O postavě:Nick: Mortan
Class a spec: DK Unholy
Link na armory a talenty:0/17/54Screen UI:Jaraxus HC recount mám samozřejmě menší. Ještě nejde vidět poweraura, kterou používám na zobrazení proců.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Takže jsou 2 různé theorycrafty na tento content, a to epidemic a blood caked blade, nebo místo epidemic 3/3 morbidity a 2/3 blood caked blade. Já zastávám první zmíněný. Několikrát jsem to s různým equipem testoval, a vždycky mi vyšel líp tento build. Tím pádem rotace začíná PS, protože nahodí plaguebringera, ze kterého profituje následný IT, potom BS (nahození desolace), SS, BS, 2x DC, SS, BS, SS, BS. potom dochází duration disease, znova PS, IT, BS...
Gargoylu odpaluju po 1. cooldownu run, protože ještě není dostatek RP na 2 DC a zároveň mám nejvíc proců. Před vyvoláním odpaluju Blood Fury a piju Speed potku. Zároveň používám i ERW, z kterého je největší profit právě v této chvíli. Army of death vyvolávám před encounterem a hned troubím horn.
Ghoula vyvolávám až jsem full nabufovaný, aby měl co nejvíc AP, a nechám ho nabuffovat samotného (což mají buffeři hodně rádi, ale každá trocha DPS za to stojí). Samozřejmostí je žrádlo pro peta na 30 str a stam.
EQ na strength je samozřejmostí, primární staty haste a crit, což se s ToC contentem nedá dost dobře zkombinovat, takže mám i několik itemů do arpenu. Samozřejmostí jsou taky capy, a to hit (256) a exp (26). Gemuju STR, na aktivaci meta socketu 1x 10 stats a 2x mám půlený socket, kdy setbonus přidává 8 str, takže místo 2 str za celý gem mám 10 hitu nebo 10 haste. Pokud jsem něco zapoměl ptejte se.
DBM, Omen? Vskutku zapeklitá otázka... Samozřejmě že mám.
WoW historie a zkušenosti: Začal jsem hrát až s příchodem WotLKu, ale vystřídal jsem řadu serverů, včetně TBC i vanilly. na WotLku mám odprogresované vše, kromě některých HM v UD na 25 (10 mám celou) a anuba na HC. Tam jsme ve wellmasterech skončili na 17 %.
Historie postavy a guildy: Na TS jsem začal 3 roky zpátky za priesta(horda). Doexpil jsem někdy v půlce naxx sezony, působil jsem v guildě Vendetta. Ta se asi po měsíci UD rozpadla, a mě wow na chvili přestalo bavit. Co jsem se vrátil, tak jsem guildy střídal dost rychle, takže si žádnou z nich nepamatuju. Jednu dobu TS hrozně padal, tak jsem odešel s kámošem na Deffender, kde jsem zakusil DK. Po návratu na Twinstar jsem si okamžitě DK založil a vyexpil. Po doexpení jsem s Woodencarlem zkoušel rozjet vlastní guildu, ale nevyšlo to, a tak jsme guildu připojili po Lords von Dante. Tam jsme pomáhali guildu renovovat po rozpadu a za to se nám GuM "výtečně" odvděčil. Když jeho chování překročilo únosnou mez, tak jsme přešli do Wellmasters of Warcraft. Guilda si vedla dobře, z horďáckých guild jsme byli nejlepší z těch béčkových. Ovšem lidi přestal bavit progress, začali na guildu srát, tak GuMovi došla trpělivost a guildu rozpustil. Protože je u hordy v AD, Nisiaru a Sodě plno, tak jsme se rozhodli zkusit štěstí u ally, a tak tu stojíme před váma a čekáme na verdikt.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: LvD - Neshody s GuMem (kdo zná Blackstorma, tak pochopí), WoW - rozpad.
Proč chci právě k Vám: Bavil jsem se z několika lidma s Top guild u ally a jedinný člověk od vás byl schopný mi odpovědět moje otázky. Líbí se mi chození UD každý týden, protože mě baví mnohem víc než ToC, ve kterém se chodí 5 bossů 4x týdně.
Jak často a kdy jsem online: Ve hře trávím minimálně hodinu skoro denně, kalit se u nás chodí většinou v pátek, takže celý výkend obvykle strávím ve WoW. Není problém, udělat si čas na vypsaný raid přes týden.
Můžeš být online do 24:00? Bez problémů
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 15-20
Alti: Alty k ally asi převádět nebudu, jedinně kdyby byl fakt zájem... Mám priesta v UD eq a nedoexpeného mága.
O osobě:Věk 18
Pohlaví: O takovém se ženským zdá.
Vyznání: Rytíř Jedi
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Martin, studuji 4. ročník průmyslovky ve Zlíně, zaměření na programování, ve volném čase hraju WoW nebo jdu s kamarády na pivo, vodárku atp... Jsem týmový hráč, WoWko nehraju kvůli honbě za EQ, ale především zábavě v raidu a pocitu s pokoření nějakého encounteru.