Nick: Alwe
Class a spec: Death Knight (5307 GS Blood Tank; dmg eq teprve dobírám)
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=AlweScreen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... 84426.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty, rotace a celý gameplay jsem se za DK učil sám, jak v pve, tak v pvp, takže i talenty jsem si dělal sám, strávil jsem hodně času na talent calculatoru tvořením talentů, které by byly nejlepší. Co se týče rotace, tak tu přesně danou nemám... samozřejmě základ jsou dotky, takže začínám IT, PS, pokud potřebuju víc threatu na začátek, tak 2xIT, 2xPS, potom 2xHS a DS na heal, poté podle run a situace, po celou dobu dávám RS kdykoliv je k dispozici...na AoE: IT, PS, Pest, DaD, popřípadě DaD, IT, PS, Pest... co se týče statů, tak mám Dodge i Parry přes 20%, ale avoid za blooda nejedu, pokud mám ale na výběr, preferuji Parry, protože ho mám víc než dodge, ale jako Blood jedu Stam (výhoda self healů co se počítají v %...čím víc HP, tím vyšší heal) v budoucnu můžu pak udělat Frost Tanka a avoid gear, ale zatím to neplánuji, takže gemuji staminu co to jde... momentálně mám unbuff 44 K hp a full buff i s flaskou přes 54 K hp (5.3 K gs)
DBM, Omen? DBM mám, Omen neznám
WoW historie a zkušenosti: WoW hraju asi 3 roky, začínal jsem tady na twinu v době, kdy čerstvě přešel z TBC na wotlk, pak jsem půl roku hrál na Anthorii a pak jsem se vrátil zase zpět sem. Mám zkušenosti ze všech současně otevřených raidů, kromě Ulduaru, ten nemám projitý celý, takže tam asi na 3 bosse taktiky neznám. Co se týče znalostí wow tak Nomík (Nomaster) mě přezdívá wowhead...kdo ví proč
Historie postavy a guildy: historie této postavy je už poměrně dlouhá, mám za ní projité vše od Naxxu až po ToC (UD nemám FC) historie guild...no, tak co si pamatuju tak jsem byl class leader v guildě Insidious asi půl roku zpět, poté jsem přešel k hordě, kde jsem byl u Beasts of Twilight a po návratu k alli jsem byl chvíli ve FWB (Friends with Benefits) tam jsem měl ale neshody tak jsem odešel.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Neshody s hráči v guildě a hádka s class leaderem (mi cpal nějaké jeho směšné rotace typu 6x Icy Touch atd)
Proč chci právě k Vám: máte dobrou pověst a je u vás můj kamarád z reálu (Nomaster), když jsem byl u něj tak jsem viděl jak si hezky dáváte TOGC 25 tak proč ne k vám?
Jak často a kdy jsem online: přes týden tak od těch 7 večer do cca 11, přes víkend podle počasí ale večer tak okolo 8 do přibližně půlnoci
Můžeš být online do 24:00? Jak kdy, o víkendech ano, v týdnu nevím, podle toho, co mám v rozvrhu na další den, pokud jsem třeba praxe tak chodím spát dřív
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? To jsem se tam nikdy nedíval, ale wow mám na max detaily a v Dalaranu na náměstí mezi lidmi mám okolo 35 fps v průměru
Alti: nemám (zatím neplánuji)
Věk: 18
Pohlaví: muž (mám to na občance
)
Povolání: zatím student na střední hotelové škole, třetí ročník
Něco zajímavého o mně: to opravdu nevím jak je to myšleno, takže se mě kdyžtak ingame můžete zeptat narovinu, pro každého je zajímavé něco jiného