View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:49 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Karl, Retribution paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Karl, Retribution paladin
O postavě:

Nick:
Karl
Class a spec: Paladin Retribution (PvE/PvP)
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Karl
Screen UI:http://img.czechwow.net/?download=WoWScrnShot_040613_222827_64594857.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mám klasické 11/5/55, rotace FCSF (prostě tam plácnu to co zrovna nemá cd) v úvahu beru tyhle priority HoW > Judgement > CS > DS > Consecration > Exorcism > Holy Wrath. Křídla používám většinou při začátku fightu, poté co mám 5 stacků SoV, k rychlejšímu stackování mám na rukavicích ench z engineeringu na haste. Gemuju Str, na aktivaci meta používám Nightmare Tear (+10 all).
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: WoW hraji už asi 5 let, na twinstar jsem přišel když začínala s5. Prošel jsem všechny dostupné instance. Retri paladina hraji už od svých začátků na TBC, takže by se dalo říct že už to mám trochu zažité.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem koupil, když většina mojí guildy přešla z hordy na alianci (The Angels of Nozdormu), poté jsem si prošel celé UD včetně úspěšně složeného Algalona na 25m. Po otevření ToC, jsme celkem rychle pokořili 4/5 ToGC. Pak to šlo ale s guildovní aktivitou dolů a já si na dal delší čas pauzu od wow, začal jsem zase hrát až teď po spuštění new core.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Jak jsem psal, guilda se rozpadla, jádro guildy přešlo na offík a ostatní se rozutekli do jiných guild na twinstaru.
Proč chci právě k Vám: Chtěl bych si odprogressovat hlavní instanci WotLK, ve skupině kvalitních lidí, kteří nebudou wipovat kvůli školáckým chybám. Hlásím se k vám, protože jste podle mě jedno z top guild na alianci.
Jak často a kdy jsem online: Mám čas skoro každé odpoledne a večer, někdy i dopoledne když mám nějakou nudnou přednášku, nebo volno.
Můžeš být online do 24:00? Klidně do 02:00.
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Fps jsem nikdy nějak nesledoval, ale wow hraji s rozlišením 1680x1050, na full detaily a jede to plynule.
Alti: 2

O osobě:
Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Flying Spaghetti Monster
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Tak já su z malebné vesničky, nacházející se ve Valašském království. Momentálně studuji 1. ročník vysoké školy. Mimo wowka rád sleduju seriály, hodně seriálů, nepohrdnu ani dobrou knížkou, no a dost času taky trávím poflakováním se s přáteli, většinou u vychlazeného půl litru. Jak jste si jistě všimli, díky barevné stylizaci, jsem paladin srdcem i duší! :D

Sat Apr 06, 2013 10:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Karl, Retribution paladin
Za me NE

Palachu mame proste moc i na 2 raidy co delame. Nemel bys sanci se dostat na jakoukoliv 25.

Sat Apr 06, 2013 11:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
neprijaty

Sun Apr 07, 2013 1:30 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Karla znam a urcite by nektere nase retri paladiny strcil do kapsy...

Myslim, ze az opadne pocatecni nadseni z ICC, nebude takovej naval na raidplaneru. A pokud budeme chtit chodit dve ID ciste z mainu, urcite by se slusnej retrak hodil. Zvlast kdyz ma takovou hezkou prihlasku ;-)

PRO

(palachu mame sice dost, ale nektery bych s klidem vymenil...)

Image
Image
Image

Sun Apr 07, 2013 8:11 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi wrote:
neprijaty

gonz ma pravdu, uvidi se jak to bude s pocatecnim nadsenim, jestli ti nevadi ze na main by ses nedostaval treba a prokousaval se nahoru s druhym id, tak pro na zkousku

Sun Apr 07, 2013 8:49 am
Report this post
Profile

Reply with quote
S tím nemám problém, trochu jsem s tím i počítal.

Sun Apr 07, 2013 8:53 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Karla z nám z TAoN , mačkat za Retrinu umí + je to spolehlivý člověk.

Sun Apr 07, 2013 10:11 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Vithar, Smal, Kalipso, Pilnik (včera mi tvrdil jak je mojty v retri gearu), Nomaster a Alfons .... 6 retrin na dva raidy = nevidim to na dalšího. Za mě NE

Sun Apr 07, 2013 10:17 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Vithar pul roku nehral..jednou zajde icc a pak zas zmizne, Kalipsa ani neznam, Pilnik muze bejt mojty retri...ale psalo se vcera ze bude tankovat protoze jinak by nebyli tanci na dve ID + tankoval posledni pul rok skoro porad.... Nomaster je Nomaster a zminovat Alfonse? Alfons s nama snad nikdy nehral..parkrat byl v UD jinak jsem ho na raidu nikdy nevidel.
..takze mame Smala...

Image
Image
Image

Sun Apr 07, 2013 10:21 am
Report this post
Profile
Reply with quote
je to proste kvalitny loupak :)

Wed Apr 10, 2013 7:43 pm
Report this post
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]