View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:14 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
 Prihláška - Buchac 80 LVL MM Hunter 
Author Message

Reply with quote
Post Re: Prihláška - Buchac 80 LVL MM Hunter
killu wrote:
Má stejné vyznání jako já, takže jsem zásadně PRO ho vyzkoušet. (A pokud je žena mohl by se svléknout) xD

.DDD

Tak večer napíšem, či máte miesto v tocku.

Tue Feb 12, 2013 10:21 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Anshu wrote:
Gonzales wrote:
buchac wrote:
poznám skillerov od vás: Thenameless, Anshu, Tatra, Pilniczek atď... A to Nameless hovoril, že to ešte nič nie je...

....tak to měl Nameless pravdu :lol:

Tvl to abych se ted urazil . . .

Abych to uvedl na pravou míru, šli jsme UD 10 Mirka HM a Anshu healoval jako bůh (jako vždy) a i lidi od nás občas failovali :D pak jsem s nim mluvil na Mumblu a řikal jaký jsme skilleři, tak jsem tim chtěl říct že to ten Mirek se ani nám 2x nevyved (až na Anshua, ten má i fotku s worldem). A teď to vyznělo trochu jinak než jsem chtěl :D

Tue Feb 12, 2013 10:58 am
Report this post
Profile
Reply with quote
Pisu zpukanej z mobilu... Postni sem presne tvoje macro na shoty, moc sem to neprecetl tk ti reknu az budu doma... Dps na worldaka uslo, ale musis tcit vic :D ale v hlave Radima asi nemas tk to asi i pujde :D

Tue Feb 12, 2013 5:40 pm
Report this post
Reply with quote
Talenty pokud me me oko neklamalo mas stejny jko ja, takze to je +. Ale vis kdy budestalenty predelavat a proc? Dal postni sem plox pet talenty. Dal byme zajimalo jk to delas s cd. Dal bych jk sem psal chtel videt tvy macra. Dal ti reknu ser na mana potku, viper aspect se s sikovnosti da coolove vyuzit(. Radsi si davej hašte potion. Ale tkovy profesionalni figle te naucim pk. A jk rikam, sem na mobilu tk sem to mozna prehlid tak dyztak sorry.)

Tue Feb 12, 2013 5:55 pm
Report this post

Reply with quote
lohruon mobil wrote:
Talenty pokud me me oko neklamalo mas stejny jko ja, takze to je +. Ale vis kdy budestalenty predelavat a proc? Dal postni sem plox pet talenty. Dal byme zajimalo jk to delas s cd. Dal bych jk sem psal chtel videt tvy macra. Dal ti reknu ser na mana potku, viper aspect se s sikovnosti da coolove vyuzit(. Radsi si davej hašte potion. Ale tkovy profesionalni figle te naucim pk. A jk rikam, sem na mobilu tk sem to mozna prehlid tak dyztak sorry.)

Ukazka macra: #showtooltip Arcane shot
/cast !auto shot
/cast furious howl
/cast rabid
/cast [target=pettarget,exists] Kill Command
/cast Arcane Shot(Rank 11)
Takto mám namacrované spely, len je samozrejme v prvom a poslednom riadku iný spel .D Plus rapid fire macro s call of the wild.
Snažím sa pretočiť čo najviac rapid firu, čiže ho spúšťam na začiatku, pak s call of the wild na hero, pak resetnem redlinesom po pretočení rotácie. Ale to záleží od bosa, ťažko to tu konkrétne popísať. Ešte by sa dal
dať do macra silence shot, ten som si odtiaľ vybral kvôli potrebe občas kicknúť niečo, napr anub.
Tak keď tak pokecať môžme cez mumble.

Tue Feb 12, 2013 9:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Joooo zitra pokecame :D Zatim se tvaris v pohode tak si to nepokaz :D

Tue Feb 12, 2013 9:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro tebe plati to same co pro toho cementa... na beastech bys nas mel vsechny v poklidu pretocit, jelikoz to je event jako stvoreny pro huntery, ty jsi vsak byl cca 7-8, coz v konkurenci altu neni moc povzbuzujici. Zandora, coz je alt naseho warlocka, te pretocil na jakemkoliv fightu co jsme meli. Ale na druhou stranu zadne faily jsem u tebe nevidel a tudiz verim tomu, ze ty vykony se daji v tvem pripade zlepsit na nami pozadovanou hranici. Tudiz ja jsem pro prijeti,ale s tim ze na main raid byses nehlasil ani jako nahradnik, jelikoz zatim tu uroven kterou pozadujeme vazne nemas. Pokud jsi pro prijeti za tehlech podminek, dej vedet a nekdo te prijme.

PŘIJAT(pouze a jen na druhe id)

Thu Feb 14, 2013 10:39 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2