k valkýrám a dál nejde protože to nemá kdo tankovat),
tak jsem PRO.
Protože do teď byl největším problémem to že se do alt raidu hlásí málo lidí a horko těžko to složíme, takže pak chodí samý vejškrabky.

Líbí se mi přihláška, přístup - PRO

Thu Nov 22, 2012 8:29 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Vypada to, ze theorycraft a veci kolem toho mas nastudovany dobre. Kdyz predvedes, ze to takhle pekne umis i v praxi a pokud neuteces s brekem, ze ses v prvnich trech ID u nas nedostal do main raidu (jak se nam to ted nedavno parkrat stalo), tak jsem pro :)

Thu Nov 22, 2012 10:49 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Na main raid to asi tazko bude lebo DK-ciek je tu dost ale ked si zmiereny s 2 Raidom a neuteces po 1 raide jak pan nemenovany tak som Pro

Talenty a pod mas spravne.Idu aj inak ale to uz si zmienil.

Thu Nov 22, 2012 11:00 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
PRO

A bylo by fajn, kdyby se k prihlaskam vyjadrovali jen oficiri + lidi co hrajou stejnou classu, pripadne lidi, co s prihlasujicim se maji nejakou zkusenost :) Dekuji

Image
Image
Image

Thu Nov 22, 2012 11:18 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Děkuju za názory, jdu shánět hvězdy na převod :-)

Thu Nov 22, 2012 1:25 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]