Murtagh Assa pve/muti pvp
O postavě:Nick: Murtagh
Class a spec: Rogue assa pve/muti pvp
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Murtagh Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 15610.jpg/ Theorycraft: Talenty mam Assassination s vytalentovanou rupture, rotaciu zacinam v stealthe garrote, 3x mutilate (4-5cp), slice and dice, hunger for blood, 3-5x mutilate (4-5cp), rupture, 3-5x mutilate (4-5cp), envenom a tocim 3-5x mutilate (4-5cp), envenom kym nekonci rupture, vtedy zas dam 3-5x mutilate (4-5cp), rupture, a prizeram si na sebe hunger for blood a Tricks of the Trade davam vecsinou zo zaciatku na tanka a potom na nejaky melee dmg na cd... sockety davam na attack power, zo zaciatku som mal agilitu ale mal som slabe dps, enchanty mam vsetky, na dagger mam berserk a mongoose.
DBM, Omen? Mam, mam
WoW historie a zkušenosti: WoW hram od jeho sameho vzdniku, prveho pol roka na stonecastle za huntera, potom par free a skoncil som na onlinegamers za rogunu kde som to vytiahol az na 65lvl
na twine hram od jeho startu, vystriedal som vela guild no najdlhsie som bol u TWoS no ked odisli ku horde siel som najprv do JS, potom FA atd atd az som skoncil u EFAE. Raidy mam prejdene vsetky okrem final bossov v UD 25 a TOGC 25 kde som sa bohuzial zatial nedostal.
Historie postavy a guildy: Rogunu som zalozil ako 424-tu postavu na servery, cize asi 25min od otvorenia registracii... a je to moj main dodnes, popri tom mam este wara, priesta, druida a paladina
Důvod odchodu z guildy: nemam guildu a s EFAE ma kickli s mne neznameho dovodu. jeden den som v guilde, na druhy den rano uz ne....
Proč chci právě k Vám: Mygrain mi spominal uz davnejsie ze by sa k vam jedna roguna este mohla hodit tak chcem skusit stastie... Raidy chodim rad a snazim sa zucastnit kazdeho raidu. No nie na kazdy sa mozem dostavit koli robote... Od pondelka do piatku jazdim po Poprade a okoli od siedmej do pol stvrtej no chodim aj na dialkove cesty napr do BA kedy treba vstavat o jednej, druhej v noci, KE, RK, MT, NR atd atd... kedy sa vstava skorej a kedy nieje iste o kolkej sa s cesty vratim... Niektory clenovia vesej guildy ma urcite poznaju s inych guild kde sme sa stretli....
Jak často a kdy jsem online: Po od 19-22, út 16-22, str, 16:30-22, ct 16-22, pá 16-24, so nonstop, ne 7-22
Můžeš být online do 24:00? Hmm sem tam hej... podla toho aky den...
Alti: Mám 4
O osobě:Věk: 21
Pohlaví: Muz
Vyznání: tazky ignorant
Povolání: vodic sanitky
Něco zajímavého o mně: Som s Oravy no uz rok zijem na vychode, najprv v lubici kde mam zenu a syna, no s osobnych dovodov som odtial odisiel a byvam v poprade na ubytovni. ako som uz spominal, jazdim na sanitke, PC ma bavy, sedim za nim furt, sem tam kodujem nejaky web pripadne robim grafiku. a este som od septembra zacal chodit na zdravotnicku skolu cize aj to ma dost casovo obmedzuje ale iba v pondelok kedy mam skolu do siedmej a v stredu kedy mam prax a to len do stvrtej. tot asi vsio.... pokial mate nejake otazky, kludne odpoviem bo mna uz nic nenapada....