View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:17 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Phenomen - Destro/Affli Warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Phenomen - Destro/Affli Warlock
Pro nejake to cisielko vytocit vies to dobre vieme.

Ale to ze si celi cas v BA a ani sa neozves :x :lol: :lol:

Fri Mar 15, 2013 11:40 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
stále chybí odpověd na otázku od Namelesse - Byl bys ochotnej hodit jako jednu ze speců PvE demo? To je myslím spec locka který by se mohl v klidu uživit - čistě objektivně vzato - já destro, nameless má podle výroků na foru choutky na affli, takže sečteno podtrženo demo je tu Xatra a ačkoli je to král, tak 2 ID neodsupportuje.

Nemám nic proti nabrání nového locka, ale je třeba si říci podmínky vzájemného fungování, aby pak loci nekoukali jeden na druhého kdo bude muset jít demo.

Info pro Phenomena - rozhodnutí o přijetí je z řad vedení - tzn fialové a růžové nicky - hlasy ostatních členů nemají váhu jako hlasy vedení

Fri Mar 15, 2013 10:46 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Fortune wrote:
stále chybí odpověd na otázku od Namelesse - Byl bys ochotnej hodit jako jednu ze speců PvE demo? To je myslím spec locka který by se mohl v klidu uživit - čistě objektivně vzato - já destro, nameless má podle výroků na foru choutky na affli, takže sečteno podtrženo demo je tu Xatra a ačkoli je to král, tak 2 ID neodsupportuje.

Nemám nic proti nabrání nového locka, ale je třeba si říci podmínky vzájemného fungování, aby pak loci nekoukali jeden na druhého kdo bude muset jít demo.

Info pro Phenomena - rozhodnutí o přijetí je z řad vedení - tzn fialové a růžové nicky - hlasy ostatních členů nemají váhu jako hlasy vedení

Já psal ingame a odpověď mě osobně upokojila: chci si nechat PvP destro v off specu ale pokud bude třeba demo na raid můžu respec. Za mě osobně PRO.

Fri Mar 15, 2013 10:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Me zase prijde blbost aby nejmless daval pryc demo na nato top gear a toci zato dobre kdyz uz neni elnino tak lepsiho dema tedka nemame ... ja mel fena u sebe v guilde pres 2roky a aztu dobu hral i dema podridil se kdyz nebyl jinej... ale sam mi rikal ze ho to tolik nebavilo pote hral Aflli a za to tahal jako jiny. Fortunik ty hraj destra dal ostatni specy jsou pro tebe tezky :D a Nejm je supper demak a suport a jako dalsiho lcoka mame jenom xatru pokud vim a ten muze to druhy ID suprove podrzet :-)

Fri Mar 15, 2013 11:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevim o tom, ze by Xatra chtel jit od ICC afli a Nameleš ma v podpisu, ze je demo a nic jinyho jsem ho nikdy hrat nevidel...tzn ze mame demo locky dva a neni potreba, aby dalsi lock byl nutne demo. (samozrejme pokud nebude main demo lock online a raid bude potrebovat demo locka, tak proste ten demo lock bude, ikdyby mel switchnout i pan "JsemlinejjakprasemackatcudlikyFortunik".
Jinak je pravda, ze locku mame tak akorat a uz tedka se pekne stridaj v main raidu a alt raidu (za coz je chvalim), ale jestli tu mas kamose z Titans a vis o cem ta hra je, tak jsem taky PRO

Image
Image
Image

Sat Mar 16, 2013 9:44 am
Report this post
Profile

Reply with quote
BtW: Prvni do raidu se potvrzuje demo lock a pak, kdyz zbyde misto na dalsiho locka, tak se to bere podle skillu (faily, taktiky, prehled, dmg,...) ne podle toho, kdo je ci kamos.

Podtrzeno, secteno...nikdo nebyl proti prijeti. Takze to uzavreme a napis si ve hre o inv :)

Image
Image
Image

Sat Mar 16, 2013 9:53 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2