View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 25, 2024 10:12 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Murtagh Assa pve/muti pvp 
Author Message

Reply with quote
Post Murtagh Assa pve/muti pvp
O postavě:
Nick: Murtagh
Class a spec: Rogue assa pve/muti pvp
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Murtagh
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 15610.jpg/
Theorycraft: Talenty mam Assassination s vytalentovanou rupture, rotaciu zacinam v stealthe garrote, 3x mutilate (4-5cp), slice and dice, hunger for blood, 3-5x mutilate (4-5cp), rupture, 3-5x mutilate (4-5cp), envenom a tocim 3-5x mutilate (4-5cp), envenom kym nekonci rupture, vtedy zas dam 3-5x mutilate (4-5cp), rupture, a prizeram si na sebe hunger for blood a Tricks of the Trade davam vecsinou zo zaciatku na tanka a potom na nejaky melee dmg na cd... sockety davam na attack power, zo zaciatku som mal agilitu ale mal som slabe dps, enchanty mam vsetky, na dagger mam berserk a mongoose.
DBM, Omen? Mam, mam
WoW historie a zkušenosti: WoW hram od jeho sameho vzdniku, prveho pol roka na stonecastle za huntera, potom par free a skoncil som na onlinegamers za rogunu kde som to vytiahol az na 65lvl :D na twine hram od jeho startu, vystriedal som vela guild no najdlhsie som bol u TWoS no ked odisli ku horde siel som najprv do JS, potom FA atd atd az som skoncil u EFAE. Raidy mam prejdene vsetky okrem final bossov v UD 25 a TOGC 25 kde som sa bohuzial zatial nedostal.
Historie postavy a guildy: Rogunu som zalozil ako 424-tu postavu na servery, cize asi 25min od otvorenia registracii... a je to moj main dodnes, popri tom mam este wara, priesta, druida a paladina
Důvod odchodu z guildy: nemam guildu a s EFAE ma kickli s mne neznameho dovodu. jeden den som v guilde, na druhy den rano uz ne....
Proč chci právě k Vám: Mygrain mi spominal uz davnejsie ze by sa k vam jedna roguna este mohla hodit tak chcem skusit stastie... Raidy chodim rad a snazim sa zucastnit kazdeho raidu. No nie na kazdy sa mozem dostavit koli robote... Od pondelka do piatku jazdim po Poprade a okoli od siedmej do pol stvrtej no chodim aj na dialkove cesty napr do BA kedy treba vstavat o jednej, druhej v noci, KE, RK, MT, NR atd atd... kedy sa vstava skorej a kedy nieje iste o kolkej sa s cesty vratim... Niektory clenovia vesej guildy ma urcite poznaju s inych guild kde sme sa stretli....
Jak často a kdy jsem online: Po od 19-22, út 16-22, str, 16:30-22, ct 16-22, pá 16-24, so nonstop, ne 7-22
Můžeš být online do 24:00? Hmm sem tam hej... podla toho aky den...
Alti: Mám 4

O osobě:
Věk: 21
Pohlaví: Muz
Vyznání: tazky ignorant
Povolání: vodic sanitky :D
Něco zajímavého o mně: Som s Oravy no uz rok zijem na vychode, najprv v lubici kde mam zenu a syna, no s osobnych dovodov som odtial odisiel a byvam v poprade na ubytovni. ako som uz spominal, jazdim na sanitke, PC ma bavy, sedim za nim furt, sem tam kodujem nejaky web pripadne robim grafiku. a este som od septembra zacal chodit na zdravotnicku skolu cize aj to ma dost casovo obmedzuje ale iba v pondelok kedy mam skolu do siedmej a v stredu kedy mam prax a to len do stvrtej. tot asi vsio.... pokial mate nejake otazky, kludne odpoviem bo mna uz nic nenapada.... ;)

Mon Sep 24, 2012 7:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Murtagh Assa pve/muti pvp
Ja jsem urcite pro... tocit umi a je to bezproblemovy kluk :) jedna rogunka navic se hodi ... co kdyz mi hrabne a nedojdu xD

Mon Sep 24, 2012 8:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Proc nevidim zadne bindy?

Mon Sep 24, 2012 8:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Roguna by se mohla hodit, v pripade, ze by Mygrain nebyl v raidu. UIcko me trosku vydesilo, nemas zadne bindy ? vsechno klikas? Dal se mi moc nelibi ten cas dokdy muzes byt online...raidy mame od 8mi a vetsinou tak do 11. Moznam jsem prehnane negativni, ale prijde mi, ze u Aliance uz nejsou zadne roguny co umi vytocit nejake pekne dpsko... Nejradsi bych te zkusil nekde na raidu.

Image
Image
Image

Mon Sep 24, 2012 9:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
som zvyknuty na klasiku, akurat tricky mam na bind no ked som to screenoval som ich nemal ani vytiahnute bo sa mi trosku dodzubali macra... a ja mam dlhe prsty... mne cislice stacia... maloco klikam.... a kludne pojdem raid... mam id iba na voa-cko... len teras mam dovolenku, som doma na orave na slabsom nete jak mam v poprade, a do tej jedenastej by som vydrzat mohol no...

Mon Sep 24, 2012 9:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Vypadas jako na pohodu clovek, ale ten cas je spatnej no pro nase potreby. Nerikam ze vzdy raidujeme dlouho do noci, ale kdyz se nedari tak do tech 11ti minimalne tam jsme vzdy. Co se tyka bindu tak nevim, ja mam jen ty zakladni a nefailuju a dmg taky u tanku nemam, takze za to te tu peskovat nebudu :mrgreen: kazdopadne pokud se za tebe Mygrain primluvil, tak bych ti sanci urcite dal, ale ten cas je vazne fucking bad :? :?

Mon Sep 24, 2012 9:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ako vravim, ten cas by sa dal upravit... napisal som taky na aky som bol zvyknuty u efae... tam sa dlhsie jak do desiatej malokedy slo.... vecsina ludi po desiatej odisla....

Tue Sep 25, 2012 8:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No jo, u nas vetsinou sice jeste skolou povinny jsme, ale ta skola se jmenuje Vysoka a chodi se tam vyspat =D takze u nas se raiduje dele =)

Tue Sep 25, 2012 8:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ja som bol na vyske.... viem jak to tam chodi.... :D :D sice len rok bo som musel z nej odist ale teras sa ties nemam najhorsie ak si odmyslim vsetky problemy :D

Tue Sep 25, 2012 9:07 am
Report this post
Profile

Reply with quote
jo

Tue Sep 25, 2012 10:53 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next