View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 1:11 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
 Starth - holy paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Starth - holy paladin
Ahoj lidi,

rozhodl jsem se k vám podat přihlášku, protože hledám guildu kde to má úroveň a to hlavně v oblasti raidování. Co jsem se doslechl jste velice schopná guilda, která progressuje ICC 25 na HC, což se mi velice líbí, protože jsem dříve býval no-life HC hráč na ofiku ( Drak'Thul ).

Představím vám mojí postavu Starth.
Na twinstaru hraji teprve 4 týdny a během této doby jsem stihl nabrat equip z ToC, ToGC, ICC 10/25 emblemů a goldů.
Class a spec: Holy paladin PvE 5.3 GS
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Starth
UI: http://postimg.org/image/5odh2ppx7/
Theorycraft: Holy Shock, Flash of Light, a hlavně spam Holy Light, Sacred Shield, Bacon na tanky, aury měnit podle bossů, dle situace použít záchranné spelly ( buble, trinket CD ), judgementy na manu... Vše mám nabindované. ( jen pro zajímavost 2800 rating zkušenosti v 2v2 na ofi za holy pala. )
Addony: Omen, Recount, Bartender, DBM
WoW historie: Jak jsem jíž psal nahoře, jsem hráč z ofiku kde jsem zkončil na začátku datadisku Cataclym z důvodu, že Cataclysm a Pandy už nejsou WoW co si budem povídat Wotkl je zlatá střední cesta. Zkušenosti na ofi od roku 2005 BETA - 2011 s pauzama.
Položené raidy se kterýma mám zkušenosti:
Naxx 10/25, Ulduar 10/25 + Algalon, OS + 3, ToC, ToGC 10/25 + insanity, ICC 10 hardmodes, ICC 25 normal a část HC.
Sám si myslím, že jsem velice schopný hráč a byli bysme si navzájem přínosem.
Připravenost na raid samozřejmost: Flasks, Elixirs

FPS stálé nad 30
Raidovací časy od 20:00 - 03:00 víceméně denně pokud vím dopředu.

jsem schopný se rychle učit.

O mně

Jsem 20ti letý student určité vysoké školy
Koníčky: 5x týdně chodim do gymu / venkovní workouty, jsem trenér judo a muay thai, bitches
Pro více info o mně můžem pokecat na TS / Mumble / Skype :)

Fri Jun 28, 2013 4:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Starth - holy paladin
Prez co healujes?

Fri Jun 28, 2013 5:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Popravdě mám klasicky vytáhlý raid lišty do pravé třetiny obrazovky a healuju přes klasický WoW UI, jelikož mi opravdu healbot, grid a ostatní addony nesedí a pro mě je to prostě nejpříjemnější to healovat takhle, přehledný to je stejně jak s addonem a nežere to FPS. Většinu času jedu heal spamy a jako paladin na manu nedojdu.

Fri Jun 28, 2013 7:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
grid nezere vubec nic. spis by me zajimalo jakej mas pres normalni ui prehled o debuffech a vecech co si muzes v gridu nastavit aby se ti prioritne zobrazovaly. dalsi proc to nemas na stredu obrazovky? to lítáš pohledem ke kraji a zase zpátky aby si stíhal vnímat okolí?

Sat Jun 29, 2013 6:44 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi, ono když jsi s tímto UI zvyklí healovat, znáš taktiky bossů a víš kdy co můžeš čekat, tak problémy s přehledností nemám a nejdůležitější DOTky na dispell nebo na přípravu overhealu na vybraný target jako pojistku hlásí DBM přes celou obrazovku, btw v normálním UI jsou u jmen také zobrazeny DoTky na dispell ;)

Sat Jun 29, 2013 10:42 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nechci tu spamovat, akorát jsem chtěl ještě podotknout, že main a off tanky mám ještě vyhozené extra nad cast barem ale jak říkám na své UI jsem zvyklý, zítra bych měl mít přes 5.4Gs ale od pondělí jedu do neděle na soustředění a pak jsem volný, díky za odpovědi.Kdyžtak budu večer k zastižení na mumble, tak mě můžete vyspovidat, jestli o mně máte zájem.

Sat Jun 29, 2013 2:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pravdu povediac by som si to chcel pozriet nemyslim to ako frazu ale chcel by som niekoho zazit kto to takto healuje nefailuje neskape.mu tank ci on sam a nie je v healy posledny, zatial nas nikto nepresvedcil o tom ake je to super takto healovat... Apar ich tu uz bolo co tvrdili ze su zvykli a ze to neni problem, ze vsechno stihaji, jenomze to pak ocividne problem byl.

Sat Jun 29, 2013 2:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Okay, jsem schopný se přizpůsobit, změním své UI, tak aby to vyhovovalo jak vám tak hlavně mně. Vím přesně jak bych to UI měl mít večer si to předělam ;)

Sat Jun 29, 2013 3:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Sat Jun 29, 2013 7:48 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]