|
Register •
FAQ
• Search • Login
|
Author |
Message |
Beliana
|
 Re: Beliana destro lock
ja jsem už psal že critu je z talentu dost, už samotný conflagrate ma +25% k critu což je podle mě dostačující, zvlášť když z equipu naberu nějakých 10-15% tak už pak stačí jen spelly zrychlovat a haste jedu protože mě to tak víc vyhovuje kvůli rychlejší rotaci spellů, protože když castiš dlouho a boss vycasti nějakou abilitu u které musíš běhat tak tě tak to není taková ztráta dmg, když přerušíš cast, ani nevím koho sháníte ale chci sem jít protože máte pověst guildy kde jsou skill hráči a opravdu s nemyslím že čeština má vliv na hraní wow, to je jako kdybych vám před raidem řekl moje osobní jméno a někomu by se to nelíbilo tak by jste mě do raidu nevzali ??
|
Sat Oct 05, 2013 7:46 am |
|
 |
RioKiller
|
Osobní jméno jsi dostal po narození, ale naučit se psát a reprezentovat tak sebe sama musíš sám. Ano, hledáme nové lidi, ale pokud by to měli být osobnosti typu Weider, Dudlike popr. Kissoflife, tak to je lepší mít o člena méně.
|
Sat Oct 05, 2013 4:33 pm |
|
 |
Angelic
|
Neprijaty. LOCK
|
Sat Oct 05, 2013 5:14 pm |
|
 |