Breakdown(Yukkaza),Furry Warrior,offspec-tank
Author |
Message |
Xaire
|
Re: Breakdown(Yukkaza),Furry Warrior,offspec-tank
Mas spatny eq, nemas expert. cap. pvp zbrane, neznas podle toho co pises togc taktiky, proto rikam ze tu podle me moc sanci nemas, jakozto jedny z nejlepsich pve guild ali
|
Fri Apr 19, 2013 1:38 pm |
|
|
Angelic
|
Kdyby ses radeji snazil odpovedet na dotazy nez psal, ze nikdo (krome Gorbena) te nepotesil...
|
Fri Apr 19, 2013 2:01 pm |
|
|
killu
|
Pokud někam podáváš přihlášku, tak asi musíš počítat s tím, že se tě někdo na něco zeptá nebo vytkne body, které se mu líbí nebo nelíbí. Upřímně u tebe jsem nenašel bod, který by mě zaujal pozitivně a ty negativní jsem ti vypsal. Nechci tě tu hatovat, ale upřímně:
1. na TS hraješ 3 roky nebo kolik jsi to psal a za tu dobu nemáš repku a enchant se SoH? To je podle mě fail. 2. Low gemy jsou podle mě taky fail to nemám ani na jednom z 10 ti altů 3. Říkat mi že jsi nebyl za rok otevření ToCka a před tím farmy UD sehnat lepší weapky než furi a rele, tak to sry ale i to je fail. 4. Neznalost HC modů v toc po roce je taky divné. 5. ted se ještě vrátím k tomu makru, dělej si co chceš, ale já tu hru mám rád pro její variabilitu a užívám si všech možností. Nevidím nic pozitivního na mačkání jednoho čudlíku, to si můžu jít hrát miny do oken. Navíc si myslím, že při používání one button makra nemůžeš dost rychle reagovat na situační změny v eventu.
A závěrem než tu začneš brečet, jak tě tu všichni hejtujou, zkus se nejdřív zamyslet nad tím, co ti kdo napsal a eventuelně odpovědět těm co se tě na něco ptají.
Za mě NE
Fri Apr 19, 2013 4:21 pm |
|
|
Ashlynnak
|
Thenamelessi tady mas tén screen tedka nejak blbne imageshacke.... "http://imageshack.us/a/img11/7430/wowscrnshot041113100035.jpg" ... Začnu asi takhle pochopil jsme že po delší době asi ne až moc aktivního hraní jsi se rozhodnul začít hrát aktivně PVE. Ale s nedostatečným gearem a ani zkušenostma tatktic na Togc nevim jak jsi natom v ICC. Je asi totální volovina si dát přihlášku do guildy na naší urovni (Skromněji momentálně nej. guildy u Ali) .... To že se tě ostatní ptají jsi měl očekávam přeci každej tupe neřekne PRO/PROTI chcem o tobě něco vědět a taky otestovat tvoje kvality po vyjádření u přihlášek jestli to má vůbec cenu tě brát na zkušebni raid. DMG warra mame snad jenom jednoho a to je Xaire ale jako kdyby měl 10rukou a permanentne nadopovanej drogama. Proto ti i hned psal jeho názor že si myslí že by ses ty nechytal ovšem nebylo to nic proti tomu že můžež být skill ale GEAROVĚ nestačíš a stim se nedá nic dělat. Jdi do jiné slabší guildy naber gear a pak to zkus sem znova az bude tvůj gear odpovídat a třeba nás mile překvapíš.... Jako poslední bych se tě chtěl zeptat.. Ty jsi byl v TitanS? srly? Vím že warr s nickem yakuza se oběvil na hordě po tom co to byla koupená postava od našeho hráče "Kaja" který v té době měl full(PVE,PVP,PROT)... a u nás v TitanS jsi podle mě nebyl... vůbec si tě nepamatuju netušim kdo jsi.. jinak bych o tobě věděl protože vsichni hráči mi tak prolezli prsty... Tak si příště nevymýšlej takovýhle sračky!... Za MĚ NE ... Zkus to jindy (až nabereš gear a schodíš trochu EGA )
_________________ TitanS R.I.P
|
Sat Apr 20, 2013 12:58 pm |
|
|
Valeer
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:30 pm Posts: 98 Location: Bratislava
|
Bajerku chvilku v TitanS bol ale letel velmi rychlo z guildy pri Yoggovy ako vela ludi.
Sat Apr 20, 2013 2:54 pm |
|
|
Tatra
|
PKBrowser wrote: Bajerku chvilku v TitanS bol ale letel velmi rychlo z guildy pri Yoggovy ako vela ludi. V tom prípade si nemyslím, že človeka ako je tento potrebujeme...Yogg je celkom primitívny, a ak nepochopil obláčiky...
|
Sat Apr 20, 2013 8:19 pm |
|
|
Angelic
|
Neprijaty. LOCK
|
Sat Apr 20, 2013 11:05 pm |
|
|