Přihláška: Titia - Holy Paladin
O postavě: Nick: Titia
Class a spec: Paladin: Holy (5380 GS)/Retri (používám jen na daily apod. – něco okolo 4500 GS) vše v podání only PVE (ten kdo mě někdy viděl při PVP chápe
)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=TitiaScreen UI: http://leteckaposta.cz/277343784Theorycraft: Talenty nemam sestavené podle vlastní hlavy. Okoukala a obšlehla jsem je od paladina jmenem Rorok, který byl od nas z guildy ale bohužel už tu nehraje, a kterého doteď považuju za jednoho z nejlepších paladinu co znam (ikdyž vám to jméno třeba nic neřekne
). Co se "rotace" týče tak v první řadě Beacon na tanka (v raidu se vždy na začatku domluvim s dalším holadinem, kdo bude davat na jakého tanka) no a pak už je to prostě Holy light, Flash of light a Holy shock na CD. Do toho Divine plea na CD (občas na CD zapomenu, ale mana zatim nikdy nedošla
) a Divine Ilumination když se dostanu pod 60% many. Takhle to mam zažité a zatím se mi to osvědčilo. No a se socketama se to má následovně: intelect, intelect a do třetice intelect
Sem tam zauvažuju o socketu na haste místo jednoho dvou intelectů, ale zatím jsem se k tomu neodhodlala...
DBM, Omen?: Mám a k tomu ještě Pally power (každeho paladina bez tohoto addonu bych zabila...), Vuhdo, Xperl, Dominos, MSBT a další
WOW historie a zkušenosti: wow hraji už asi 4 roky (už si ani nepamatuju, kdy se ta závislost projevila), nejdřív jsem na Czechwowu hrála za huntera (asi se mi na něm líbilo, že může střílet z luku a má u sebe zvíře – hold první nezkušený pohled začínajícího) a pak asi po půl roce (když jsem záviděla jiným classám, že se můžou healovat během boje) jsem zkusila paladina (v Diablu to byla taky moje oblíbená classa) a u něj jsem i zůstala. Když jsem pak (kvůli kamarádům a bráchovi) přecházela na Twin, volba byla jasná – Paladin. Healování mě velmi baví (ale setřičkou nebo doktorkou jsem nikdy být v realu nechtěla). Shrnutí: Holy paladin tělem i duší.
Taktiky včetně TOGC25 ovládám (naštěstí TOC a TOGC otevřeli ještě v dobách kdy naše guilda fungovala a raidovala). Na offi jsem se jen letmo koukla, ale strkat do toho každý měsíc peníze to se mi nechce (znám lepší věci na utrácení peněz
) a freečka stojí za prd.
Historie postavy a guildy: Titiu jsem si poctivě vyexpila a vymazlila k obrazu svému
Tady na Twinu jsem byla pouze v jedné guildě a v té jsem doteď - The Angels of Nozdormu. Guildu založil Ellmariachi (warior) a zbytek kamarádů spolu s mým milovaným bratrem (Schaty-roguna), když přešli z Czechwowu na Twin.
Důvod (plánovaného) odchodu z guildy: tahouny guildy (Ell, brácha Schaty, Zizu, Sparco a další) už nebavilo stagnovat jen na TOCku a tak si přes prázdniny (léto 2012) vyzkoušeli Cata a přešli na offik, po prázdninách byl pokus zbývajících (Rylay, Magni a Plechito) o znovuobnoveni a nábor nových lidi, ale nepodařilo se. Většina zbývajících se tedy rozutekla do jiných guild.
Proč chci právě k Vám: 1) protože raidujete v týdnu (tedy myslím druhou raidovací skupinu Vašich altů) což jsou jediné dny kdy můžu já. 2) protože jste guilda s dobrou reputací a vysokým skillem. 3) už mě nebaví chodit s wordem (po Vánocích jsou raidy vážně katastrofa).
Jak často a kdy jsem online: Po-Čt 16:00-23:00 (podle potřeby)
Můžeš být online do 24:00: no problem
Kolik máš FPS třeba na Valkyrach: pohybuje se to 20-25 FPS, Unet nám ve SY běží v pohodě
Alti: jeden a zasekl se chudák na 76 levelu (DK)
O osobě:Věk: 25
Pohlaví: Žena
Vyznání: svobodomyslné (věřím že nejsme ve vesmíru sami)
Povolání: ekonomka v jedné menší firmě
Něco zajímavého o mě: bydlím ve Svitavech, šťastně zadaná (což je důvod proč hraju jen Po-Čt
), pokud nehraju wowko tak chodím plavat, jezdit na bruslích a kole, drbu a popíjím s kamarádkami, hraju poker s kamarády