View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Apr 18, 2025 10:42 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Beliana destro lock 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Beliana destro lock
ja jsem už psal že critu je z talentu dost, už samotný conflagrate ma +25% k critu což je podle mě dostačující, zvlášť když z equipu naberu nějakých 10-15% tak už pak stačí jen spelly zrychlovat a haste jedu protože mě to tak víc vyhovuje kvůli rychlejší rotaci spellů, protože když castiš dlouho a boss vycasti nějakou abilitu u které musíš běhat tak tě tak to není taková ztráta dmg, když přerušíš cast, ani nevím koho sháníte ale chci sem jít protože máte pověst guildy kde jsou skill hráči a opravdu s nemyslím že čeština má vliv na hraní wow, to je jako kdybych vám před raidem řekl moje osobní jméno a někomu by se to nelíbilo tak by jste mě do raidu nevzali ??

Sat Oct 05, 2013 7:46 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Osobní jméno jsi dostal po narození, ale naučit se psát a reprezentovat tak sebe sama musíš sám. Ano, hledáme nové lidi, ale pokud by to měli být osobnosti typu Weider, Dudlike popr. Kissoflife, tak to je lepší mít o člena méně.

Sat Oct 05, 2013 4:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijaty. LOCK

Sat Oct 05, 2013 5:14 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2