View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 1:13 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Přihláška :-: Stoe :-: Retri/Protection 
Author Message

Reply with quote
Post Přihláška :-: Stoe :-: Retri/Protection
Zdravíím gildu DeathBringers, jestli najdete gramatické chybi :D češtinu prostě furt se učim :D :D snad se vám budu líbit.

OSOBNÍ INFO:
Nick: Stoe
Class a spec: Retri/Protection

Link:
armory - http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=Stoe
talenty - http://armory.twinstar.cz/character-tal ... oe&group=1

Screen UI:
http://uloz.to/xRh5CPtg/wowscrnshot-121113-211753-jpg

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):

Talenty: R3 - 11/5/55 // Protection - 0/53/18
Rotace: Protection - Holy Shield + křídla a Sacred Shield, Avanger´s Shield, Judgement, Taunt, Hammer of the Righteous Consecration, Shield of Righteousness a Exorsism ... Hlavně držet agro, a stále spamovat Holy Shield. myslim si že rotace na tankovy neni moc důležitá :( sám nevím - rád se dozvím něco new
R3 - Judgement(modry), Divine storm, Crusader Strike, Exorsism, Holy wrath, Consecration / Křídla + trinket, Divine Plea a Aura Mastery / Hammer of wrath. Mě vyhovuje i s manou jsem na tom dobře ... ale rád si nechám poradit od skušenejšího :)

Gemy: R3 - all Strength // Protection - all Stamina
Staty: R3 - 5134AP, 40,26% crit, 587hit, 11,77%haste // Protection - 532Deff, 26,45%dodge, 17,60%parry, 10,28%block, 32 Expertise, 35644HP

DBM, Omen? DBM mám, omen mám

WoW historie a zkušenosti: Postava je vyexpená od 72lvlu, ale na Twinstaru jsem v dříve hrával. Předtím sem hrál na různých freečkách. Potom jsem se rozhodl jít na offi a tam jsem vydržel do té doby co přišlel datadisk Panderia :( penííze taky docházely :( a aktivita také nebyla :( ale ACC pořád mam. I když jsem ho chtěl kolikrát prodat, ale WoW je WoW :-* muck.

Tam jsem si Dobře zahrál a nabral plno skušenosti v ICC i na zádech Deatwinga 25 :-* muck a vrátil se zpět Freečko-blizz, Tady na tomto serveru jsem si neudělal moc krásné jméno tak proto bych se chtěl vrátit do Doby kdy to bylo ... muck.

V ICC mám odprogresováno vše, krom LK + HC jsem viděl, na 25ce mám zabito vše na HC, kromě Profa a LK.

Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Bez gildy. stále sám :( jen na offi jsem byl v gildě - Chrocht

Proč chci právě k Vám: Protože máte pověst velmi dobré guildy, kde umí všichni Hrát wowko a snad i parta a sranda. Dokonalit svůj char a užít si pár hratelných Raidu :D ne jak s worldem :( Zažít dobré raid a konečně zabít LK !!! muck :-* Rád pomůžu, poradím když budu moc a vedět :)

Jak často a kdy jsem online: Na raid přídu kdykoli, když je potřeba, Jinak příležitostně.

Můžeš být online do 24:00? Ano, neni problém.

Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Ano, mám ale stydím se mluvit :D

Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC) ? 30 FPS

Alti: Stoerka(44, Hea

OSOBNÍ INFO:
Věk: 19

Pohlaví: Muž

Povolání: vyučen Truhlář,Kuchař/Číšník dělám

Něco zajímavého o mně: Jsem dominik. Býval jsem hodně závislý na wow a pořád jsem :( xD Zbytek řeknu na mumble/TS poznáte sami :D :)

Děkuju, snažil jsem se moooc co to šlo. Snad bez chyb :D a budu rád kdybych aspon Raid s vámi dal když neuspěji :( ale mohl bych :-* muck :)

Sat Dec 14, 2013 6:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Přihláška :-: Stoe :-: Retri/Protection
PROT:
1. Prečo nemáš def cap?
2. SS zapináš len pri pulle alebo si ho na sebe držíš stále? Ako sleduješ či ti nepadol?
3. Prečo nemáš divinity? (1. tier prot, inc healing taken)
4. Zapináš za prota Divine Pleu?
5. Dúfam že ten taunt nemáš v normálnej rotácii,..

RETRY:
1. gemy máš dáke divné na armory (shouldre gem chýby, v legoch máš tearu ale nezapnutý socket bonus - daj si ju do heady, tam máš 8 str)
inak tam neni čo posrať,..

UI:
1. Prečo máš zapnutý quest tracker?
2. Kde máš DBM a OMEN (píš že ho máš ale ja tam vydím len dmg meter :) )

Na thunderhorne som ta nestretol, ale popytam sa tam na teba :P (jaky si tam mal nick?)

Celkovo na skúšku ZA, snáď to bude za niečo stáť :P Skús sa, prosím, vyjadriť k jednotlivým bodom. (prípadne ma kontaktuj ingame, pokecáme - Abolka)

Sat Dec 14, 2013 7:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
1. Prečo nemáš def cap? :( Bude, dodělám.
2. SS zapináš len pri pulle alebo si ho na sebe držíš stále? Ako sleduješ či ti nepadol? vidim Target přes adon ale nejaky adon na DMG target nebo něco takoveho by se hodilo :)
3. Prečo nemáš divinity? (1. tier prot, inc healing taken) - :( zmenim
4. Zapináš za prota Divine Pleu? Ano
5. Dúfam že ten taunt nemáš v normálnej rotácii,.. nn ten je stály :) když je CD :)

UI:
1. Prečo máš zapnutý quest tracker? - ještě z doby co jsem expil a na par q ještě se hodi :)
2. Kde máš DBM a OMEN píš že ho máš ale ja tam vydím len dmg meter :) )Promin, zapnu na raid ale pošlu ti teda UI se zaplým DBM a OMEN.

Sat Dec 14, 2013 7:35 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Stoe wrote:
2. vidim Target přes adon ale nejaky adon na DMG target nebo něco takoveho by se hodilo :)
5. Dúfam že ten taunt nemáš v normálnej rotácii,.. nn ten je stály :) když je CD :)

2. SS dávaš na seba, takže keď už tak target of target. Alebo is stihani a nastav power auras, užitočná utilitka
5. prečo? dmg nedáva, threat ti nepridá.. pri pulle pochopím ale v normalnej rotácii?

Stoe wrote:
UI:
2.Promin, zapnu na raid ale pošlu ti teda UI se zaplým DBM a OMEN.

Addony nemáš kvoli mne ale kvôli sebe :) ak poznáš encountery naspameň a s agrom nemáš problém kludne si ich nechaj vypnuté (DBM by som zapol ale aj tak)

Sat Dec 14, 2013 7:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Kzn 85 shadow priest.

Sat Dec 14, 2013 11:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Stoe wrote:
Rotace: Protection - Holy Shield + křídla a Sacred Shield, Avanger´s Shield, Judgement, Taunt, Hammer of the Righteous Consecration, Shield of Righteousness a Exorsism ... Hlavně držet agro, a stále spamovat Holy Shield. myslim si že rotace na tankovy neni moc důležitá

V tomto pořadí ten taunt nemá žádný účinek nehledně na to, že ti dojde mana, protože sis nezapnul pleu :D Navíc dvě ability, co dávají největší threat máš až na konci (HoR a SoR). Exo za tanka ? Max na Queeně.

Jinak to Divinity si do talentů rozhodně nedávej, to je největší kokotina co může být. Talenty máš vícemeně v pohodě, protadin je dost variabilní co se týče talentů.

Zatím spíš PRO

Sun Dec 15, 2013 3:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Sun Dec 15, 2013 5:05 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]