View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 12:16 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Joku resto sham 
Author Message

Reply with quote
Post Joku resto sham
O postave:
Nick: Joku
Class a spec: resto sham/pvp enha
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=Joku
Screen UI: http://imageshack.us/f/826/5kbv.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): skôr samouk, občas pozriem niečo na googli, najbližší cieľ 1270 haste
DBM, Omen? Mám
WoW história a skúsenosti: začiatky na woody wow, potom 2 roky na czechwow a posledné tri roky sa poflakujem po twine
História postavy a guildy: postavy zásadne expím a nepredávam (mám k nim citový vzťah), guildy v podstate domovská Honey Bunnies, kde mi to patrí ako skladisko (bývalí členovia, čo so mnou hrali, skončili na ofíku), predtým TAoN a naposledy EFAE
Dôvod(plánovaného) odchodu z guildy: v EFAE som bol v podstate len tak, main raidy ma nechceli brať a do 10tok len keď im niekto vypadol, čo sa týka odchodu, dostal som kick pretože som im odmietol ísť dochádzku a bolo ich málo, RL dostal enrage
Prečo chcem práve k Vám: poznám Riokillera a chodievam s ním pravidelne vaše alt 25 ako heal.
Jak často a kdy jsem online: Po-Št po práci, záleží ako dlho sa musím zdržať, víkendy hlavne teraz v letnom období chlastacie
Môžeš byť online do 24:00? Ak to nie je často tak sa dá... do práce vstávam o pol piatej tak nech nie som v práci živou mŕtvolou
Koľko máš FPS: držím sa okolo tých 40-50, akurát queena v icc25 je trošku divoká
Alti: DK tank Agarwaen (GuM mojej skladovej guildy), prot warr Grekko (asistent GuMa v skladovej guilde)

O sebe:
Věk:27
Pohlavie: muž
Povolání: oblasť skúšobníctva
Niečo zaujímavé o mne: v piatok ma môžte nájsť v hospode, občas aj utorok, stredu, sobotu a nedeľu... záleží od počasia a športových podujatí v TV. nehrám sa na niečo, na čo nemám, na hádky a pubertálne výlevy vo wowku som už pristarý.

Wed Jul 10, 2013 10:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Joku resto sham
Kvalitní heal a má přehled v raidu, chodí už snad 5té ID co skládám ve středu + se známe nějaký ten rok. Určitě by byla škoda ho nechat na pospas worldu.

PS: nějak mi nechodí ten mail s finanční injekcí za doporučení :-D

Wed Jul 10, 2013 10:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za resto shamana tu nevidim misto.
Mas nejaky dmg?

Thu Jul 11, 2013 12:04 am
Report this post
Profile

Reply with quote
v banke mám hádam nejaký ten enha eq na úrovni toc25, predým som pár rokov hrával aj ele. v podstate by mi stačili alt raidy s riom tie stredy, kde chodím ako jediný rhsam pravidelne a občas nejakú 10tku

Thu Jul 11, 2013 2:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Já myslim, že Shaman se dycky hodí, enha by byl asi nejlepsi, tech moc nemame, ale jestli na to mas gear o kterym ani nevis jiste, tak to asi nebude to pravy..

Altovní raid nechodíme už nějakou dobu, všechny raidy, co skladaji lidi z guildy s worldem, tak sou proste worldovni raidy a na to nemusis bejt v guilde..

Co bychom spis potreboval, je nekdo, kdo bude ochotnej jit na dochazku raidu, i kdyz prijde do napul zabityho idecka, s tim, ze bude progresovat aby pomohl guilde, a jestli s timhle si mel v minyly g problem, tak takovy lidi my taky nepotrebujem, mimochodem proc te vlastne na ty main raidy nechteli brat??

Thu Jul 11, 2013 10:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tak na enha mam v banke eq asi 5,3k gs, ele by som mohol chodiť aj v tom resto + par veci vymeniť čo si myslím, že je otázka 2-3 idčiek

čo sa týka nechodenia main raidov s efae... keď som sa hlásil na raidy a bolo ich dosť tak radšej brali kamarátov a keď im chýbali ľudia, tak sa mi vyhrážali, že ak nepôjdem tak dostanem trest, takéto vyhrážky nie su nič pre mňa. vždy rád pomôžem keď viem ako ale vyhrážky na mňa neplatia

čo sa týka chodenia dochádzok do rozbehnutých idčiek, nebol by to problém v prípade férového jednania, čo sa týka progresu, výzvy mám rád a nerobí mi problémy wajpovanie, samozrejme som obmedzený skorším vstávaním do práce a hlavne teraz to mám trošku hektické, čiže časté ponocovanie nepripadá do úvahy

Fri Jul 12, 2013 4:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
K těm docházkám bych jen přidal, že pokud budeš online/dostupný, nebudeš mít vážný důvod nejít a my tě budeme potřebovat, tak prostě půjdeš...máme na to pravidla a za neuposlechnutí jsou docela tvrdý tresty, který všichni (snad už) znají. Je u nás běžné, že lidi do práce vstávají ve 4 a v 1 teprve končí na raidu (chvála jim), ale chápu, že to není pro každého (já bych to rozhodně takhle nezvládnul). Co se týče tvého prospěchu guildě, tak to nechám na ostatních, jen jsem tě chtěl upozornit na to jak to tu chodí a nebyl z toho pak překvapený. Tím tě nechci nijak odrazovat, právě naopak. Přijmeme rádi každého schopného, co ukáže co umí ;)

Fri Jul 12, 2013 7:08 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Angel ktory hlada svoju cestu = clovek co drzi partu a raidu je osohom.

Mon Jul 15, 2013 3:32 pm
Report this post
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]