View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 1:11 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Baze ProtPala 
Author Message

Reply with quote
Post Baze ProtPala
O postavě:

Nick : Baze

Class a spec : ProtPala

Link na armory a talenty : http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=Baze

Screen UI : http://imageshack.us/a/img594/7729/wno3.jpg

Theorycraf : 0/60/11, prepull - Dp,Ss - pull - Aw,SoR,HotR, Jud,Con,Hs.. gemy stam,stam/hit,stam/str.. icc hlavne armor bonus items..predbeznej item build http://wotlk.chardev.org/?profile=482695 zmeny sou diskutabilni.

DBM, Omen? Ofc.

WoW historie, zkušenosti a Historie postavy a guildy : začátek byl Narnias (Feon hunter)pul roku pred vzpourou a mesic pred ni sem sel do sody, pak vzpoura, vánoční čekání na start a zacatek twinu s rogunou Executor, guildy z tbc nepamatuju ze startu. S prichodem wotkl hybridu vyexpen tank Base hrany byl do prichodu EoE. Konec nax sezony a zacatek ulduaru probehl s resto druidem s nickem Reason a guildou Taon (the angels of nozdormu), kde sem byl az do toc sezony a do rozpadu guildy. v te dobe uz sem byl vlastnikem postavy baze. ted s prichodem icc sem sel do guildy z AA (bral sem vyhodu ze znaji ICC) avsak tato guilda se zahy rozpadla. Stabilni chary od nax uld sezony jsou Baze (prot) a Reason (resto heal 5.6 s ofem na bala). Treti postava se toci prodej/kup momentalne je to assa rogue.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy : Rozpad.

Proč chci právě k Vám : Kvalitní raidy, znám u vás pár lidí. Muj main byl vzdy rDruid, nic mene mi bylo receno, ze chcete tanka.

Jak často a kdy jsem online : Kdyz je raid a mnoho casu kolem.

Můžeš být online do 24:00 ? : Klidně do rána.

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? : Valkyry? hmhm 20? :-)

Alti : Reason rDruid 5.6/bala, ilovemydildo assa 5.5

O osobě:
Věk : 27 tenhle rok...smutny
Pohlaví : mám ho
Vyznání : Islám
Něco zajímavého o mně : Jsem z Prahy, rád hladím..srsly

Thu Jun 27, 2013 2:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Baze ProtPala
K tejto prihláške sa musím vyjadriť.

Hoc je stručná, je výstižná.
Pravidelne, každé jedno ID World ICC mi tankuješ a nemôžem povedať ani jedno krivé slovo. Tankuješ dobre, prehlad v taktikách máš tiež. Za čo osobne ti dávam palec hore, k talentom a statom sa nejak vyjadrovať nejdem, nevyznám sa do paladinov.

Keď tak uvažujem, v guilde poriadne nemáme prot paladinov. Gaylord nehraje, Vithar je retri, Pilniczek má to teraz nabité a tiež je radšej retri...takže mi z toho vyplíva, že jediný aktívny je Gymli. A ak tu nie je náhodou Gymli, sme bez protadina. Myslím, že by si bol vhodný kandidát na toto miesto a rozhodne aj prínosom pre guildu.

Thu Jun 27, 2013 2:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
1. proč gemuješ strength
2. proč enchy na def rating když jsi hodně na def capem
3. proč SoW na baru jako hlavní seal
4. klikáš v UI salvu?
5. Glyph of Avenging Wrath v protu opravdu nemá co dělat. I ten na Shield of Righteous se mi zdá zbytečnej vzhledem k tomu ze v ICC kdyz jsem tankoval za palu nikdy mi mana nedocházela (na trashy jo, ale tam se to dá přežít)
6. talenty... doporucoval bych je v retri do Crusade, 6% DMG v ICC je opravdu vidět...

Thu Jun 27, 2013 3:19 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
TheNameLess wrote:
1. proč gemuješ strength
4. klikáš v UI salvu?
5. Glyph of Avenging Wrath v protu opravdu nemá co dělat. I ten na Shield of Righteous se mi zdá zbytečnej vzhledem k tomu ze v ICC kdyz jsem tankoval za palu nikdy mi mana nedocházela (na trashy jo, ale tam se to dá přežít)
6. talenty... doporucoval bych je v retri do Crusade, 6% DMG v ICC je opravdu vidět...

1. vetsinou dodrzuji item bonusy, str je main threat stat . navic vetsina je stary toc gear.
2. krom def rat to dava i jine staty, krom cloaku a shieldu tam je to vcelku zbytecny, toto je preenchovano.
3. hlavni seal je na ; vedle jednicky.
4. vse co se je na hrace jedine pres vuhdo - hop,hof,hos,RD apod.- v pravo okynka v uiscreen.
5. glyphy si dle diskuze a doporuceni v klidu zmenim za 0.5 sekundy.
6. jsem spokojen s tim jak to je, ale nebranim se sirsi debate.

Thu Jun 27, 2013 3:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Baze wrote:
1. vetsinou dodrzuji item bonusy, str je main threat stat . navic vetsina je stary toc gear.
2. krom def rat to dava i jine staty, krom cloaku a shieldu tam je to vcelku zbytecny, toto je preenchovano.
3. hlavni seal je na ; vedle jednicky.
4. vse co se je na hrace jedine pres vuhdo - hop,hof,hos,RD apod.- v pravo okynka v uiscreen.
5. glyphy si dle diskuze a doporuceni v klidu zmenim za 0.5 sekundy.
6. jsem spokojen s tim jak to je, ale nebranim se sirsi debate.

1. str je sice main threat stat ale kdybys změnil talenty jak to jední většina lepších palchů, myslim že bych z toho vymáčnul víc než z pár socek na sr a moh místo toho hodit dodge
2. vím že dáá i jiné staty, přesto považuji agi na back a stam na shield za lepší enchy
3. moje chyba, ne seal ale Judgement.. proč wisdom?
4. supr, tohle jsem chtěl slyšet ideálně :D
5. glyphy bych určitě doporučil jiný (Divine Plea, Righteous Defense základ!!! (možná bys pak moh odsockovat nějakej hit a hodit čistě staminu), a pak judgement / eal of vengeance)
6. viz. 1.

Thu Jun 27, 2013 4:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
TheNameLess wrote:
1. proč gemuješ strength
4. klikáš v UI salvu?

Jako by jsi me mluvil z duse :)
+ Jinak talenty se me bohuzel moc nelibi: 3x talent v Divinity=3% healu zbytecne (celkove je tento talent na nic 5% healu ti zadek nezachrani). Reckoning 5/5=tento talent se nejel ani na TBC, myslim ze 5 talent bodu se da vyuzit jinak. Spiritual Attument 2/2=dalsi zbytecne ulozeny talent, bohate staci 1 bod. V Judgement of the Just 0/2= je to velci uzitecny talent a tim myslim -20% melle attack speedu targeru. V retry nejsou talenty v Crusader= sou to 3%+ ke vsemu dmg a to je opravdu uzitecne.

Glyphy: Bohuzel spatne.. Az na Divine pleu (tu nastesti mas nebot je to BiS glyph), glyph na shield, promin ale uplne na nic (ze to stoji o 80% many mene je pekne ale dojte ti mana pri overhealu v bossfightu ? NE), a glyph na redukci CD kladiva se me zda taky na nic, jelikoz kridla se davaji pri pullu a kladivo se hazi pod 20% hp bosse a to mam vetsinou debuff (forberance) protoze nahazuju reduce dmg do me, a tim padem kridla pouzivat nemohu.

Thu Jun 27, 2013 4:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mas zkusenosti s balance? Nejaky eq? ...

Thu Jun 27, 2013 4:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Krom toho druida, jak ti jde Rogue?

Thu Jun 27, 2013 5:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
TheNameLess wrote:

1. str je sice main threat stat ale kdybys změnil talenty jak to jední většina lepších palchů, myslim že bych z toho vymáčnul víc než z pár socek na sr a moh místo toho hodit dodge
2. vím že dáá i jiné staty, přesto považuji agi na back a stam na shield za lepší enchy
3. moje chyba, ne seal ale Judgement.. proč wisdom?
4. supr, tohle jsem chtěl slyšet ideálně :D
5. glyphy bych určitě doporučil jiný (Divine Plea, Righteous Defense základ!!! (možná bys pak moh odsockovat nějakej hit a hodit čistě staminu), a pak judgement / eal of vengeance)
6. viz. 1.

1.vsak jak rikam, pokud by se menily talenty, muze se prispusobit gear..nevidim duvod proc ne, ted je to takhle a nic mi nedela problem. na hc to chce stejne dobrat vic gear.
2.rikal sem ze na back a shield je uz jiny
3.main je light na ;
5.glyphy uz mam jiny

Last edited by Baze on Thu Jun 27, 2013 6:21 pm, edited 2 times in total.

Thu Jun 27, 2013 6:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Angelic : muj main je resto..bala byl v offu - 2 set bonus na bala, ale prevazne resto eq..dps tak 6k+

Azurist : assa prevazne toc eq..roguna mi de a bavi me, byl to muj prvni char na tbc na twinu..ma sice toc gear prevazne ale toci tak 7k, chtel bych dobrat gear na combat

Thu Jun 27, 2013 6:07 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next