View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:47 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Rezniq - unholy death knight human 
Author Message

Reply with quote
Post Rezniq - unholy death knight human
O postavě:
Nick: Rezniq
Class a spec: unholy death-knight
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Rezniq
http://wow335.gamestool.net/deathknight ... 0003133151
Screen UI: http://imageshack.us/a/img545/1860/wows ... 185519.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): unholy dk je o pouzivani ghoula a inych summonov z ktorych profittuje a s ktorych pomocou robi dmg,,,,,rotace: armyofthedeath>horn>plaguestrike>iucytouch>bloodstrike>scourgestrike>deathcoil>horn(ak sa nepouzil pri vyvolavani armady)>scourgestrike>blood strike>scourgestrike>bloodstrike>2-3deathcoily,pri plosneni menim blood strike za blood boil ale aby mi ostal aj buff 5% dmgu z blood striku,,,,,gemovanie: iba str (summoni nemaju profit z attack poweru tk preto len str),,,,priorita: hit=expertise>str>haste>crit
DBM, Omen?: dbm mam , omen sice nepouzivam mam ho vypnuty staci mi threat meter blizzardsky ale myslim si ze ked uz tank tankuje nemalo by sa mu stavat ze straca adky po raide
WoW historie a zkušenosti: dk som vytvoril na stedry den minuleho roku a odvtedy s nim hram, 3 roky na twine vsetko prejdene az na sunwell anub hc na 18% (bud pokapali tanci abo to heali nezvladli)
Historie postavy a guildy: prvy rok straveny na ali , potom 2 roky u hordy a teraz znova ali, posledna guilda- Shadows of Eternity
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: SoE - neaktivita , nedostatocny progres, neurekom failov
Proč chci právě k Vám: hladam guildu na urovni kde si myslim ze patrite, chcel by som konecne najst dobry kolektiv ludi s ktorymi okrem raidov sa da aj pekne pokecat a prijemne travit cas
Jak často a kdy jsem online: hocikedy ked akurat neparim lol cod a ine ptakoviny :D
Můžeš být online do 24:00?: ano
Kolik mas FPS treba na Valkyrach?: pod 14 nejdem (mam low grafiku na doske tk nic moc a na novu zatial este nemam €)
Alti: 4 ale jedneho predam a prevediem si k ali zbytne 3

O osobě:
Věk:22
Pohlaví: Muz
Vyznání: twinstar :D
Povolání: momentalne nezamestnany
Něco zajímavého o mně: slovakia-kosice , rad zavyslacim a tak , som spolahlivy mam snahu sa zlepsovat, som komunikativny rad poradim pomozem (trebarz aj neznamym ludom abo nejaky ten gold pre low lvly)
na dalsie otazky odpoviem v dalsich prispevkoch

Wed Jan 02, 2013 5:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Rezniq - unholy death knight human
Uz jsi jednou u nas byl a pak ses nejak vytratil (za huntera)

Wed Jan 02, 2013 6:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ano bol je pravda vtedy bol taky velky odliv mojich kamaratov na hordu ale ti uz aj tak nehraju ,ale huntera uz viac ako rok uz nehram a hladam guildu kde by som sa uz nadobro usadil , novy rok novy zaciatok

Wed Jan 02, 2013 6:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
to UI je mocné - prase by se z něj poblilo :) na druhou stranu je pravda že LovecDůchodců je nick který si pamatuju :)

Wed Jan 02, 2013 9:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Addony jsou suprova vec, ale nemusis mit prece vsechny addony sveta a navic kdyz mas monitor jak display na mikrovlnce :roll:
Co se tyka DK....tak mame 3 aktivni unholy a z toho duvodu dalsiho nepotrebujeme.
Prihlaska ujde, LovceDuchodcu si taky pamatuju, ale nejsem si tak uplne jist, ze v dobrym. A okolnosti tveho "odchodu" z guildy uz si taky nevybavuju...nicmene mi neco rika, ze jsi zadnou hitparadu nepredvadel, takze jestli jsi odesel sam (o cemz pochybuju) tak se po tobe nikomu nestyskalo.....takze za me Ne.

Image
Image
Image

Thu Jan 03, 2013 9:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
to ui mi vyhovuje aj ked je pravda ze ten parrot by sa dal este trochu zmensit ale ja som si uz nanho zvykol a pouzivam ho vyse 2 rokov
preco som odisiel je povedane v prispevku vyssie
fakt hladam solidnu guildu a na zaciatok by som sa spokojil aj s druhym id (na to ci by bola sanca sa dostat aj do main raidu by ste museli posudit vy) kjazdopadne urcite rad by som to u vas skusil a ak so mnou aj napriek tomu by ste neboli spokojny nenahneval by som sa

Thu Jan 03, 2013 12:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me taky NE

Thu Jan 03, 2013 8:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
DKček je dost a az se odemákuje Valeerek tak jich bude jeste vic, tkze NE

Fri Jan 04, 2013 9:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
takze neprijat. Prejeme stesti jine ;-)

Image
Image
Image

Sat Jan 05, 2013 10:30 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]