Zdravím,
doufám, že vás moje přihláška neunudí k smrti, takže radši rovnou přejdu k tomu, co Vás zajimá, aby jste to nevypnuli ještě před tím, než dojdete k obsahu příspěvku.
Nick:Toax
Class a spec:Jak název topicu napovídá - Warlock, Destruction/Demology.
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Toax (momentálně tam mám pvp eq, nicméně mam full t7.5+pve doplňky.
WoW historie a zkušenosti: WoW jsem si poprvé zapnul někdy v sprnu roku 2005, kdy maximalní počet online lidí na free serverech dosahoval astronomických hodnot okolo 40lidí online a podobný byl i nejvyšší lvl. Zhruba o měsíc později jsem prchl na "offik", tehdy ještě server Shadowmoon, kde se soustřeďovala většina české komunity, tam jsem si úspěšně doexpil warlocka a paladina a našel si guildu, kde jsem působil až do konce své kariéry na offiku, což bylo cca dva měsíce po příchodu TBC.
Co se raidů týče, tak můj progress začal v UBRS a MC, nedlouho poté po otevření BWL jsme pokořili Nefariana, ještě o něco později AQ20/40 a nejpozději Naxx. Po příchodu TBC jsem jěště zažil Gruul's Lair a full clear Karazhanu(někdě na youtube se nám do dnes váli 1st kill Nightbana) a nedlouho poté jsem ukončil svojí kariéru na oficialním severu.
Poté někdy v roce 2009 jsem si udělal shamana na twinstaru, kterého jsem později vyměnil za warlocka(Once warlock, forever warlock
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
) a s přestávkami zde působím až do dnes.
Na twinstaru mám zkušenosti(ve zkratce) TBC: full cleary: Kz, SSC, Eye, GL a začátek BT)
Wotlk: Naxx10/25, EoE10/25, OS(+1 až +3)10/25, VoA 10/25
Historie postavy a guildy: Historii svojí postavy už jsem stihnul popsat ve zkušenostech, nicméně mé guildy byli na TBC Lords of the Phoenix Wild( kteří se stihli rozpadnout v době kdy jsem měl přestávku) a na wotlku krom pár začínajících guild jsem byl ve Forbidden Division.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Takhle dopředu se neodvážím plánovat.
Proč chci právě k Vám: Hledám guildu, která už má něco za sebou a taky fajn kolektiv, kde si člověk mimo hraní taky pokecá.
Jak často a kdy jsem online: Většinou od pondělí do čtvrtka a neděle jsem online od odpoledne až do "noci". Většinou to záleží na hodně věcech jako jsou přednášky, přítelkyně(WoW reputation: Hated) a jiné nepředvídatelné faktory.
Alti: Nula nula nic, expení zrovna neholduju.
O osobě:Věk:21
Pohlaví: můž
Povolání: student VŠ.
Něco zajímavého o mně: Těžko říct, to je věc, na kterou Vám já asi neodpovím.
)
Uff, to by bylo asi tak všechno. Doufám, že jsem na nic nezapoměl, více infa Vám kdyžtak rád doplním ingame,