dps neni problem , nechcem sa chvalit ale minule s worldom na emalonovi som vytocil 5k dps kde ani z daleka som nebol full buffed a k tomu mi na vlne zdechol vlk

a ku koncu dosla mana(inac s manou ma survi nemam aproblem teda ak je tam aspon 1 dalsi retri pala a resto druid s tym talentom na res many/rage runic power..)
damage velmi zalezi od zlozenia raidu : optimalne pre mna su 4 palachovia ,dk s icy talons(je to bugle a dava speed aj ranged utokov a cast time hunterov, aspon mne sa tak zda), iny mm hunter/dk s tou aurou/cement, feral/fury war, priest , shaman ktory hodi totemy a na to dk horn(ak hodi dk skor horn ako shaman efekty sa nestakuju ale v opacnom poradi ano), druid na packu a mozno este nejake detaily ktore som zabudol
(scrolly flasky)
v mojej byvalej g som bol vacsinou v top 10 ale nehonim nad cislami , samozrejme dost zalezi na encounteru napr. kde treba vela behat a hlavnu ulohu hraje taktika , na vezaxovi momentalne hunteri nemozu tocit kedze nejde zapnnut aspekt of wiper + po zabiti sa da zapnut iba ked spacham samovrazdu (tiez bug ta aura ostava po zabiti bossa) yogga sme s byvalou g nikdy nedali a ani sme sa nedostali do 2 fazi taze to bude pre mna nove, taktiky na bossov v ud poznam ale predsa neviem ci mate nejake ine ,sa mozu lisit od tych co poznam ja kazdopadne som prisposobivy typ