View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:30 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Wulfrig (ale novy majitel) 
Author Message
Reply with quote
Post Re: Wulfrig (ale novy majitel)
Coz je mi jasne ze hlavni slova tu maji lidez vedeni tak jako vsude :) Me jde o to najit guildu usadit se a raidit EQpovat se a byt sppokjenej, jak rikam ja si nechci delat zbytecny problemy.

No jinak diky za komenty a preju vam RFK a GL a HF :) Prijemny vecer.

Tue Jan 08, 2013 8:17 pm
Report this post

Reply with quote
Bez mikrofonu NE Nic ineho neresim. Tank musi mit mikrofon a komunikovat. . .

Tue Jan 08, 2013 9:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PROT KRIEGER! BERME HO!

Wed Jan 09, 2013 4:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
21 let student a pravopis, že by na základce bojoval o dostatečné... I když to o Tobě něco říká - není to důvod k nepřijetí.

Moje slovo nic neznamená, ale byl bych proti. Cítím z toho nějakou neplechu. Dále si nemyslím, že tak nutně potřebujeme avo tanka na alt raidy. Vzhledem k tomu, že alt raid se skládá skoro půl na půl s worldem, tak na anuba stejně není šance a ani bych ho s worldem moc chodit nechtěl. Pokud bude naplněn alt raid lidmi z guildy, tak by to bylo o něčem jiném.

S pozdravem Fortunik

Wed Jan 09, 2013 7:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Na co dalsiho avoid tanka? .. Ja myslim ze Angelic, Holylord a ja to mame na main postave.. Vithar taky jen nehraje.. A pak je tady alt pana Thenameless = Nocement, nase krasavice Hyldegarda.. A ty maj ten gear taky uz skoro kompletni ne? .. Navic Blow jde main raid 100% vzdy a alt raidy vetsinou sklada.. + Nameless se taky vetsinou ucastni main raidu.. Takze s ohledem na avo tanky bych byl jako neutral.. A tank bez mikraku.. To se mi nelibi.. + Taky v tom cejtim nejakou neplechu.. Ikdyz nemam zadny slovo tak se priklanim spise k ne ..

Thu Jan 10, 2013 9:45 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No abych to shrnul... Avoid eq sice mas, war tanka mame pouze jednoho (kdyz nepocitam negrovskou trpaslici) a proto bys uplatneni treba i nasel.

Tim vsak vycet plusovejch bodu konci... tvuj bratr (kdo vi jestli to nejsi o5 ty a je mi to fuk, neresim to) si tim svym vystoupenim udelal spoustu lidi kteri mu nemuzou prijit na jmeno a pri vzpomince na nej u nas v guilde se smejou, a to nemluvim o mojty guidu na twin forku, kde se nevyjadrila ani jedna, a to ti klidne napisu velkym pismem, ANI JEDNA, osoba ktera by ten guide uznala, ze byl k necemu. Tankovat s armor pene gemem, no to se mi proste nelibi a ke zbytku se vubec nevyjadruju ( ano nerozumim tomu, nikdy jsem netankoval, ale stacilo mi cist vsechny reakce tam + mrknout na vypocty, co tam napsali tankove, u kterych vim ze tomu rozumi)

Tudiz vysledny verdikt, nehlede na to ze rikas ze jsi novy majitel, je NEPRIJAT, hodne stesti jinde

(btw, myslim ze nejlepsi vec co bys mel udelat, je rychle zmenit nick a jit tam kde te neznaji, protze jinak si ve vestine lepsich guild ani neskrtnes)

Thu Jan 10, 2013 11:17 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2