Nick:Tirigon
Class a spec:Hunter MM,survival v teste ale az na ICC sezone sa mu budem venovat viac ako pve dps spec
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Tirigon
Screen UI:http://imgbank.cz/images/2013/03/22/WoWScrnShot032213153813.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
http://1.bp.blogspot.com/-dexZ4o-LtLc/U ... .png,odkaz na taletny agility bild 7/57/7,rotacia je nasledovna mark(ak nieje iny hunter),serpent chymera-aimed-1x arcane shot-2-3x steady shot (zalezi ci je BL,alebo mam zapnute rapid fire od haste),silence shot mam nabindovanu v kazdom macre ako chymera aimed steady i arcane ,prioritne vsak ako ma boss 20% menej ide rotacia bokom a ide sa na prioritnu strelu a to kill shot,taktiez pouzivam macra na rapid fire+buff od vlka,zapnutie ,trinketu,nastrelovanie na tanka je samozrejmost,primarne idem agility kedze nesplnam arpene kvazy cap aby som mohol ist arpene bild,mierne overhitnuty ale to mam z gearu, agility mi dava kryt a atackpower cim viac tym lepsie vac tocim co je samozrejme sice na moj gear 5224 tocim cca od 5-7k dps ako sa mi podari co nieje podla mojich predstav ale vravim snazim sa navyse zostava mojich trinketov neni zrovna idealna za 35eot + 84crit sanca na 1k atack power
DBM, Omen? Mám,Nemám
WoW historie a zkušenosti: Hram cca 4roky s miernymi prestavkami,wotlk mam prejdeny vsetky raidy avsak zo servera laughting skull (ofi) na cataclysm dataci
Historie postavy a guildy:huntra hram od kedy som zacal wow TBC a Cata mam nastudovane vsetko avsak tazsie sa mi preorientovava na wotlk huntra ale robim co je mozne postavu som osobne neexpil daroval mi ju kamos a tak sa o nu staram teda snazim sa pac primarne som chodil s prot wariorom ako tank co ma po dlhsej dobre omrzelo, gilda bola len jedna a to templars of steel,ale z dovodu odlivu tych sikovnejsich hracov musim hladat pve posobisko inde
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:odliv sikovnejsich pveckarov do inych poprednych pve gild z dovodu stagnacie pri raidoch poctoch online ludi a rozhadanost
Proč chci právě k Vám: tak bol som svasimi altami raz togc25 world ked ste doberali a pozdavali ste sa mi bolo to davnejsie ci uz sa to tykalo mumble alebo hry vseobecne
Jak často a kdy jsem online: tak nemam pevne stanovenu dobu a posledne som velmi online ani nemal dovod byvat avsak stvrtky nebyvam vobec online z dovodu chodenia na brigadu kde taham aj poobednu aj nocnu ,pac eura sa popri studiu na vysokej hodia,navyse mam vazny vztah takze zadelujem si veci tak aby som sa venoval vsetkemu a zdovodu ze ste popredna gilda a isto mate vela ludi online sa bude dat sem tam prizmurit oci ked nebudem avsak ak bude moja ucast vyziadana nemam stym problem byt online
Můžeš být online do 24:00? okrem utorkov a stvrtkov stym problem nie je
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? prumerne 15-60FPS ono to nieje vzdy stabilne
Alti: Mám 1
O osobě:
Věk:21
Pohlaví: Muz
Vyznání:Verim boha avsak kostol som zdnuka nevidel ani nepametam,to ze verim v nieco vysie neznamena ze fanaticky teraz budem o tom hlasat a byt pravidelne na omsiach alebo podobne
Povolání: Student,Brigadujem v UPS (dobre vam radim nic si neobjednavajte cez nich s vasimi balikmi sa nezaobchadza prave naj
)
Něco zajímavého o mně: som z okolia NR co je pocitit na mojom vyjadrovani pac pouzivam narecie nitranske,pohode wow beriem ako relax nehrotim to a nesnazim sa brat zivot prilis vazne ajtak zneho nevyviaznem zivy ,ovsem ked mam zlu naladu som radne agresivny a vybusny