Author |
Message |
Zekke
|
Re: Zekke; Combat Rogue (Rupture build)
Gonzales wrote: Zekke wrote: nabouchaných alíků jojo Gorben nabouchanej fotbalista a Moomi drsnej motorkář A sakra, ono jich je fakt víc...
|
Mon Jan 14, 2013 12:08 am |
|
|
Gonzales
|
Zekke wrote: Gonzales wrote: Zekke wrote: nabouchaných alíků jojo Gorben nabouchanej fotbalista a Moomi drsnej motorkář A sakra, ono jich je fakt víc... ...to si piš. Původní jádro guildy je z Příbrami a okolí. (pokud by se do okolí Příbrami brala i Praha, tak možná i polovina guildy )
|
Mon Jan 14, 2013 12:12 am |
|
|
Gorben
|
Výborně, v Rokycanech jsem hrál 4 roky za FC a zrovna včera jsem tam byl chlastat =D No a koukám že i sošku jako já máš vystudovanou, skončil jsem 2 roky před tebou
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Mon Jan 14, 2013 8:21 am |
|
|
Zekke
|
Gorben wrote: Výborně, v Rokycanech jsem hrál 4 roky za FC a zrovna včera jsem tam byl chlastat =D No a koukám že i sošku jako já máš vystudovanou, skončil jsem 2 roky před tebou Tak to je konec, oni si mě i proklepli !!
|
Mon Jan 14, 2013 8:26 am |
|
|
Dreak
|
největší problém hráčů wow je udělat screen ui...so sad
|
Mon Jan 14, 2013 10:33 am |
|
|
Zekke
|
Dreak wrote: největší problém hráčů wow je udělat screen ui...so sad Tak, svůj důvod jsem vysvětlil, to že mi to nevytvoří screen a ani ho neuloží do příslušné složky není moje chyba. Navíc, addony jsem postoval, když si necháš vygooglit TUKUI for 3.3.5 tak ti to vyhodí obrázky, který se moc neliší od mého UI. Snažím se to opravit, ale zatím nic nepomáhá. Tak jsem sem hodil alespoň stručný výpis addonů a statů. //EDIT: Tak jsem to vyřešil hold jak tard, ale čitelný to je. http://i46.tinypic.com/2h69jb9.jpg
|
Mon Jan 14, 2013 10:41 am |
|
|
Gonzales
|
...málo goldů, nepřijat (joke) -počkáme ještě do večera jestli se někdo vyjádří a pak to uzavřeme (btw: priest Chrigel už u nás chvilinku byl...ale pak zdrhnul na hordu, nevíš o tom něco ? )
|
Mon Jan 14, 2013 11:01 am |
|
|
Zekke
|
Gonzales wrote: ...málo goldů, nepřijat (joke) -počkáme ještě do večera jestli se někdo vyjádří a pak to uzavřeme (btw: priest Chrigel už u nás chvilinku byl...ale pak zdrhnul na hordu, nevíš o tom něco ? )Nevím o tom nic, je sice pravda, že na původním TBC sem byl u ali, a přešel na hordu (guilda) při přechodu na pre WOTLK, ale u DB jsem nikdy nebyl. Pokud myslíš Ares, tak tam se to nepočítá, tam ten priest zůstal a hrál za to jiný člověk. //EDIT: A pokud jsem byl tak to bylo sakra dávno a mam sakra špatnou paměť...
|
Mon Jan 14, 2013 11:05 am |
|
|
Gonzales
|
Noooo, moje pamet taky neni uplne stoprocentni. Ale vim, ze jsi byl se mnou v guilde...takze mozna to bylo jeste Equilibrium - cca pred 3 lety, jeste na TBC, nez jsem prisel do DB.
|
Mon Jan 14, 2013 11:31 am |
|
|
Zekke
|
Gonzales wrote: Noooo, moje pamet taky neni uplne stoprocentni. Ale vim, ze jsi byl se mnou v guilde...takze mozna to bylo jeste Equilibrium - cca pred 3 lety, jeste na TBC, nez jsem prisel do DB. Jo, to je dost možné.
|
Mon Jan 14, 2013 12:08 pm |
|
|
|