View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:35 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Frenzykiller, paladin Tank/Holy 
Author Message

Reply with quote
Post Frenzykiller, paladin Tank/Holy
O postavě:
Nick:Frenzykiller
Class a spec:Palach Tank/Holy
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Frenzykiller
Screen UI: Ui mam přizpůsobené tak aby mi vyhovovalo na tankovaní a healování. Mám v něm přehled jak o raidu tak i o agru.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsou me vlastní mám je ozkoušené a sjou to talenty na avoid + pomoc healům. Rotace je jasná, nabrat co nejvíce agra.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Hraji Wowko už od Vanilly a zkušenosti mám na tenhle servr v tomto čase velké jelikož jsem z Anthorie.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem jsi vyexpil. První čas s ní jsem byl u hordy a pak jsem přešel k alikům. U hordy jsem byl v guilde dark effect a u ali jsem byl v guilde independent.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Měl jsem neshody s vedením guildy, protože když se tam člověk začal bránit byl za toho nejhoršího a já si nenechám nadávat bezdůvodně
Proč chci právě k Vám: Mám zájem o perfektní raidy dobrý kolektiv a rád i pomohu v Icc :)
Jak často a kdy jsem online: Po od 15-0:00, út 15-0:00, str 15-0:00, ct 15-0:00, pá 15-0:00, so-ne (jak kdy) Vše je u mě, ale ovlivněno přítelkyní, když mám čas tak to co jsem napsal platí jinak jsem s ní.
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Omlouvám se ale tohle jsem nikdy nesledoval, ale PC se mi nikdy nelaguje.
Alti: Mám 3

O osobě:
Věk:21
Pohlaví: Muž
Vyznání:Atejista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Olomouce, rád hraji rugby, trávím čas s přítelkyní a u PC. Jsem poklidný člověk, pokud mě vážně někdo nechce naštvat.

Fri Apr 05, 2013 7:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Frenzykiller, paladin Tank/Holy
Teeeeda je videt ze i na prihlasce sis dal zalezet mno.... ja rikam jaka prihlaska takova snaha cloveka se do dane guildy dostat :-)... PROTI

Sat Apr 06, 2013 12:19 am
Report this post
Profile

Reply with quote
K přihlášce: přihláška do g je tvoje vizitka a poslední dobou (obečně) šla kvalita přihlášek dost dolu. Co třeba udělat nějaký odstavce aby se v tom dalo vyznat? Nebo barevně odlišit? A hlavně se trochu víc rozepsat.

"Ui mam přizpůsobené tak aby mi vyhovovalo na tankovaní a healování. Mám v něm přehled jak o raidu tak i o agru." - to opravdu není screen UI.

Ne že by byl theorycraft za prot palu těžkej, ale to co jsi tam napsal se mi nezdá dostatečný.

Talenty dejme tomu, i když osobně bych radši dojel v retri ke Crusade, glyphy v pohodě.

Další věc za kterou ale asi nemůžeš: když se hlásim do PvE guildy za tanka nebylo by špatný odlognout v PvE protu, abysme na armory neviděli nic neříkající heal eq.

A teď hlavní věc: hlavně retrin máme hrozný kvanta, proty máme taky, za mě PROTI.

Sat Apr 06, 2013 8:32 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Rozhodne proti, videl som ho na viacerých world raidách, a je to jeden z tích ludí čo sa vezie a nič užitočné nerobí. Viac užitočný v raide by bol moj alt, na follow. Takýchto ľudí neberem na world raidy, neviem čo by robil u nás v guilde.

Sat Apr 06, 2013 8:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
urcite ne...prihlaska dost slaba...a prot palachu mame dost. Neprijat, locked.

Image
Image
Image

Sun Apr 07, 2013 8:20 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]