View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 2:03 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 lovecduchov - hunter 
Author Message

Reply with quote
Post Re: lovecduchov - hunter
bereme ta, ale musis dokazat dps ak nemas na raide v 10% rozsahu od napr. mna, tak ti dame BB, ale som ochotny ta preskusat

Sat Apr 23, 2011 8:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
dps neni problem , nechcem sa chvalit ale minule s worldom na emalonovi som vytocil 5k dps kde ani z daleka som nebol full buffed a k tomu mi na vlne zdechol vlk :( a ku koncu dosla mana(inac s manou ma survi nemam aproblem teda ak je tam aspon 1 dalsi retri pala a resto druid s tym talentom na res many/rage runic power..)
damage velmi zalezi od zlozenia raidu : optimalne pre mna su 4 palachovia ,dk s icy talons(je to bugle a dava speed aj ranged utokov a cast time hunterov, aspon mne sa tak zda), iny mm hunter/dk s tou aurou/cement, feral/fury war, priest , shaman ktory hodi totemy a na to dk horn(ak hodi dk skor horn ako shaman efekty sa nestakuju ale v opacnom poradi ano), druid na packu a mozno este nejake detaily ktore som zabudol
(scrolly flasky)
v mojej byvalej g som bol vacsinou v top 10 ale nehonim nad cislami , samozrejme dost zalezi na encounteru napr. kde treba vela behat a hlavnu ulohu hraje taktika , na vezaxovi momentalne hunteri nemozu tocit kedze nejde zapnnut aspekt of wiper + po zabiti sa da zapnut iba ked spacham samovrazdu (tiez bug ta aura ostava po zabiti bossa) yogga sme s byvalou g nikdy nedali a ani sme sa nedostali do 2 fazi taze to bude pre mna nove, taktiky na bossov v ud poznam ale predsa neviem ci mate nejake ine ,sa mozu lisit od tych co poznam ja kazdopadne som prisposobivy typ

Sun Apr 24, 2011 8:39 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No já nechci být pesimista,ale myslím že kvalit našich hunterů podle toho co píšeš nedosáhneš... Ale pokud ti to Amun schválil,tak asi neni co řešit

Sun Apr 24, 2011 10:03 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2