Author |
Message |
Pilniczek
|
Pilniczek Retri/Prot Paladin
O postavě:Nick: PilniczekClass a spec: Paladin Retri / ProtLink na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =PilniczekScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/28 ... 24938.jpg/ ( UI nově udělané tak ho nemám screenutý z raidu )Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty by šli předělat abych měl Aura Mastery a + Intel kdybych sebral z CD na bubble, Divine Purpose a Pursuit of Justice.. Ale měl jsem to takhle když jsme progresovali ToGC 25 a zůstal jsem u toho .. A jak jistě víte tak pala nemá rotaci, ale priority.. Já už si je moc nepamatuju takže to jedu dle zvyku.. Seal of corruption samozřejmě ( na addy u Anuba switch na Seal of Command ) a začínám Judgementem, dále ds, cs, concentračka, InstaExo a jedem podle CDček HoW pod 20% samozřejmost.. Ty priority jsou nějak HoW, Judg, DS, CS, Conce, InstaExo.... Gemuju čistě str, enchantuju čistě ap.. Křídla až s pátým stackem corruption, nechápu retriny co odpalujou při pullu DBM, Omen? Mám.. Ale místo Omenu teď mám ve Skadě nastavený aggro okno a spokojenost s nim, když bude potřeba tak klidně pojedu pouze přes Omen WoW historie a zkušenosti: TBC - Narnias, Wotlk - Twinstar ..... Hrál jsem už i na základním wow..Historie postavy a guildy: Vyexpená s láskou , Guild bylo víc ale zamiloval jsem si AwHoJqY PoPhisMeNqHuJesH Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Důvodem byl rozpad Proč chci právě k Vám: Znám pár lidí u vás a bylo mi řečeno že jsou tam nadmíru spokojeníJak často a kdy jsem online: Nežiju jen virtual life, takže nejsem ve hře nonstop, ale denně se tam ukážu a když se domluví raid nebo něco tak dorazím včas Můžeš být online do 24:00? Neni problémKolik mas FPS treba na Valkyrach? prumerne 40-60 FPS Alti: Nějaký lowíci O osobě:Věk: 19Pohlaví: MužVyznání: AteistaPovolání: StudentNěco zajímavého o mně: ♥ Miluju Tatru, Azurista, Kulla ♥ a nejsem zloděj. .. Klidně se spokojím s alt raidováním, kde vám ukážu že bych se vám hodil i do main raidu
Fri Nov 23, 2012 10:28 pm |
|
|
Tatra
|
Re: Pilniczek Retri/Prot Paladin
Ja len, skvelý týpek a skvelý hráč... A Ja to bonznem... ON MA BLOCK EQUIP!!!Ale furt kňučí že chce hrať retri... Určite sa na alt raidy hodí :-* Možno raz, keď bude veľký a dobrý, sa pozrie aj do main raidu Urcite som ZA
|
Fri Nov 23, 2012 10:33 pm |
|
|
Anshu
|
Na skusku na 2 ID PRO. myslim ze tam stejne nemame ted retraka
|
Sat Nov 24, 2012 10:12 pm |
|
|
Angelic
|
PRO
|
Sat Nov 24, 2012 10:13 pm |
|
|
Gonzales
|
ok, jestli se prozatim spokojis s druhym ID, tak jsem Pro
|
Sat Nov 24, 2012 10:23 pm |
|
|
Rowira
Joined: Tue Feb 15, 2011 9:53 pm Posts: 270 Location: www.facebook.com/margotkab
|
Pilníček bych potřebovala do kabelky, takže sem pro. A pala na 2.id by se taky hodil.
|
Sun Nov 25, 2012 11:03 am |
|
|
Kull
|
Pilnik je kvalitny hrac a aj ked nerad tankuje tak na anuba na 2.id by nam dost pomohol. tankoval to aj v nasej predchadzajucej spolocnej guilde a problem s tym nemal.
|
Sun Nov 25, 2012 2:10 pm |
|
|
Angelic
|
LOCK
|
Sun Nov 25, 2012 11:33 pm |
|
|