|
Register •
FAQ
• Search • Login
|
Author |
Message |
Tatra
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Sepulture-Demo/Affli
Akurát som sním bol ICC 25. 1. Neschopný (failuje) 2. Nechápavý (keď sa niečo vysvetluje) 3. Hlúpy (nerozumie Slovenčine) 4. Arogantný (jo jo, ty si najmúdrejší) 5. Má vyššie Ego ako ja, no točí ešte vačšie hovno ako ja.
ROZHODNE PROTI.
|
Sat Jul 27, 2013 6:45 pm |
|
![](./styles/wow_alliance/theme/images/spacer.gif) |
Sepulture
|
![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: Sepulture-Demo/Affli
Tatra wrote: Akurát som sním bol ICC 25. 1. Neschopný (failuje) 2. Nechápavý (keď sa niečo vysvetluje) 3. Hlúpy (nerozumie Slovenčine) 4. Arogantný (jo jo, ty si najmúdrejší) 5. Má vyššie Ego ako ja, no točí ešte vačšie hovno ako ja.
ROZHODNE PROTI. Tatra řeknu ti k tomu jen tohle, sereš si z té huby samé hovna... Kdyby jsi aspoň jednou ze tu celou dobu co tě znám říkal někdy pravdu a nebo dokonce byl potichu bylo by to lepší... Ti lidi v tom raidě tě moc neměli rádi a věděli proč ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Teď když tě nekdo nasral zkoušís tu na mě tvé tragické, zapomplexované kecy...
|
Sat Jul 27, 2013 7:14 pm |
|
Tatra
|
Sepulture wrote: Tatra řeknu ti k tomu jen tohle, sereš si z té huby samé hovna... Kdyby jsi aspoň jednou ze tu celou dobu co tě znám říkal někdy pravdu a nebo dokonce byl potichu bylo by to lepší... Ti lidi v tom raidě tě moc neměli rádi a věděli proč :D Teď když tě nekdo nasral zkoušís tu na mě tvé tragické, zapomplexované kecy... My sa poznáme? Dnes som ta videl prvý raz Úprimne, kľudne budem za chuja v očiach neschopných borcov, ako byť neschopný borec (akože ty, ak by si to náhodou ani teraz nepochopil) A komplexy nemám, jedine nad čím uvažujem je to, že kde sa bere v tebe toľko drzosti a sebevedomia, keďže si zatiaľ okrem silných kecov nič neukázal (žiaľ, som ťa videl aj v raide(ak by si to tvoj mozoček nezapamatal))
Last edited by Tatra on Sat Jul 27, 2013 7:45 pm, edited 1 time in total.
|
Sat Jul 27, 2013 7:42 pm |
|
Pilniczek
|
Sepulture wrote: Tatra wrote: Akurát som sním bol ICC 25. 1. Neschopný (failuje) 2. Nechápavý (keď sa niečo vysvetluje) 3. Hlúpy (nerozumie Slovenčine) 4. Arogantný (jo jo, ty si najmúdrejší) 5. Má vyššie Ego ako ja, no točí ešte vačšie hovno ako ja.
ROZHODNE PROTI. Tatra řeknu ti k tomu jen tohle, sereš si z té huby samé hovna... Kdyby jsi aspoň jednou ze tu celou dobu co tě znám říkal někdy pravdu a nebo dokonce byl potichu bylo by to lepší... Ti lidi v tom raidě tě moc neměli rádi a věděli proč ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Teď když tě nekdo nasral zkoušís tu na mě tvé tragické, zapomplexované kecy... Nepřijde mi zrovna správné urážet a nadávat členům guildy do které se hlásím. Za mě NE
_________________![Image](http://img843.imageshack.us/img843/7752/m10g.jpg)
|
Sat Jul 27, 2013 7:45 pm |
|
Angelic
|
Neprijaty. LOCK
|
Sat Jul 27, 2013 7:57 pm |
|
|