Author |
Message |
TheNameLess
|
Re: Tereskaa - Assa rogue
Já bych byl PRO, to co člověk točil před měsícem je pro mě zcela irelevantní, chování taky, radši si udělám vlastní názor.. PRO na zkoušku a uvidí se.
Sun Nov 11, 2012 8:55 am |
|
|
Grubis
|
Murtagu pro info to že sem napsal že nepřetočí ani tebe sem nemyslel nějak špatně nezlob se na mě ale mygraina přetočí málo kdo proto sem napsal tebe neber to nějak špatně.
Co se týká toho infa o tý guildě tak mi to jenom připomělo něco ve smyslu "zloděj křičí chytte zloděje" ve smyslu stěžovat si na něco co sama dělala je prostě nesmysl nechci se hádat jen sem napsal svuj názor kterej je stejně nepodstatnej...
A pro doplnění do vaší guildy sem nešel z vlastní vůle ale protože mě o to poprosila Saraah takže asi tak.
|
Sun Nov 11, 2012 9:44 am |
|
|
Gorben
|
Jelikož máme 3 roguny, z toho Azurist s Murtaghem jsou ve hře skoro pořád a Mygrain na raid snad vždy dorazí, nevidím další potřebu roguny. Za mě tudíž NE. Rád bych se nechal přesvědčit o tom že točit umíš a jsi schopna držet krok s ostatníma členama guildy, ale jsem spíše pesimista a takhle skvěle to nevidim, promiň.
edit : ještě budu reagovat na Wulfrigovo větu ve smyslu že to není o DPS. Nezlob se na mě, ale nejsme žádná seznamka a pokud ten člověk nebude mít MAX UBER SKILL DMG, tak ho nepotřebujem ( už takhle máme do mainu nával jako kráva ). Já věřím tomu že tahle slečna bude naprosto v pohodě, super na pokec, ale přeci jen o tomhle naše raidy nejsou. Jsem ochotnej jí klidně šanci dát, ale pokud nebude mít výkony na úrovni Azurista nebo Mygraina, kteří ten dmg prostě mají, tak půjde zase o dům dál. Takže jedinej rozumnej návrh je abys s náma šla alt raid a tam ses ukázala.
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Sun Nov 11, 2012 11:30 am |
|
|
Vithar
|
jen tak mimo misu, s mygrainem bych moc nepocital, z toho fail toc polo alti co sem sel na nocni uz moc chuti do wowu nema
_________________ Vitharsson#2824 Vithar.8341
|
Sun Nov 11, 2012 12:29 pm |
|
|
Moomi
|
jo
Sun Nov 11, 2012 12:59 pm |
|
|
Wulfrig
|
O cem se tady chces Gorbene bavit? Ne neni to jenom o DPS, je to hra! je to hra navykova a je velmi precizni, kazdych class je v kazde guilde plno, a pro jednu rogunu by misto bylo. Nevidim v tom zadny problem, ze je supr na pokec? Tohle sme nepatri! Tady resime hrací stranku a nerikejte mi tu ze se tu jedno misto pro rogunu nenajde. To je proste ubes epic useless forever fail, ktery nelze nazvat jinak nez Error. Ze nebude na main raidu? A co ma byt? Vzdy se misto najde. ZA ME JO (i kdyz tu moje slovo nema zadny vyznam)! .......
|
Sun Nov 11, 2012 1:19 pm |
|
|
Angelic
|
Do guildy muzem vzit klidne pul twinstaru... Ale do raidu se misto uz najit nemusi.
|
Sun Nov 11, 2012 1:32 pm |
|
|
Blowkh
|
Angelic wrote: Do guildy muzem vzit klidne pul twinstaru... Ale do raidu se misto uz najit nemusi. Nejde o raidy, ale o to mit dalsi zenskou na mumblu. Myslel jsem, ze uz jsi pochopil o cem jsou DB...xD
|
Sun Nov 11, 2012 2:42 pm |
|
|
Wulfrig
|
Ne o to taky nejde, rad bych ji tady v guilde videl opravdu moc rad. A sanci ji dat muzete. :/ Grubisi, tva arogance me urazi, bude to pomalu pul roku a vytahuj tu takhle starou zalezitost. Za tu dobu se lide dokazou hodne zmenit,ja se taky zmenil, kdyby ne uz by v tyhe guilde nebyl protoze bych vybouchl pri prvnim tvem komentu sem. Takze tak bych to ja definoval, ale jelikoz tu chci byt, chci raidovat na top urovni tak drzim hubu a krok, ale Terezku bych tu moc rad chtel
Last edited by Wulfrig on Sun Nov 11, 2012 4:43 pm, edited 1 time in total.
|
Sun Nov 11, 2012 4:41 pm |
|
|
Grubis
|
wulfrigu to že je to tvoje kamarádka nebo nevim co neznamená že nutně musí do guildy máme 3 aktivní roguny přičem se většinou víc jak jedna na raid nedostane maximálně se dostanou 2 a už tak se točej 3 roguny přičemž takhle slečna podle mě neni jak gorben psal uber skill.
A jinak k tvýmu vyjadřování každej má svuj názor a já nechápu proč tu argumentuješ místo ní...
Jinak blow má pravdu rowča bambína a faelka už vám nestačej ?:D
Ale ty to pořád nechápeš to neni arogance jen ti oznamuju že do main raidu by se nedostala určitě a mít někoho na střídačce je zbytečný pro toho člověka to at to zkusí někde jinde kde má šanci se do main raidu dostat to je muj názor
Last edited by Grubis on Sun Nov 11, 2012 4:46 pm, edited 1 time in total.
|
Sun Nov 11, 2012 4:41 pm |
|
|
|