Daelyna lvl 80 destro/deci warlock
Author |
Message |
Angelic
|
 Re: Daelyna lvl 80 destro/deci warlock
Pridal bych jeste Duvod odchodu z guildy SoCH (byl jsem osobne na raidu na mirovi, kdyz leavnul): Delal si co chtel, neposlouchal rl nebo nedodrzoval taktiku encounteru a byl ohodnocem minus dkp. Svoji chybu nebyl schopny priznat a bez jedineho slova leavnul g
Co se tyce jeho dps, to spatne nebylo, ale v nasi g by byl prumerem. A jeste bych dodal, ze je arogantni, namysleny a mysli si, ze je nejlepsi a neni tomu tak.
Last edited by Angelic on Wed Mar 30, 2011 11:06 pm, edited 1 time in total.
|
Wed Mar 30, 2011 10:42 am |
|
 |
Fortune
|
kua Angel z nas za chvili bude postrach lidi co si chteji podat prihlasku 
|
Wed Mar 30, 2011 10:57 am |
|
 |
Dae
|
Cau, tak niktore povahove crty si bohuzial musim priznat  , avsak raid si ohodnotil vcelku inac, ako to bolo. Toto je moj nazor na vec (moja verzia  ) : Sli sme mimirona, este nebolo naportene, behal som okolo mimirona, peta som mal na passive, omylom som nanhlo klikol pravym a pet ho pullol, zaco som bol ohodnoteny -600 alebo 700dkp, pricom na minulom encountere ho normal pullol schvalne a dostal 200-300. Dalej som dostaval -dkp aj vtedy, ze som pisal, ze si musim odskocit (pisem do raidu: "Musim sa vysrat.") a else mi tie dkpcka aj tak strhol, nuz a ked dostanes za 2x encounter - tolko dkp ako za 3x ulduar predtym, mozes si ist piskat =D K taktike by som este dodal, ze mojou chybou som umrel raz pri druhej faze, kde som bezal doprava miesto dolava. Inac si to zhodnotil vcelku objektivne.
|
Wed Mar 30, 2011 12:01 pm |
|
 |
Fortune
|
urcite? podle mych informaci jsi dostal -600dkp stejne jako normal...
a na druhou stranu asi bych pochopil i kdybys dostal vic, dam priklad... jdem na bosse, jednou ho pulne omylem ten, potom ten a takhle se vsichni vystridame... tzn 25x wipnem uplne zbytecne... poprve to jeste pochopim, ale takhle...
|
Wed Mar 30, 2011 2:19 pm |
|
 |
Dae
|
Cau, tak mas zle informacie, ja som s normalom pisal a vravel mi ze dostal - 300  No ked ne tak ne, pohoda. Avsak ja som tu pullol petom na passive, co by ani nemalo ist, rad robim zazraky, no x)
|
Wed Mar 30, 2011 3:21 pm |
|
 |
Cappy
|
Jak to tu čtu tak se mi moc nelibíš už jak píšeš nevím čím to je ale pokud to co tu píše angel a fortun je pravda tak nevím nevím synku
|
Wed Mar 30, 2011 8:07 pm |
|
 |
[SoCh]Else
|
Zdravím, prvne bych rad vysvetlil kdo jsem, jak uz mozna muj nick napovida, jsem z guildy soch, jsem v ni officerem, a na raidu, kde v jeho prubehu ohon leavnul, jsem byl raid leaderem.
Doopravdy nemam rad kdyz nekdo neoopodstatnene pomlouva nasi guildu, jak je to v tomto pripade, proto to s dovolenim rad vysvetlim.
Ohon doopravdy dostal -dkp, a i to bylo dokonce tech 700-800 priblizne, ale doopravdy to nebylo jen za pull bosse, za to dostal dokonce mene jak uz vyse zminovany normal (ktery to pullnul schvalne), ohon ne, proto dostal min, dalsi dkpcka jsme mu ztrhli za jine prohresky - AFK na raidu, neuposlechnuti RL (pokud to chcete upresnit, napr na mimironovi umrel na rakety/lasser barrage)
Jinak osobni nazor na nej, je to na vas jestli ho vezmete nebo ne... do toho se vam michat nebudu, ale mam podobny nazor jako angel/fortune, hlavni ucel bylo vysvetleni toho, co psal o nasi guilde.
Dekuji za pozornost, Else
|
Wed Mar 30, 2011 8:57 pm |
|
 |
Gorben
|
Mám toho leda tak plný zuby... zvrhlo se to tu v nějakou dětskou debatu o tom kdo co a jak. Jelikož Angel a malej prťavej gnom řekli názor na tebe a ten já respektuji,myslím že bys nám nebyl k užitku,beztak nás je celkem dostatek a lidi u kterých se přihláška neobejde bez zbytečného flamu jsou nám k ničemu. Lockněte to a vyhodte do koše a nebo už se konečně někdo z těch "almighty" vyjádřete...
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Thu Mar 31, 2011 6:48 am |
|
 |
Gonzales
|
ólmajty Gonzales se tedy vyjadřuje: Rofl, tohle je Ohon ???? Tak to jste měli říct hned....v žádnym případě ho v guildě nechci, smrděj mu koule jak starý bábě rok nošený fusekle. Ať táhne k Eternity !!! Je to jeden z mála lidí, který mám v ignore...kdo by chtěl vědět konkrétní důvody /w me !!!
|
Thu Mar 31, 2011 7:20 am |
|
 |
Miguel
|
myslím,že se to tu kapku zvrhlo a uniká podstata.podle mě je v guildě dost velmi kvalitních loků a jako bonus nemaj po..... pověst.takže za mě nepřijat
|
Thu Mar 31, 2011 8:42 am |
|
 |
|