View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:36 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Picachu holy priest 
Author Message

Reply with quote
Post Picachu holy priest
O postavě:
Nick:Picachu
Class a spec:Priest Holy (pve), Discipline (pvp)
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Picachu
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Power Word shield, Flash heal (nejlepší 3x aby se nastackoval z talentu a pak je kratší cast na PoH nebo Greater healu),Renew, prayer of mending, circle of healing (žádnou rotaci nemám co mi přijde jako nejvhodnější spell použít tak ho použiju )
Gemuju sp,spirit,haste,intel….intel se sice gemuje na disco ale neuškodí 
DBM, Omen? Ano, mám.
WoW historie a zkušenosti: Hraju cca 6-7let už od dob preTBC, takže toho mám hodně zažito.Většinu taktik znám jak na Naxx,UD,ToC (ToGC 25 jsem skončil progres u anuba 25 to jsem byl ještě na hordě za jiného priesta),ICC jsem progresoval na jiných serverech jako je Anathema,Planyx,deffender. Nejdal jsem byl na sindragose 10tku, Liche jsem nikdy nedal (vím že se to nedá srovnávat s twinem ale zkušenosti z jiných serveru taky nejsou k zahození ).
Historie postavy a guildy: Mnou poctivě vyexpena.Jediná nevýhoda je můj eq mám jen 4,8k gs ale to není problém dohnat. Na hordě jsem byl v Titans, Beast of Twilight. Za ali strážce mrtvých a ted BOOM (pvp guilda)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Z guildy Strážce mrtvých jsem odešel protože progresovali championy na toc 25 a na to jsem neměl nervy (asi dva-tři týdny zpátky). Dočasně jsem v pvp guildě BOOM, takže bych chtě do nějaké prosperující PVE guildy s normálními lidmi.
Proč chci právě k Vám: Měl jsem možnost jít s jedním hráčem od vás raid(toc25). Líbilo se mi jaké měl podmínky a s nikým se v raidu nesr*l (sice někdy je to opravdu přehnané ale dá se to přežít)
Jak často a kdy jsem online: Po škole jsem online.Na raidy jsem online…dá se říct že skoro nonstop :-D
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Těžko říct takhle z hlavy ale cca 30
Alti: 3

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž

Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Borohrádku asi 30km od Hradce Králové.Jsem vyučený kuchař a ted studuji dvouletou nástavbu v oboru podnikání. Dělám vale tudo, tedy ted mám menší přestávku. Kdybyste měli nějaké další otázky klidně se obratte ingame . S pozdravem Picachu

Mon Apr 01, 2013 7:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Picachu holy priest
picachu wrote:
O postavě:
Na hordě jsem byl v Titans

O RLY? ? Kdy jsi tam byl?

+ chybi screen UI

Mon Apr 01, 2013 11:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
picachu wrote:
O postavě:
Proč chci právě k Vám: Měl jsem možnost jít s jedním hráčem od vás raid(toc25). Líbilo se mi jaké měl podmínky a s nikým se v raidu nesr*l (sice někdy je to opravdu přehnané ale dá se to přežít)

S kym si bol na raide?

co mas za altov + nick ?

Mon Apr 01, 2013 11:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ashlynnak wrote:
picachu wrote:
O postavě:
Na hordě jsem byl v Titans

O RLY? ? Kdy jsi tam byl?

+ chybi screen UI

Je to cca 2roky když to vedl Hoffy myslím.

Tue Apr 02, 2013 5:06 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Anshu wrote:
picachu wrote:
O postavě:

S kym si bol na raide?

co mas za altov + nick ?

S Tatrou. 80lvl draenei shaman (tvrdejstozar), 60lvl Human DK (akiramywife), 18lvl lock (Picachu, phobos).

Tue Apr 02, 2013 5:08 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Z mého pohledu máme healerů celkem dost a nepotřebujeme priesta bez eq. Za mě NE.

Tue Apr 02, 2013 6:16 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
ten gear je slaboučkej. za mě ne

Tue Apr 02, 2013 8:36 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Koukám každej tu kouká na eq...takže vemete radši někoho s eq, který nemá napřiklad tolik zkušenosti jo?..tak to pak jo

Tue Apr 02, 2013 8:56 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nebereme ani skilled bez gearu ani geared bez skillu.... bereme lidi, co maji oboji - zvlast vterinu pred otevrenim ICC.
Nemame problem s poctem lidi v guilde, takze si lidi do guildy vybirame. A tvuj UD equip je opravdu trosku out of date.
Jestli mas tolik zkusenosti jak tvrdis, nebude pro tebe problem si ten equip rychle vylepsit a pak to zkusit treba znovu az budes mit Togc / Icc gear.

Image
Image
Image

Tue Apr 02, 2013 9:06 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak již bylo řečeno... pár dní před otevřením ICC, kdy teda pokud bychom někoho nabrali tak by to musel být top hráč s parádním EQ, není šance v tvém případě na přijetí. Věřím že healovat jistě umíš, ale healerů máme dostatek, kteří jsou jak zkušený, tak equipnutý. Proto ti to lockuju a přeju ti gl jinde...

Tue Apr 02, 2013 10:33 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]