View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 1:08 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Dratekk Fury Warrior 
Author Message
Reply with quote
Post Dratekk Fury Warrior
O postavě:
Nick:Dratekk
Class a spec:Fury warrior
Link na armory a talenty : http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Dratekk Je mozne ze me zastihnete v PVP EQ a talentech ARMS . Pokud by jste nevidely PVE equip tak 5/5 T7,5 zbrane mam bohuzel Furious axe + Deadly Axe ...

WoW historie a zkušenosti:WoW hraju 5 let. A raidy bohužel jenom přístupné na TwinStaru. Tankoval sem Naxxramas 25 za warriora je to taky moje off spec.

Historie postavy a guildy: POstavu sem vyexpil poctivě :-). Má "předchozí" guilda byla AD Infinitium ,kde jsem byl ClassLeadrem. Důvod odchodu je jasný: Zhoršující se vedení a aktivita s morálkou všech členů.Tak proto sem radši přešel k alianci .

Proč chci právě k Vám:Slyšel sem od jednoho člověka co odešel že jste blázni :) na raidy. Hledam guildu kde si chci zaraidovat na nejvyšší urovni co alianční guildy nabízí.

Jak často a kdy jsem online: NON STOP :-D od 14_00 kazdej den pokud nejdu na pohreb nebo ostatni slavnosti :D

Alti: mam 2x 80 lvl rogue + dalsi alti co nemaj ani 50tku :-)

Prosim omluvte češtinu píšu tuhle prihlasku na rychlo.
DIAKRITIKU NEPISU TAK SE OMLOUVAM !!!!
Dratekk

Fri Mar 11, 2011 10:25 am
Report this post

Reply with quote
Post Re: Dratekk Fury Warrior
za me asi jo

Fri Mar 11, 2011 12:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
I kdyz muj hlas nema moc vahu, tak sem neco pripisu :)

Tvuj eq nevim, takze bez komentare. Nelibi se mi glyph of rending, v talentech Improved Berserker Rage, v Unbridled Wrath mas zbytecne 5/5 a Commanding Presence neni spatna, ale vetsinou to ma retri. Pak mas Glyph of Cleaving, ale nemas talenty v Improved Cleave.

Fri Mar 11, 2011 1:00 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Asi jsem spozdeny ale podle armory warr ma dualy Fury/Arms a v prihlasce je napsany ze jsi tankoval s warrem naxx25 coz je tvuj off spec O.o ale treba jsem neco pochopil spatne.

Fri Mar 11, 2011 1:20 pm
Report this post

Reply with quote
Mně se líbí, já ho chci. Ať si mačka čudlíky jaký chce, hlavně že z toho vyleze nějakej damáž. :twisted:

Image
Image
Image

Fri Mar 11, 2011 4:14 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Tak sem jeste neco dopisu :-)
Talenty mam udelane na single target a ne na plosnej dmg na TRASH a neco podobnyho :) kdybych chtel mit talenty na trash tak si vytalentim cleave a dam si talenty proste jako ma kazdej fury warrior :) . Moje OFF specka se vcera zmenila protoze sem chodim PVP protect 2000+ 2v2. Ale uz me nebavily 30min areny :) tak sem si koupil fury zbran a chodim tedkom arms . Bohuzel sem nemel stesti na drop betrayerky od zacatku spusteni naxxu 25tky. Jinak glyphy sou asi bugnuty na armorech jinak mam na sobe Glyph of Whirlwind , Glyph Execution , a ten Cleaving !!§ Talenty sem upravil na 18/53/0. Jak tady psal Angelic o talentu Comanding presence tak ten sem celej smazal v raidu budou paladinove a upravil sem talenty.

Sat Mar 12, 2011 8:47 am
Report this post

Reply with quote
Improved Berserker Rage jsou uplne vyhozeny 2 body...

Sat Mar 12, 2011 10:09 am
Report this post
Profile
Reply with quote
ani ne :-) kazdej ma talenty jinak :) nejsem clovek co kopiruje talenty jinacich ... dam si to podle sebe co me jak vyhovuje a hlavne ze za to clovek vytahne DPS ...

Sat Mar 12, 2011 10:11 am
Report this post

Reply with quote
Přesně tak. Já myslim, že Angelic se v tom moc rejpe....vůbec ho neber vážně, on už je prostě takovej ;) (viz. přihlášky do Slayers...) Každopádně jsi člověk, hraješ hodně wowko, a víš co umí tvoje classa....a navíc GuM řekl, že je PRO, tak jakýpak zdržování, dneska s náma můžeš jít naxx a uvidí se, co jsi zač :twisted:

Image
Image
Image

Sat Mar 12, 2011 10:44 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi wrote:
za me asi jo

je tam "asi"...Bandir to rozhodne

Sat Mar 12, 2011 10:53 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next